Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Gdzie znaleźć żonę która nie będzie chciała chodzić do pracy.

Polecane posty

Gość gość

No gdzie. Ale żeby była w miarę ogarnięta

Gość gość
wszędzie , sporo kobiet chce złapać idiotę, który je będzie utrzymywał

Gość gość
W sumie to wszedzie.

Gość gość
a ile zarabiasz? Starczy jej na wszystkie przyjemności? Ciuszki, perfumiki, kawka z prztyjaciółkami? Zastanów się najpierw czy na pewno tego chcesz.

Gość gość
Wystarczy, przemyslalem wszystko doskonale. Tylko zaznaczam że nie chce idiotka, raczej takiej która wolny czas wykorzysta na rozbudowane życie kulturalne, staranne wychowanie dzieci itp itd. Ale finansowo mnie stać.

Gość gość
Doskonale to rozumiem i jestem żoną, która nie pracuję, a rozwija swoje zainteresowania. Będziesz cudownym mężem, skoro tego chcesz dla kobiety. Jeśli będziesz widział, że ona jest szczęśliwa, bo robi to co lubi (a nie zapiernicza na kasie w sklepie po 8h dziennie i jest wkurzona), to na pewno będziecie razem bardzo happy. Myślę, że wiele kobiet chciałoby tego. Tylko jasno musisz powiedzieć, żeby skupiła się na sobie i że nie musi iść do pracy.

Gość gość
a ja się zastanawiam jakie braki i kompleksy trzeba mieć żeby je leczyć chcąc utrzymywać dorosłą pełnosprawną osobę :o

Gość gość
Trzynasty...

Gość gość
Takie miałem marzenie od zawsze. Rodzinka jak z obrazka. Domek, dziec*****esek, żona dbająca o ten dom i dzieci. Taka sielanka.

Gość gość
gość dziś czyli tak naprawdę goovno wiesz o życiu i zamierzasz unieszczęśliwić jakąś kobietę pakując ją w to szambo do momentu aż stwierdzisz, że ci się znudziło i chrzanisz to

Gość gość
Czy ja wiem czy mało wiem. Mam 35 lat i jedno małżeństwo za sobą, kiepskie małżeństwo bo dałem sobie wmówić że ta moja wymarzona sielanka to tylko marzenie. Już nie chce pracującej żony- miałem i nie podobało mi się

Gość gość
szukaj wsrod kobiet bogatych z urodzenia, dysponujacych wlasnym majatkiem zadna rozsadna i nie posiadajaca wlsnego zabezpieczenia finansowego kobieta nie zgodzi sie na taka zaleznosc od meza ja bym mogla przestac pracowac gdybym miala powiedzmy 1 nieruchomosc na wynajem i ze 300-400 k odlozonej gotowki plus jakas ziemia

Gość gość
Rozwiodlas się tylko dlatego że nie chciała siedzieć w domu?

Gość gość
Jak jesteś normalny to ja jestem chętna. Mam 28 lat.

Gość gość
Gdybym wyszła za mąż i byłabym z tym szczęśliwa, to by mnie raczej motywowało aby wyjść do ludzi, znaleźć jakąś pasjonującą pracę, bo teraz, kiedy jestem sama, muszę się raczej wszystkich i wszystkiego obawiać - polactwo nie toleruje samotnych kobiet w pewnym wieku i robi wszystko, żeby je doprowadzić do izolacji oraz samobójstwa.

Gość gość
Ja nie chcę chodzić do pracy. Właśnie dziś złożyłam wypowiedzenie. A przyznam , że była to dobra praca, rozwojowa, bo jestem po medycynie.

Gość gość
Autorze jesteś jeszcze?