Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sex anglia

moj rekord

Polecane posty

Gość sex anglia

O mnie : mam 42 lata duży nie proporcjonalny biust ,blondynka długie włosy, 168 wzrostu i 61 kg ,meżatka dwoje prawie dorosłych dzieci W 2006 roku podczas służbowego pobytu w anglii zorganizowałam sex spotkanie pomysłałam o wszystkim czyli lokal odpowiedni faceci z jakimi chciałam to zrobic Wtedy nie wiedziałam że nazywa to sie gangbang ale do tematu było 9 facetow w tym 3 czarnych Zrobiłam to raz w życiu miałyście podobne sytuacje w życiu?

Gość gość
na tym można zbić fortunę w anglii poszukaj dobrych kontaktów jest wiele ogłoszeń masz dwa w jednym przyjemność i kasę

Gość gość
Też anglia byłam wtedy w separacji w ciagu tygodnia codziennie byłam z innym raz był to nigeryjczyk Po trzech latch zeszłam sie z meżem wie o wszystkim

Gość ssabina
Ja we własnym domu sex z ekipą eremontującą moj dom cztery osoby w rożnym wieku za remont zapłaciłam o wiele mniej niż było w umowie Maż był dumny ze potrafiłam wynegocjować taki upust

Gość gość
Też brałam udział w gangbang zorganizował to moj obecny maż wraz z nim było 5 facetow w tym moj szef zrobilismy to tylko raz i nie mam zamiaru do tego wracać

Gość gość
Byłam z dwoma

Gość gość
A jaki jest rekord ilosc***artnerow i ilosci bzykań?

Gość gość
Zrobiła to polka zaliczyła ponad 700 ptaszkow

Gość gość
Nie zrobiłam tego ale w tajemnicy przed meżem mam takie fantazje

Gość gośćgb
są grupy organizujace gangbangi w Polsce gbwawateam i gangbanggrupa@gmail.com znacie je ? wiecie czy sa bezpieczni?

Gość gość
Podobnie jak autorka miałam jeden taki skok w bok a było to podczas mojego wieczorku panienskiego ,był alkohol pożniej sex z kolegą meża nastepnie pojechalam z nim do innego miasta na dyskoteke tam zrobiliśmy to jeszcze raz wracając do domu nad ranem zrobiłam pewną prowokacje czego efektem był sex z pracownikami budowlanymi z firmy mojego obecnego meża Trzech białorusinow robiło ze mna niesamowite ewolucje

Gość gość
- są grupy organizujace gangbangi gbwawateam i gangbanggrupa@gmail.co m znacie je ? wiecie czy sa bezpieczni?

Gość gość
Moją byłą żone na spotkaniu integracyjnym z jej firmy zaliczyło około 20 osob od zwykłego pracownika po kadre kierowniczą podczas 2 dni ,dziwne jest to że ona pracuje tam do teraz a w całej firmie sa plotki jest wysmiewana ,jej widocznie to jednak nie przeszkadza

Gość gość
Kilka lat temu na pewnej imprezie wziełam do ust czterem facetom po powrocie do domu moj maż a wtedy chłopak poprosił o to samo wiec też mu zrobiłam

Gość gość
W jeden dzien 13 facetow odreagowywałam w ten sposob zdrade meża

Gość gość
Mój rekord jak pojechałam do pracy do Holandii, a byłam wtenczas rok po ślubie . Po paru dniach pobytu sąsiedzi tych u których mieszkałam zaprosili mię na ognisko nie odmówiła bo miał też być syn tego sąsiada który mi się bardzo podobał i czułam że on się mną interesuje. jak zaczął napisać i komplementy prawic, to powiedziałam mu żeby się zastanowił bo ja jestem bardzo wymagająca. Poszłam za ciosem na całego. A gdy już jego penisa stojącego ujrzałem to nie moglam uwierzyć że spotkałam faceta z taki dużym bólem, Przez parę minut położyłam sobie go powiedziałam mu, żeby udowodnił mi co potrafi.. Stanął na wysokości i przerwał mnie wspaniałe tak że mąż potrzebował by miesiąc.,, Po tym spotkaniu spotkałam się z nim jak tylko miałam czas, a parę razy spędziłamnoc z nim i z jego kolega miał też dużego i grubego parę razy odlatywalam ale ruchach się im pozwalała jak tylko chcieli bo przewspaniale mnie w obydwie dziurki jednocześnie posuwa Nie zapomniane przezycia

Gość gośćbledny
Mama i 4 kiziorow niby jo calo noc,ale niewiem niebylem tam niewidzislem tego dowiedzialem sie od,,zyczliwego"" sporo lat niby po tym xsjsciu,znsl duzo fsktow co dzie i jak moglsby byc to prawds?!!

Gość wiedza6
Chcesz powiedzieć, że Anglia jest miejscem rozpusty? :classic_cool:

Gość gość
obrzydliwy kraj:-O

Gość gość
19:29- A)jestes obcokrajowcem B)Nie zacząłeś jeszcze edukacji C)Uczęszczasz do szkoły specjalnej Zaznac proszę poprawną odpowiedz

Gość gośćbledny
D Jak duupa!!?

Gość gość
Fantazja!!!!!!!

Gość wiedza6
Obrzydliwy kraj? Po czym wnosisz? :classic_cool: Widziałeś choć jeden opuszczony cmentarz? Lub chociażby lisy na chodnikach niczym psy w Polsce? :-P

Gość gość
20:40 czyli jest tak jak przypuszczalem,nie potrafisz odpowiedziec nawet na tak proste pytanie,wiec pozostaje nam C :(

Gość gość
Z pięcioma i nigdy więcej.

Gość gość
Dlaczego?

Gość gość
Oj za ciężko poprostu itd