Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

dlaczego jak kobieta nie chce miec faceta to faceci ja obrazaja ??

Polecane posty

Gość gość

nie rozumiem

Gość marawstala
Urażona męska duma, nie wiem

Gość gość
ale ja nie mowie o tym ze jakas kobieta obraza facetow, tylko mowi/pisze ze nie chce miec/byc z zadnym facetem i wtedy wylewa sie wiadro wulgaryzmow pod jej adresem ze strony facetow, obrazaja taka kobiete, ublizaja jej, drwia z niej, to jest nagminne zachowanie facetow

Gość marawstala
W sumie zauwazylam, ze faktycznie cos w tym jest... Moze zbyt osobiście do tego podchodzą i czują sie gorsi przez to, ze kobiet wola staropanienstwo niż związki z nimi. : )

Gość gość
i jak kobieta ma byc dobra dla facetow jak bez powodu obrzucaja ja blotem i w sumie nic dziwnego dlaczego wiele kobiet woli byc sama

Gość szry
albo sie z jakas patologia zadajesz, albo to "nie chcenie faceta" jest wyrazane w sposob obelzywy, obrazliwy i pogardliwy, wiec spotyka sie z dokladnie takim samym traktowaniem. zreszta czego sie spodziewasz po tym forum? dyskusji akademickich?

Gość marawstala
Chyba żadna tym sie nie przejmuje : )

Gość gość
Są faceci, którzy naprawdę uważają że świętym a raczej zakichanym obowiązkiem kobiety jest znaleźć sobie faceta i urodzić dzieci. Takim nic nie przetłumaczysz, bo oni wiedzą najlepiej jak powinna żyć kobieta i jak źle robi jak żyje inaczej.

Gość gość
Bo oceniasz wszystkich przez pryzmat np byłych bad boyi. Ja jestem dobrym chłopakiem i nie wierze w to. No bo z jakiego powodu miała byś nie chcieć kogoś kto by cię kochał i wszystko dla ciebie zrobił, nawet lizal pusie.

Gość gość
Każda kobieta chce mężczyznę, by z nim żyć, tylko nie każdego.

Gość marawstala
Trzynasty na posterunku : )

Gość gość
Kto was nie chce wy tylko rycerzyki obrażalskie a kobiety na was tyle lat czekały i co rozczarowanie poszli do innej.

Gość gość
Dokładnie- uraża im to dumę, że niby są tacy do niczego, że jakaś kobieta woli być sama niż z nimi, może biorą to zbyt osobiście i mają problem z własną wartością, skoro tak odbierają i tak reagują.

Gość gość
dziś zielona ja ciągle czekam aż sama będziesz mnie zarywac

Gość marawstala
Dobrze wiedzieć : )

Gość gość
gość dziś - a nie możesz pojąć, że mimo to jakiejś kobiecie nie odpowiadasz i niekoniecznie dlatego że woli łobuzów albo że woli być sama i już?

Gość gość
Kogo mam zarywać podpowiedz.mi na ucho bo nie kumam.Serio nie leć ze mną bo tyle wycierpiałam że teraz wysyłają mnie do Węgorzewa.;))

Gość gość
dziś nie umiem bo w moim wyobrażeniu ja jestem skarbem

Gość gość
dziś lubię jak kobieta też chce zielona

Gość marawstala
Swoja szanse juz zaprzepasciles Trzynasty : ) po odrzuconych oswiadczynach nie ma juz powrotu : )

Gość gość
szry dziś albo sie z jakas patologia zadajesz, albo to "nie chcenie faceta" jest wyrazane w sposob obelzywy, obrazliwy i pogardliwy, wiec spotyka sie z dokladnie takim samym traktowaniem. zreszta czego sie spodziewasz po tym forum? dyskusji akademickich? x Faceci zawsze obrazaja kobiety bez powodu tylko dlatego ze ich nie chca. Jesli kobieta mowi: "nie chce miec faceta, wole singielstwo bo jest lepsze niz zwiazek" - gdzie tu masz obelgi, pogarde czy obrazanie facetow?? gdzie?? wskaz mi to! a dostaje od facetow: "zalosna glupia stara panna, znajdz sobie lepiej kota, jesli zaden cie nie chce hehe" albo "kurfa leciala na bedboy zamiast na porzadnych facetow a teraz placze bidulka"

Gość gość
dziś zielona nie masz 17lat by się w fochy jak Piwniczanka bawić

Gość szry
17:13 tu jest raczej problem z odrzuceniem, zreszta wystarczy odwrocic sytuacje i wiadomo jaki bedzie bol zwieraczy u plci zenskiej: https://f.kafeteria.pl/temat/f4/zagaduje-go-proponuje-jestem-mila-i-nic-p_7081357 oczywiscie konkluzja niebywale "przemyslana" - pochwala biernosci, bo NIE WARTO:D tylko potem znowu bol zwieraczy, jak prawdziwy lowca pozdobywa, zdobedzie, i pojdzie zdobywac dalej. ale wiernosc biernosci pozostanie, tylko coraz wiekszy lament... zamiast puknac sie w makowke i zauwazyc, ze sednem problemu jest wlasnie biernosc. bo raz poszlo nie po mysli, kto tu ma urazona dume?:D natomiast aktywna obrona swojego singielstwa - prosze bardzo, wolny wybor, byle nikomu przy okazji nie uwlaczac. bo mozna dostac dokladnie to samo. chociaz wlasciwie to tylko tego mozna sie spodziewac... taki klimat, trudno.

Gość facetom mowmy NIE
wnioski sa takie - kazdy facet to podly cham i kazdy bedzie poniewieral kobieta bez powodu nie ma czegos takiego jak porzadny facet, jak kazdy obraza to zaden nie jest porzadny i nigdy nie byl

Gość marawstala
Mam dwa razy tyle to fakt : ) ale to Ty zadecydowales, wiec teraz to Ty poniesiesz tego konsekwencje : ) podziekuj sobie : )

Gość gość
szry dziś ale bełkot

Gość gość
facetom mowmy NIE dziś - czy każdy to nie wiem, ale ja osobiście już nieraz przejechałam się na tych (rzekomo) grzecznych, kulturalnych, porządnych chłopcach. Potrafili pokazać pazurki i różki godne nie zimnego a lodowatego wręcz drania.

Gość gość
gość dziś - z jakiego? Ano z takiego: nie chcę związku, nie potrzebuję, żeby mnie ktoś sadzał na ołtarzu, nie uprawiam seksu i nie chcę tego zmieniać, nie chcę mieć męża, rodziny, dzieci, nie chcę zobowiązań w stosunku do innych ludzi, nie chcę być odpowiedzialna za czyjeś uczucia, życie i dobrobyt. Nie potrzebuję tego. Dlatego nie chcę mieć faceta. Nawet najlepszego.

Gość gość
Bzdury

Gość gość
dziś mamy konflikt oczekiwań zielona zawsze mieliśmy Piwniczanka to mi z takim seksem wyskoczyła na priv że aż się zawstydzilem a Ty grasz jeszcze cnotę jakby idę zjeść kotlety