Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mormonka93

Zrównoważony rozwój, co to znaczy

Polecane posty

Gość mormonka93

Wystąpienia etatowych prelegentów na różnego rodzaju szkoleniach i sympozjach jest sztuką zamieniania bełkotu w kasę. Niedawno na UŁ podczas takiej impry finansowanej przez miasto z podatników jej mieszkańców można było posłuchać jak oni śpiewają i jeżdżą na rowerach. Co ciekawe szkolenie nie dotyczyło ani śpiewu, ani jazdy na rowerze. Jedyne co się odbywało od strony merytorycznej to wymiana wizytówek i podbijanie delegacji. Takie działania wchodzą etatowym prelegentom w krew. Mówią najczęściej banały przez 45 minut. Na tym tle dużym zaskoczeniem było wystąpienie naszego premiera na 47. konferencji ekonomicznej w Davos. Konferencja dotyczyła zrównoważonego rozwoju, a premier wychwalał gospodarkę Chin i energetykę opartą o tradycyjne palenie węgla w piecach domowych. Sukces był pełen bo wiele osób zamiast przysypiać rozglądało się po sali, sprawdzając, czy nie pomylili auli. Czym jest tak naprawdę zrównoważony rozwój i o co w nim chodzi? Dużo ciekawych informacji na ten temat znajdziecie na blogu lifestylowym Inside Your Life www.insideyourlife.pl/2018/04/w-pogoni-za-szczesciem-zrownowazony.html .

Gość gość
Gospodarowanie (przemysł, usługi, rolnictwo) bez naruszenia równowagi biologicznej środowiska.

Gość gość
Jeżeli ktoś z was szuka dobrej firmy, która prowadzi sprzedasz akcesoriów i maszyn potrzebne w hodowli drobiu i trzody chlewnej znajdziecie w firmie http://www.wesstron.pl/. Firma Wesstron oferuję też przygotowaniem projektów budynków inwentarskich, specjalizują się w budowie oraz wyposażeniu chlewni i ferm.

Gość Hannahanka3322
Ja zamierzam zapisać się na szkolenie https://leadership-center.pl/fundament-zarzadzania-projektami/ Szkolenie zostało zaprojektowane w taki sposób, aby mogło być jak najlepiej dostosowane do potrzeb uczestników. W zależności od zakresu odpowiedzialności, wiedzy i doświadczenia zawodowego modyfikowany jest zakres i trudność realizowanego w trakcie szkolenia studium przypadku. Szkolenie bardzo dobrze sprawdza się dla: managerów i kierowników funkcyjnych, którzy zarządzają projektami lub nadzorują kierowników projektów, kierowników projektów, którzy zaczynają pracę na tym stanowisku lub wkrótce obejmą taką odpowiedzialność oraz kadry zarządzającej, nadzorującej realizację projektów w organizacji.

Gość gość
Ja swoją firmę rozwijam stale, nie chce stać w miejscu, raz przychodzi mi to lepiej raz gorzej, czasami muszę zacisnąć pasa i zęby. Nieraz biorę pożyczki, ostatnio brałam z kredymarketu. I jestem zadowolona bo to pomogło mi zdobyć nowe doświadczenie i klientów co przełożyło się na dodatkowy przypływ finansowy