Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość After24

Wiem, że całe życie będę bez mężczyzny

Polecane posty

Gość After24

Mam 24 lata. Nie wiem, co to związek, seks, bliskość psychiczna i fizyczna z mężczyzną. Nie wiem nawet, jak ten związek miałby wyglądać, bo nie mam wzorców. Nie stworzę nigdy związku, bo nie mam z kim. Nikt mnie nie chce. Nikt nie zwraca na mnie uwagi. A wiem, że kobiet po 30 już nikt nie chce. Bardzo cierpię z tego powodu, ale MUSZĘ się z tym pogodzić. Nigdy nie dowiem się, co to znaczy wziąć ślub, trzymać się z ukochanym za rękę. Umrę, nie zaznawszy seksu. Musiałam się wyżalić.

Gość gość
ZNOWU TY? kyrie elejson...

Gość gość
A wiem, że kobiet po 30 już nikt nie chce x Bzdura. Przede wszystkim oczyść się z tej manipulacji sieciowych przegrywów. Związek można stworzyć w KAŻDYM wieku ;)

Gość gość
Hej, a ja,nie trzymalem za rece kobiety,chyba, ze pare sekund, nie calowalem sie, nie przytulalem. Ale wiem, ze jak pokocham to mocno. Niestety nie w odpowiednich sie zakochu.je. Slub? Wspolne zycie? Brzmi jakby czytac ksiazke o obcych. 24 to mialem dawno.

Gość gość
Masz jakiś problem Jakubie? Znowu zazdrość? Bo to typowe twoje zachowania w chwilach niekontrolowanej zazdrości, próby narzucania negatywnych myśli na osobę, która cię zdenerwowala, rozsadzenie od środka, zdołowanie, odebranie radości i nadziei a przez to zapanowanie nad emocjami i uczuciami drugiego człowieka. Jesteś okropny, dlatego kazda normalna kobieta, gdy cię pozna a nie jest interesowną i zachłanną snobka od ciebie ucieka i dopiero wtedy odżywa, pięknieje i odzyskuje radość.

Gość gość
Nie masz 18 lat i teraz musisz wyjsc z inycjatywa zamiast marudzic.

Gość gość
jak wygladasz autorko opisz sie