Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak odchudzić się tanio i bez większego wysiłku?

Polecane posty

Gość gość

Właśnie tak. Szczegóły na http://nplink.net/6EsrOHgg Warto kupić i cieszyć się płaskim brzuchem już na drugi dzień. Nie oszukuje. Najpierw sprawdziłam na sobie.

Gość gość
nie tak łatwo kochana jest schudnąć a płaski brzuch to dieta i regularne ćwiczenia innej drogi niema no chyba że ktoś w genach dostaje taki prezent

Gość gość
Tanio się jak najbardziej da, bo po prostu mniej jesz tzn. kupujez mniej jedzenia, ale bez żadnego wyłku to nie możliwe, można ewentualnie umilic sobie czas odchodzania przyrządzając zdrowe, ale smaczne posilki

Gość gość
Nieprawda. Robiłam brzuszki przez wiele lat i nic. Miałam duży brzuch, bo miałam wzdęcia, nadmiar wody, a m.in. zielona herbata zawarta w tym produkcie mi pomogła. Dieta i wysiłek fizyczny dalej jest, ale nie mam już brzuszka. Ja jestem pod wrażeniem, bo nigdy bym nie pomyślała, że można tak łatwo. Piłam wcześniej zieloną herbatę i tak nie działała, tu jest inne stężenie, pewnie i lepszy gatunek.

Gość gość
Metabolizm można pobudzić na różne sposoby. Nie trzeba katować się na siłowni. Spróbujcie mojego sposobu, wtedy podyskutujemy o efektach, ja z moich jestem bardzo zadowolona. Waszych sposobów próbowałam i efekty mnie nie zachwycały.

Gość gość
Zreszta odchodzanie sie wymaga pewnej silnej woli i wyrzeczen, ale nie musi yc katorga. Wystarczy odrzucic wszelkie slodycze, najlepiej schować gleboko do szafki zeby nie rzucaly sie w oczy , poza tym nie trzeba sie wcale glodzic, ale przyrzadzac pyszne i zdrowe posilki. Np. na śniadanie jakas apetyczna kanapke na ciemnym pieczywie z chudym serkiem i pomidorkie, ogorkiem itd. , na obiad np. pyszną sałatke grecką, na podwieczorem jogurt z truskawkami, a na kolacje lakką zupe krem i jest pysznie i zdrowo ;) Jako zamiennik slodyczy polecam daktyle, albo batony dietetyczne z rossmana, maja mniej kalorii i sa na naturalnych slkladnickach, polecam szczegolnie "fig bar" i baton " dobra kaloria" bo są smaczne i malokaloryczne. Ewentualnie suszone owoce z Rossmana sa dobre. Wiadomo, ze owoce to tez kalorie, ale na pewno mniej tuczace jak slodycze, poza tym ja zobaczylam po sobie, ze juz po samym odstawieniu slodyczy i niezdrowych rzeczy waga zaczela leciec w dol, wiec tu nawet czesto nie trzeba specjalnych diet, wystarczy odrzucic przede wszystkim slodycze, a po drugie tluste rzeczy

Gość gość
Zreszta po sobie najbardziej widzę, ze wlasnie najbardziej tyje się od słodyczy. A zaraz po słodyczać od wszelkich fast-foodow, ale i smażonego, tlustego jedzenia, jak np. wszelkie kotlety panierowane. A jak juz jestescie bardzo glodne miedzy posilkami, albo chce wam sie jesc to polecam zrobic sobie pop corn w grarnku, ale oczywiscie malotlusty. Popcorn ma to do siebie ,ze jesli nie jest tlusty jest malokaloryczny, a szybko zapycha żołądek ;) Za to nie wierze w żadne tabletki na odchudzanie ani nic takiego, mnie żadne nie pomogly

Gość gość
Brzuch robi sie w kuchni - dieta, a nie brzuszkami.

Gość gość
11:12- cwiczenia oczywiscie tez sa wazne jesli chodzi o rzezbe ciala, ale jesli chodzi o samo spalenie tluszczu to jeśli jadło się dotąd czesto slycze czy tez jak pisalam smazone, tluste rzeczy, to wystarczy je najczesciej odstawic i po tygodniu, dwoch juz waga zacznie leciec w dol, ale najlepiej wytrzymac na takiej diecie ze 3, 4 tygodnie, albo i dluzej jesli chce sie duzo zrzucic, a potem i tak rzadziej jesc takie rzeczy, albo najlepiej wcale. Chociaz jestem zdania, ze raz na jakis czas zrobic sobie taki oszukany dzien i pozwolic sobie na cos slodkiego, czy np. cos z grilla

Gość gość
Aha i zapomnialabym , ze trzeba tez pamietac o napojach, bo zapominamy czesto, ze sa bardzi kaloryczne. Najlepiej zero slodzonych napojow typu cola, fanta itd., zero soków z kartonów, czy tez nawet slodzonej kawy czy herbaty. Najlepiej pic wode z mieta i cytryną, jest pyszczna ,a wspomaga metabolizm

Gość gość Joanna W
Ja zdecydowałam się na zastosowanie Slimunox i jak dla mnie to okaząło się to bardzo dobrym rozwiązaniem problemy z jakim walczyłam od jakiegoś już czasu, czyli nadwagi. Teraz mam tylko nadzieję, że więcej już się tak nie zaniedbam

Gość gość
najtaniej jest jednak nie żreć tyle.

Gość gość
Ja zdecydowałam się na tabletki Slimunox jest dużo pozytywnych opinii na ich temat liczę na to że wspomogą moje odchudzanie.Wiem że ważna jest zmiana nawyków żywieniowych i zwiększenie aktywności fizycznej,ale jeżeli mogą mi pomóc to dlaczego nie. Liczę na to żę 12 kg zniknie dość szybko

Gość gość
poyebana spamerka bredzi. ale leniwe grubasy się na to łapią, bo liczą na magiczną pigułke na schudnięcie zamiast ograniczyć żarcie i ruszyć tłuste doopska

Gość gość
Może Slimunox jest dla tego tak dobry ponieważ ma idealny skład który pozwala na szybkie rozprawienie się z nadwaga.Jestem prawie pewna że inne tabletki nie maja takiego składu dlatego ich skuteczność jest taka słaba.

Gość gość
U mnie Slimunox zadziałał równie szybko i skutecznie .Szybko poradził sobie z nadmiarem kilogramów które zostały mi po ciąży.Teraz znowu mogę się cieszyć z zgrabnej sylwetki. Polecam każdej młodej, zapracowanej mamie

Gość gość
Slimunox to trucizna, nie ma odchudzania bez wysiłku chyba że chcecie zniszczyć sobie zdrowie