Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dziewczyna mnie zbeszcześciła i zachowała się bez żadnej godoności

Polecane posty

Gość gość
Dała mu z liscia bo ma małego pindola.

Gość szry
16:31 synciu, nie pyskuj, przynajmniej teraz mam pewnosc, ze ten ryj to trzeba ci obic, i nie sadze ze na 3-4 razach by sie skonczylo. pytania mozna zadawac o kazdej porze dnia i nocy, to ze miedzy uszami masz pustke, swiadczy zle glownie o tej babie, ze takim pyskujacym gnojkiem w ogole sie zainteresowala. ciebie to sie w piwnicy powinno trzymac, rzemieniami lac, a w przerwach moze cos ladnego bys naskrobal przynajmniej na scianie, s****wo. "moze ja powinienem jej przywalic" - moze powinienem cie w jakies ciemnej uliczce spotkac i ci kark jak kurczakowi ukrecic, bo bredzisz tak ohydnie, ze pewnie nawet sprawcy twojego zejscia az tak porzadnie to by nie szukali. jak jestes za glupi zeby slowo pisane do ciebie trafilo to nadajesz sie tylko do bycia bitym czyms tepym - jak twoj leb. "zaatakowala ze slubem" - pewnie jakybm cie zaatakowal smiechem po czyms takim, to bys majciochy ze strachu przed kolejnym "atakiem" pogubil. jestes malym prymitywnym wyploszem, zal ze przez takie niedorobione jednostki jak ty, nawet jak nieczesto wystepuja, oceniana jest wiekszosc, jesli nie calosc przedstawicieli plci meskiej, i za to, synciu, to ci sie nalezy bardzo konkretne chomąto.

Gość gość
Wez sobie faceta do bzykania on cie zrozumie tak jak ten swir co cie broni.Tylko jest szansa ze taki facet kopnie cie w jaja zebys zamknal chamski pysk,zostaniesz impotentem i bedziesz dawal d**y takim chamo jak ty.Jedyna szansa zebys zrozumial.

Gość gość
Ha ha ha

Gość gość
Tlumacz osobowosci narcystyczno -socjopatycznej a to jest autor,ze jego zachowanie jest na poziomie zwierzaka w puszczy.Nie ma sensu.Rodzina nie wychowala i mamy nowa rase zwierzat udajacych ludzi.

Gość gość
Autorze, masz conajmniej cos z deklem. Po pierwsze na chuj ci 20 letnia żona ? Przecież to dzieciak tyle co maturę zrobiła. Uważasz ze taka nadaje sie na zonę? Bez studiów, pracy i doświadczenia w kuchni i w życiu? Po drugie jesteś prostakiem bo problem po tej akcji masz w dziwnym miejscu. Obraziłeś kobiete która po prostu z tobą flirtowała, miałbyś rozum to byś poszedł w ten klimat i cos posciemnial w humorystyczny sposób. Po trzecie już wytrzeźwiałaś a nadal zastanawias sie co z tym zrobić wiec wiesz... dzięki bo szczere mnie rozbawiłeś, będę o tobie opowiadać na imprezach bo temat jest do śmiechu

Gość gość
Zbeszczescila cię powiadasz ?

Gość gość
uuu

Gość gość
Autoer jest REPTILIANINEM i uczy sie dopiero ze na naszej planecie obowiazuja zasady ludzkie a nie jak u gadow.Pewnie masz podluzne zrenice ,wracaj skad cie przyslali.

Gość gość
zbeszczeszczony na kafe :P

Gość gość
uu

Gość gośćbbbbb
Gdybys tak do mnie powiedzial po seksie to bys juz mnie nigdy nie zobaczyl. Ty traktujesz ja jak k***e a nie kobiete z ktora mógłbyś sie ozenic.Ona widocznie miala nadzieję ze moze z czasem sie pobierzecie.Tymi slowami co do niej powiedziales oznajmiles jej ze jest dla ciebie dziura do zapychania.WCZEŚNIE J BYLO JEJ OZNAJMIC JAKSZLES z nia do lozka ze jest dla ciebie seks lalka.To nie byloby nieporozumień cwoku.

Gość gość
zaraz 30-stka i zostanie Ci wybrakowany towar. niby dlaczego ktos chcialby tak duzo starszego faceta? chociaz jetes dziany?

Gość gość
t r z e b a p o p y s k u l a ć t a k i c h p r z y c z ł a p ó w

Gość gość
Myslisz ze nie powinna ?A jak powinna twoim zdaniem zareagowac?

Gość gość
Lipa

Gość gość
Zbezczesciła... :D a ty jesteś ołtarz albo inna świętość, że cię można zbezcześcić??? Chyba się przeceniasz, hehehe :p

Gość gość
On mentalnie jest zwlokami co pokazuje ten tema dlatego to zbeszczescila.

Gość gość
Dobrze że ci dała po pysku, niektórzy potrzebują na otrzeźwienie.

Gość gość
To jest chyba kawał, nie wierzę, że ktoś tak na poważnie? :D

Gość gość
Autorze załóż sobie nicka ZBEZCZESZCZONY, będzie wesoło :)

Gość gość
gość 2018.05.16 Powinieneś dostać jeszcze z kolanka w jaja.

Gość gość
Ja bym ci nasrala na mordę a nie tylko walnela toksyczny przyglupie

Gość gość
Ale to ona sie dowalila ze slubem, kazdy samiec zachoal by sie jak ty, ignoruj zachowania prawikow z kafe

Gość gość
Ta szlachetna kobieta dawała doopy, aby mieć ślub, nie wiedziałeś o tym?