Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Żona___

Czy dostajecie od swoich mężczyzn ubrania i bieliznę w prezencie?

Polecane posty

Gość Żona___

Pytanie jak w temacie. Mój mąż kupuje mi bardzo często ubrania, bieliznę a nawet buty. Problem w tym, że to są dość odważne „kreacje” – ładne choć krótkie sukienki, mini spódnice, koronkowe bluzeczki, buty na obcasie, pończochy, gorsety itp. To wszystko jest ładne ze smakiem ale ja jakoś nie lubię takich ubrań nosić (mam 35 lat). Jak sam mówi, nie wymaga żebym to nosiła na co dzień ale zawsze jęczy żebym założyła coś takiego jak zabiera mnie do kina czy restauracji. Ja wolę pójść w spodniach i zwykłych butach bo chce wygodnie. Ostatnio powiedział, że chciałby poczuć, że się dla niego ładnie ubrałam na randkę. Czy Wy stroicie się dla swoich facetów jak z nimi wychodzicie? Czy to jest normalne że on to mi kupuje – to chyba kobieta powinna decydować o swoim ubiorze.

Gość gość
Tak, ale pyta mnie co JA chcę dostać, a nie po prostu kupuje to co jemu odpowiada

Gość gość
a kupione majty pasują ?

Gość gość
Mój nie kupuje nic. Ja nie noszę sukienek ani spódnic na codzień. Jak wychodzę z facetem do staram się załóżyc sukienkę czy coś. Nie robię z tego jakiejś szopki, ale on wie że dla siebie tego nie robię :)

Gość gość
Nie. Mój facet jest normalny. Pozwala mi chodzić ubraną, jak chcę, wygodnie, nie robi ze mnie ozdoby, jak twój. Uciekaj.

Gość Żona___
nie no rozwodzić to się z tego powodu nie będę ale przynajmniej będę miała jakieś argumenty, że nie tylko ja tak uważam

Gość gość
Faceci i prezenty żarty sobie robisz ? To one mają im robić

Gość gość
Mąż powinien akceptować żonę w 100%. Także to, że chce iść do restauracji ubrana w jeansy. Mój nie robi z tego problemu. Nie musi się mną chwalić. Nie ma kompleksów. Choć powiem szczerze, że czasami bym chciała, aby trochę więcej wymagał, a nie pozwalał na wszystko ;)

Gość gość
Faceci są zj****i

Gość gość
moj nie kupuje takich rzeczy, sama decyduje co mam sobie kupic i w czym mam chodzic. Nigdy tez nie wspomnial,ze mam sie jakos ubrac wychodzac gdzies z nim

Gość gość
Czy to jest normalne że on to mi kupuje – to chyba kobieta powinna decydować o swoim ubiorze. x Uważam, że to jest nienormalne i nie wyobrażam sobie, żeby mój mąż kupowal mi ciuchy i mowił w jakim ubraniu mam chodzić. Oczywiście nie raz robimy zakupy odzieży razem, ale nie na zasadzie, że on mi mowi co mam kupic i co na siebie wlożyć. Pytam go czy kupić ta bluzkę czy njie, ale ostateczna decyzja nalezy do mnie bo ja w tym chodze nie on ;):P Nie jestem jego niewolnicą tylko zoną

Gość gość
Oni wola kupić piwo papierosy kondony żeby was zdradzać a nie prezenty dla was

Gość gość
Żona__ dziś do czasu ci bedzie kupować czekaj jak cie zdradzi a potem zostawi

Gość gość
Jeżeli ma chlopobabe, która nie umie się ubrać to kupuje jej ciuchy

Gość buklinka
Mąż czasem z jakiejś okazji coś kupi z bielizny, zna moje rozmiary więc nie ma problemu z dobraniem odpowiedniego. Ostatnio wpadłam na pomysł by kupił dla mnie gorset, ale sam ma wybrac taki jaki będę chciała założyć. Podsunęłam mu stronę z gorsetami https://www.ceneo.pl/Gorsety i jestem ciekawa jaki w końcu kupi.