Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy tez uwazacie ze megan byla ladniejsza panna mloda niz ksiezna kate?

Polecane posty

Gość gość

Kate staro i sztucznie mimo ze miala wtedy 29 lat Megan mlodo ,uroczo i mega naturalnie mimo ,ze 37 lat skończy w sierpniu Nawet widac było u niej wszystkie przebarwienia na twarzy..to oznacza brak podkładu.. Przepiekna jest.kate przy niej wyglada blado i staro mimo ze rok mlodsza

Gość gość
No ale ile można się podniecać i je porównywać?

Gość gość
A mnie się podobała Kate. Wygląda jak księżniczka Disney;a, miała śliczną sukienkę jak księżniczka. A tamta się nie popisała sukienką, niestety. Paskudny dekolt tej sukienki, taka łódka. Ble.

Gość gość
Kate zazdrosna jest o urodę Megan..to widac

Gość gość
Kate wygladala o niebo lepiej! Sukienka super na niej lezala. Meghan masakra... za duza sukienka, marszczla sie na brzuchu, zwisala pod pachami i jeszcze wlosy rozwalone. Bez porownania!!!

Gość gość
Ale co się podniecacie. Jedna i druga ma przechlapane. Z Ż tym ze Kate ma dzieci. Megan może już będzie za stara chyba że szybko zaciaza.

Gość gość
Obie rozne,obie ladne

Gość gość
Mi się ta Meghan nie podoba. Wygląda na cwaną dziewuche. Wole klasyczną i skromną Kate. Poza tym Harry'emu urodzą sie dzieci mulaci i gałąź rodziny królewskiej którą wytworzy książe Harry już nie będzie tak celtycka.

Gość gość
kurcze jednak nie jest taka perfekcyjna co mi się w niej podoba, może schudła od przymiarki i dlatego suknia na niej wisiała, chyba ją stać na to by usunąć przebarwienia na skórze, dla mnie to właśnie Kate jest taka ą, ę, a jednak Megan jest taka bardziej swojska wyglądała skromnie i naturalnie, ma egzotyczną urodę co ubiór tylko podkreślał i nie odwracał uwagi od niej

Gość gość
Megan śliczna Kate nieatrakcyjna na twarzy

Gość gość
Rudy wie co robi wybral sobie taka sama oportunistke jak on sam,tylko czekac co beda odkrecac na zamku za numery,nudy nie bedzie napewno.

Gość gość
A kogo miał wybrać? Kobietę z innej parafii żeby się nudzić?

Gość gość
Była przyjaciółka Meghan wypowiedziała się na jej temat. Ponoć były jak siostry od maleńkości, ale podzielił je rozwód Meghan z Trevorem. Miało pójść o to że przyjaciółka potępiła rozpad jej związku. Zdaniem Ninaki Meghan bardzo się zmieniła. "Osoby którą znałam już nie ma". Meg mówiła, że nie wyobraża sobie życia bez Trevora. Powiedziała, że jeżeli coś mu się stanie to ona sobie z tym nie poradzi. Było jej żal tego, że małżeństwo jej przyjaciółki nie przetrwało. Swego czasu odwiedziła nawet Trevora, by sprawdzić jak sobie radzi w tej trudnej sytuacji. Z jej słów wynika że mężczyzna do końca starał się ratować związek z Markle. Jednak ta miała nie dać mu na to szansy. Dość szybko sie pozbierała co jeszcze bardziej raniło Englesona. Mówi się, że kilka miesięcy po rozstaniu z mężem Meghan zaczęła spotykać się ze sławnym szefem kuchni. Przyjaciółka cały czas próbowała interweniować. Miała nadzieję, że Meghan jeszcze wróci do męża. Bez skutku. Próbowałam wyciągnąć z niej jakieś szczegóły, ale ona nie chciała nic powiedzieć. To co wyszło na jaw po mojej rozmowie z Trevorem zakończyło moją przyjaźń z Meghan. Myślę że każdy kto ich znał był w szoku. Z perspektywy czasu krytycznie ocenia obecną narzeczoną księcia Harry'ego. Padają naprawde mocne slowa. Myślę, że Meghan jest wyrachowana, bardzo wyrachowana, w sposobie w jaki traktuje innych ludzi, w relacjach z nimi. Strategicznie dobiera sobie grono przyjaciół. Jesli zdecyduje, ze nie chce, aby ktoś był częścią jej życia potrafi być bardzo oschła - opowiada i dodaje, że nie zostawia pola do negocjacji. Ma być tak jak ona zdecyduje. Ninaki ma sporo albumów w których trzyma zdjęcia z Meghan. Pozostają jej fotografie i liczne wspomnienia. O Markle mówi ponoć nie ze złośliwością lecz ze smutkiem. Meg zawsze chciała być sławna. Uwielbiała być w centrum uwagi. Kiedyś wyobrażałyśmy sobie nawet, że dostaje Oskara. Ćwiczyła przemowę - wspomina Priddy. Mówi też, że Meg w sumie nie znała innego życia niż to na scenie. W tym zakresie sporo zawdzięcza ojcu który był oświetleniowcem. Już od najmłodszych lat lubił fotografować córkę, przyzwyczajać ją do obecności kamer. Ninaki poznała dobrze zasady panujące w domu Meghan. Kochałyśmy się jak siostry. Koniec naszej przyjaźni był dla mnie jak śmierć. Opłakiwałam to przez długi czas - relacjonuje. Nie omieszkała się również skomentować związgu aktorki z księciem Harrym. Wspomina, że Meghan była od dawna zafascynowana brytyjską rodziną królewską. Lubiła oglądać Pamiętnik księżniczki - film o tym jak zwykła dziewczyna zostaje księżniczką.

Gość gość
Widzicie jak marzenia się spełniają :D fajna przyjaciółka swoją drogą... Olała ją i stanęła za facetem. Tak się robi? Do tego publicznie bierze intymne sprawy. Żałosne.

Gość gość
Kate ładniejsza z twarzy, ładniejsza suknie miala i ogólnie lepiej jej z oczu patrzy ale ja się nie znam.

Gość gość
Obie brzydkie, bo brunetki. Rysy twarzy Kate na lepsze, ta druga ma kinol jak kartofel. Nic specjalnego, ale pasuja do tych liniejacych, podstarzałych braci.

Gość gość
Ładne kobiety . Jedna i druga ładnie wyglądały :)

Gość gość
Bardzo ładnie sobie wyglądali. Fajnie obmyślili z fasonu prostotę sukni dla przeciwwagi tego okazałego welonu. Spodobał mi się też pomysł na to że jej cera wyglądała na autentyczną, nie pokrytą podkładem mimo że jakiś tam makijaż oczu na pewno był (dorabiane górne rzęsy). Wyglądała możliwie jak najładniej a jednocześnie możliwie jak najnaturalniej. Ciekawa kompilacja makijażowa. Aczkolwiek jak pokazali stare foty ze ślubu Wiliama i Kate to bardziej mi się spodobały. Tamta para wyglądała bardziej książęco i w takim pięknym starym stylu. Co do samej Meghan to podejrzenia wzbudza we mnie kobieta która na własnym ślubie nie pokazuje żadnych emocji. On przeciwnie widać, że bardzo przeżywał.

Gość gość
Megan ładniejsza, wygląda na kobietę z ikrą :)

Gość gość
Meghan ma duzo lepsza figure, ale z twarzy brzydsza.Nos ma nie jak kartofel jak ktos wyzej napisal, ale jak skocznia narciarska :D

Gość gość
Co wy się przejmujecie, kogo poślubił Harry? I tak jest biologicznie dzieckiem po kochanku Diany spoza dworu, a nie po księciu hahahah

Gość gość
Mnie bardziej podoba sie Meghan. Bardzo seksowna, naturalna, ladna dziewczyna. Az milo sie na nia patrzy. Kate wydaje mi sie bardzo wyniosla.

Gość gość
ten kinol ma straszny, harry podobny ale nie az taki wielki, ale tez jak skocznia. no i usta jakies dziwne takie od ucha do ucha. te 2 wady a tak bylaby super, bo figura swietna.tak w ogole to ile ona ma wzrostu?

Gość gość
gość dziś Co wy się przejmujecie, kogo poślubił Harry? I tak jest biologicznie dzieckiem po kochanku Diany spoza dworu, a nie po księciu hahahah x plotki dawno zdementowane, zreszta wystarczy porownac zdjecia Harrego bez brody z Karolem - podobni.

Gość gość
Te plotki wzięły się chyba z powodu rudych włosów Harry'ego. A wystarczy spojrzeć na brata jego matki, hrabiego Spencer (oczywiście kiedy był młody, teraz jest siwy). I jednego z jego synów. Spencerowie to w przeciwieństwie do rodziny królewskiej rdzenni Anglicy, więc rude włosy nie są u nich czymś niezwykłym.

Gość gość
Meghan ma nos jak diabeł koot/asa. Harry zresztą ma identyczny. Maghan gdyby nie miała uszu, to śmiałaby się na okrągło

Gość Mama 2 plus 2
A mi się Kate bardziej podobała. Obie są ładne, naturalne i sympatyczne ale suknia Kate była ładniejsza i co za tym idzie cały efekt był lepszy.

Gość gość
Ogladam teraz Meghan w Suits i ma w sobie coś, ale faktycznie nos charakterystyczny i piegi, ale one chyba dodają uroku

Gość gość
ciapata się dobrze ustawiła:D Dla mnie ona to poziom Camilii i jedna i druga są zerami tylko umiały dobrze dać. W sumie Kate podobnie, ale ta ma chociaż klasę, a to już za wiele jak na ciapatą i prostytutkę Karola.

Gość gość
ten nochal faktycznie jak skocznia albo slizgawka :D Harry ma taki sam ale troche mniejszy