Gość gość Napisano Maj 21, 2018 Jesli wade 53, 54 kg przy wzroscie 158? Ile powinnam schudnac? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Maj 21, 2018 *Waze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Maj 21, 2018 wadzisz tutaj bezsensownym pytaniem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Maj 21, 2018 To ja po roku diety i iqgreen i w ogóle silowni tyle ważę, a mam 2cm więcej niż ty.. więc nie wiem o jakiej nadwadze ty mowisz moja droga Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Maj 21, 2018 dużą nie, ale tak z 5 kg Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Maj 21, 2018 Od zawsze z każdej strony słyszę o tym jak ważna jest dieta i że jestem tym co jem. Oczywiście do tej pory miałam to w nosie, bo przecież jak może wpływać negatywnie na mnie coś, co wszyscy jedzą od zawsze - np mleko, pieczywo, cukier itd. Ostatnio jednak postanowiłam zwrócić większą uwagę na moją dietę i jestem w szoku, bo 99% dolegliwości (senność, bóle brzucha, brak koncentracji itp) wyeliminowałam wyłącznie dietą. Ważne jest przede wszystkim żeby słuchać swojego organizmu, on naprawdę podpowiada co jest dla nas dobre, a co szkodzi. A jeśli chodzi o równie skuteczne doradzanie zawsze warto słuchać ekspertów Ja zawsze będę polecać Igora. Gdyby któraś była zainteresowana, to zostawiam namiar http://www.igortreneronline.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach