Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Grube Kupki u 8 latka

Polecane posty

Gość gość
moj brat ma 5 lat i zrobił taką ogromną kupę że aż jak zobaczyłem to się zdziwiłem. nie śmiejecie się bo ja nigdy takiej nie widziałem. myślałem sobie ze bardzo musi go bolec pupa ale on mowi ze go nie boli. juz od kilku lat tak ma. i to bez zadnej wlewki! bylem z niego dumny

Gość gość
W nagrodę dostał loda. Był szczęśliwy.

Gość Wałek55
Naprawdę?

Gość gość
No. To jest prawda. Mój brat 5-letni od jakiegoś czasu zaczął robić kupę na kibelku. Jestem z niego bardzo szczęśliwy że pomógł mu ten sok jabłkowy bo on w ogóle ten sok codziennie wypija. To u nas rodzinne że robimy takie ogromne kupy. Ja mam 13 lat i też robię takie ogromne.

Gość Magor
Mój 2,5 letni synek siada na nocniczek i robi takie grube kupki że aż jak zobaczyłam to wyglądały jak gruby filet z kurczaka albo jak gruba pomarańcza. Zdziwiłam się bo on ma w sobie dużo tej kupy , wypija 2 l soku dziennie. W końcu zaczęłam mu podawać intestę i pomogło po 4 dniach. W piątek zrobił w miarę normalną kupkę. Załatwia się co 2-3 dni. Już się nie mogę doczekać kiedy zacznie robić normalnie kupkę na sedesie.

Gość Magdalena  Kaczmarek
Kup olej roślinny to pomoze. Ja też miałam takie coś za dzieciaka i pomogło od razu.

Gość Magdalena  Kaczmarek
Albo kup najlepiej Ostropest. On mi też kiedyś w dzieciństwie pomagał. Może ci się przydać w każdej chwili gdy twoje dziecko bedzie robiło grube kupki. Mojemu synowi 5-letniemu teraz to podaje i mu to smakuje. Bo to pomaga na zaparcia i szybko reguluje jelita.

Gość Karolina  Rudańska
Dobrze że on pije chociaż wodę z cytryną. To pomaga w leczeniu zaparć. Mój syn ma 11 lat i też codziennie pije wodę z cytryną jak np. boli go brzuch albo ma zaparcia. Np. mój syn miał takie grube kupki rok temu jak miał 10 lat. Ale od kiedy pije wodę z cytryną trochę jego kupki się zmieniły i robi teraz średnie.

Gość Seba45

Mój  synek  7 letni  robi  jasne  grube kupki.  Kiedyś  moją  żonę  to  zastanawiało  dlaczego  on  robi  takie  grube  jasne  kupki.  Byliśmy  z  tym  we  wtorek   u  pediatry  i  powiedziała  że  dlatego  bo  się  załatwia  co  3-4 dni.  Ale  on  się  upierał  że  to  jest  przez  mięso  które  zjadł.  A  pani  doktor  powiedziała  że  nie  że  to  są  zaparcia   i   powiedziała  że  trzeba  z  tym  iść  do  psychologa. No  i  byliśmy wczoraj  u  tego  psychologa   i   pytał  mojego  Antosia  dlaczego  robi  takie  grube  kupki   a  on  powiedział  że  najadł  się  zbyt  dużo  surowego  czegoś.  Moja  żona  zaczęła  mu  stosować  dietę   i   dzisiaj  kupka  była  w  miarę  cieńsza.  

Gość Seba45

Teraz  jest  moja  4-letnia  córcia  która  robi  co  3 dni  grube  kupki.  

Gość Mama Filipa

Mój  syn  ma   4 latka  i  od  kilku  lat  robi  takie  ogromne  kupy   że  jak  zobaczyłam  to  się  wzruszyłam.  Nie śmiejcie  się  bo  to  było  naprawdę.  W  zeszłym  roku  miał  zaparcia  ,  nie  mógł  się  załatwić  i  dlatego  wcześniej  robił  kupę  w  pampersa  ale  teraz  robi  takie  ogromne  kupy   w  kształcie  banana   i   w  ogóle  przy  tym  nie  płacze.  Pytam  go  czy  pupcia  bolała   ale  on  odpowiada  zawsze że  go  nie  bolała.  Był  nawet  u  psychologa  ,  ale  to  nic  nie dało  bo  pediatra  go  skierowała   i   cały  czas   do  dzisiaj  robił  te  ogromne  kupy  wyglądające  jak  banan.  Dodam  że  mój  syn  jest  jedynakiem   i  od  równego  roku  mieszkamy  w  nowym  domu.  Wczoraj  wypił  sok  jabłkowy   ,  patrzę   a  tam  znowu  petarda   w  kiblu  wyglądająca  jak  De Volaille   ale  z  drobnymi  pęknięciami  na  powierzchni   no  i  byłam  dzisiaj  z  nim   u  tej  pediatry  i  powiedziała   że  można  kupić  w  sklepie  zielarskim  olej  z  łuskanego  słonecznika.  No  i  dałam  mu  dzisiaj  ten  olej  ze  słonecznika łuskanego  i  godzinę  temu  zauważyłam  u  niego  różnicę. Żadnego  wyglądającego  jak  gruby  banan  albo  jak  gruby  kotlet  normalna  jasna  kupka.  Załatwia  się  normalnie  co  2  dni   ,  brzuszek  go  nie  boli  ,  je  owoce  (najczęściej  jabłka)   ,   robi  grube  stolce   także  w   przedszkolu  aż  panie  Przedszkolanki  się  dziwią  co  to  za   ciemnobrązowy  banan.  Ostatnio   miał   w   przedszkolu   biegunkę   bo   najadł  się  dużo  buraczków  ,  jest  kontaktowy  w   piaskownicy  ,  mieszkamy  pod  Wrocławiem  także  nigdy   nie  płacze   i  jest  spokojnym  chłopczykiem.  

Gość Mama Filipa

Tylko  najgorsze  jest  z  siusianiem  w  przedszkolu   bo  myśli  że  jest  ważniejsza  zabawa   niż   załatwianie  swoich  potrzeb  fizjologicznych.  Ale  u  niego  kupki  czy  są  miękkie  czy  twarde  prawie zawsze  są  grube.  Byłam  z  tego  powodu  zaskoczona  bo  jest  mały  a  robi  duże  banany  na  kiblu.  

Gość Mama Filipa

Ale  to  nic.  Po  prostu  Filip  tak  ma  bo  je  najchętniej   warzywa , mięso   i  owoce.  Pani  zawsze  mu  pilnuje  drzwi  jak  się  załatwia  w  przedszkolu   ale  jak  się  bawi  to  tak  jest  zajęty  tą  zabawą  ze  swoimi  rówieśnikami  że  czasem  narobi  siku  w  galoty   a  później  jest  problem.  Więc  ja  mu  dałam  ostatnio  spodnie   i  majtki  do  przebrania  na  wszelki  wypadek  dla  jego  Przedszkolanki   bo   mi  mówiła  że  jak  chce  mu  się  kupę  w  przedszkolu  to  biega  na  palcach  do  kibelka  żeby ją  zrobić  a   z   siusianiem  u  niego  jest  dramat.  Więc   któregoś  tam  razu  posiusiał  się  w  galoty  ,  Pani  Przedszkolanka  założyła  mu  nowe  ciuchy   i   było  wszystko  fajnie.  Jestem  dumna  że  nie  boi  się  obcych  toalet   i  chętnie  korzysta  z  toalety  w  przedszkolu.  

Gość Radiotele

W latach 90 jak się zakurfiło kłyksylwę bingo bongo to się kurfa Robbie Tronco zesrał

Gość Małgośka97

Mój   syn   Antek  ma    7  lat   i  robi  takie  ogromne  kupy  że  jak  zobaczyłam  to  byłam  w  szoku.  Wyglądała  jak  gruba kiełbasa.  Myślałam  sobie  że  musi  go  bardzo  boleć  pupa  ale  on  mówi  że  go  nie  boli.  Byliśmy   u   psychologa  ale  to  nic  nie  dało  bo  pediatra  nas  skierowała.  Ja  zaczęłam  mu  stosować  specjalną  dietę   i  zauważyłam  różnicę.   Spróbuj  stosować   swojemu dziecku  dietę.  Np.  ja   mojemu  Antkowi  już  nie   daję  warzyw.  Mój  Antek  zazwyczaj   je   owoce    ale  jak  mu  dam  np.  kaszę  to  od  razu  ją  zjada.  Ale  wczoraj  zauważyłam  że  zrobił  cienką  jasną  kupkę   i   dostał  w  nagrodę  cukierka.  

Gość Małgośka97

Dodam  że   wczoraj  był  gulasz  na  obiad   i  zjadł  do  końca   i   po  prostu  po  tym  gulaszu  go  popędziło.  Ja  też  mu  podaję  preparat  intesta    i   też  mu  pomaga  na  te  grube stolce.  Wcześniej  robił  co  prawda   ogromne   ale   jak  mu  stosuję  dietę  to  są  jego  kupy  o  wiele  lepsze  niż  przedtem.  

Gość Małgośka97

Spróbuj  kupić  swojemu  dziecku  intestę.  Antkowi  też  to  podaję   i   myślę  że  po  3 dniach  u  swojego  dziecka   zauważysz  różnicę  w  jego  kupach.   

Gość Małgośka97

Np.  ja  zauważyłam  u  mojego  Antka   wczoraj.  Bardzo  się  ucieszyłam  jak  on  zrobił  kupkę.  Byłam  pod  wrażeniem  że  on  potrafi  robić  takie  ogromne kupy.  

Gość Agnieszka79

Mój  5-letni  syn  zrobił  wczoraj  taką  ogromną  kupę  że  byłam  pod  mega wrażeniem.  Ja spałam , nie  było  go  przez  15 minut  nagle  biegnie  z  łazienki   z  okrzykiem  ,,Mamusiu Mamusiu Choć zobaczyć zrobiłem kupkę''  ja  tam  patrzę  a  tam  taaka  wielka  kiełbasa.  On  chyba  musiał  jeść  dużo  jabłek. Pytałam  go  czy  pupa  bolała  ale  on  odpowiedział  że  nie.  Byłam  z  niego  bardzo  dumna  że   po  jabłkach  udało  mu  się  zrobić  ogromną  kupkę.   I  to  bez  żadnego  czopka!  bo  ma  też  czasami  zaparcia.  Ja  go  kocham   i  jest  dla  mnie  serduszkiem.  

Gość Gawęda

Super.  Ja  też  robię  takie  kupy

Gość Kuberka

Mój  niespełna  6-letni  brat  od  jakiegoś czasu  robi  takie ogromne kupy  że  jak  zobaczyłem  to się  zdziwiłem.  Siada  na  kibel  i  robi.  Myślałem  sobie  że  musi  go bardzo  boleć  pupa  ale  on mówi że go nie boli.  Kiedyś  pewnego  razu  poszedł  do  toalety  ,  ja  oglądałem  mecz  ,  wychodzi   i   mówi  ''Uwaga Uwaga przed wami moja duża kupa''   ja  zaglądnąłem  do  kibelka  patrzę  a  tam  ogromna kupa  w  kształcie  arrmaty. Aż  byłem  wtedy  zaskoczony  ze  taki  mały  a  potrafi  wydalić  z  siebie  taką  kupę.  

Gość Kuberka

Mam  jeszcze  drugiego  4-letniego  brata  który  też  robi  takie wielkie kupy.  

Gość Wilk

Może  tak  to   wygląda  na  zaparcia   ale   nie  martw  się  Twój  ośmioletni  synek  robi  takie  kupy   bo  musi  coś  jeść.   Kup  mu  najlepiej  preparat  intesta   To  pomoże  na  pewno  na  te  grube  stolce  u  niego.  Bo  mój  3 letni  synek  też  tak  miał  z  jakieś  2 miesiące  temu   i   mu  pomogliśmy  intestą Nie  przejmuj  się  jego  kupami.  A  tak  na  dodatek  to  co  twój  synek  je  że  robi  takie  grube  kupki?  

Gość Bereno

Mój  8-letni  syn  jadł  wczoraj  kiełbaskę  z  buraczkami  10 godzin później   pobiegł  do  kibelka   i  zrobił  ogromną  kupę  w  kształcie  i  wielkości  banana.  Byłam  zadowolona  aż  się  popłakałam  ze  szczęścia.  Ale  nie  mogę  sobie  na  to  pozwolić  żeby  robił  takie  grube  kupki.   Podaję  mu  Ostropest   i  pomaga  trochę.  Ale  co  mi  tam  przeszkadza.  Niech  sobie  robi  te  grube  kupki.  Tylko  że  to  jest  niestety  przerażające  bo  jak  robi  kupę  to  zaczynam  się  o  niego  martwić.  Ale  mój  synek  teraz  robi  jaśniejsze  kupki   i   pięknie  załatwia  się  na  kibelek.  Mój  8-letni  synek   już  od  kilku lat  robi  takie  grube  jasne  kupy.   Teraz  nie  wiem  czy  mu  podawać  też  intestę   bo  on  już  tak  ma  od  3-4 lat.

Gość Bismer

Ja  tam  co  niedzielę robię  takie  kupy.  

Gość Musztindes

Mój  synek   ma   3 latka  i  od   jakiegoś  czasu  robi  takie  gigantyczne  kupy  że  jak  zobaczyłam  to  się  zdziwiłam.  Myślałam  sobie  że  musi  go  bardzo  boleć  pupcia  ale  on  mówił  mi   na  spacerze  że  go  nie  boli.  Zaczęłam  się  o  niego martwić  bo  zaczęłam  myśleć  co  mu  podać  żeby  nie  robił  takich  ogromniastych  kup.  Aż  w  końcu   znajoma  mi  poradziła  żebym  ja  mu  kupiła  olej  ze  słonecznika. Rano  i  wieczorem  mu  to  podaję   i   dzisiaj  jego  kupka  była  w  sam  raz  w  porównaniu  do  soboty.  On  co  2-3 dni  robi  kupy.  Był   trzy  tygodnie  temu  u  pediatry   i   powiedziała  że  mamy  skierowanie  do  psychologa.  I  byliśmy  u  tego  psychologa  i   to  nam  w ogóle  nic  nie  dało.  Dzisiaj   wypił  barszcz  czerwony   i   to  go  popędziło.  Dziwne.  Taka  mała  osoba  a  robi  duże  kupy.  On  od  wrześnis  będzie  chodził  do  przedszkola  także  już  się  nie  mogę  doczekać.  On  z resztą  też.  Dzisiaj  rano  jego  koledzy  z  podwórka  zapytali  mnie  dlaczego  ja  mu  podaję  słonecznik   a   ja  im   powiedziałam   że  to  jest  dla  mojego  Waldusia  żeby  on  miał  normalne  kupy.  Dzisiaj  poszedł   i  zrobił  kupkę  na  kibelku.  On  się  załatwia  na  kibelek  od  jakiś  2  czy  3 miesięcy.  W  styczniu  będzie  miał  4 latka   a   ja  mam  jeszcze  roczne  dziecko  które  mi  trochę  marudzi.

Gość Grzegi

Musztindes  no  to  masz  zabawnie.  Masz  dwóch  małych  w  domu.  A  jak  ten  twój  trzylatek  dobrze  sra   to  możesz  się  cieszyć.

Gość Woytas1377

Musztindes. Kurcze  muszę  przyznać  że  twój  trzylatek  bardzo  ładnie  załatwia  swoje  sprawy  fizjologiczne  już  nie  w  pampersa   a  na  kibelku  jak  duży  facet ,  masz  drugiego  rocznego  dzieciaczka  w  domu   a  jak  sam  wiek  mówi  to  masz  słodkie  te  dzieci.  I  jeszcze  do  tego  ten  3-latek  robi  ogromne  kupy  i  mało tego  nawet  mu  podajesz  słonecznik.  Może  to  jest  dla  niego  trochę  bez  smaku   ale  widać  że  ten  słonecznik  mu  smakował.  Staraj  następnym  razem  też   zmienić  mu  dietę  to  też  na pewno pomoże.  Ja  mam  5-letniego  młodego  który  też   robi  takie  kupy   i   moja  żona  zmieniła  mu  dietę.

Gość Ihihih

Stodoły Stolcowe