Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mysle, ze kobiety to ciezkie idiotki, bo zamiast wybrac wolnego faceta, to...

Polecane posty

Gość gość

Zakoc***a sie w zajetych/zonatych i chetnie ida do wyra z nimi, zamiast wybrac wolnego... Chyba zaczne nosic obraczke na palcu... :O

Gość gość
Obrączka jest aseksualna.

Gość gość
Ja "zwiazałam," sie z zonatym bo niestety mam niskie poczucie wartosci. NIe zebym sie teraz uzalala jakos nad soba, bo w glebi duszy wiem, ze to nic dobrego, dla mnie tez na dluzsza mete, ale w tej chwili mam zbyt poplatane zycie zebym potrafila inaczej. I zbyt duze kompleksy choc ludzie mowia, ze niby jestem ladna. Moze jakos podswiadomie uwazam, ze nie zasluguje na milosc i dlatego jak trafil sie zonaty, ktory akurat bardzo mi sie podoba, to sie z nim zwiazałam. Ale wiem, ze w sumie nie ja tu jestem ofiara, tylko na ta chwile nie mam na tyle silnej woli zeby to zakonczyc i szukac zwiazku z przyszloscia, za slaba jestem,a bez niego popadam w depresje i tak to wyglada w tej chwili, nawet miewam mysli samobojcze

Gość gość
Także ja w tej chwili nie wierzę, ze mnie stac na kogos lepszego. A samotnosc strasznie zle znosze

Gość gość
A ja zawsze wiąże się z tym z kim mam ochotę, bez względu na jego stan cywilny.

Gość gość
Mnie zajęci nie kręcą z automatu.

Gość gość
Ty autor masz zupełnie inny problem, a jest nim twoja agresja i paplanina, z powodu której wszystkie się już do ciebie zraziły. Myślisz że jak zmienisz nicka albo piszesz z gościa, to nikt cię nie rozpozna, ale jak zwykle nie doceniasz naszej inteligencji. A jeśli chodzi o mnie, nie zadaję się z zajętymi W OGÓLE NIGDY. Chyba, że mimo mojego dochodzenia, dany osobnik coś zataił.

Gość gość
gość dziś -ile masz lat, gdzie pracujesz?

Gość gość
Co za bzdury. Wyborem steruja emocje (milosc), an nie stan cywilny, majatkowy albo umyslowy wybranego/wybranej.

Gość marawstala
A moze to inaczej wygląda : ) nie każdy mężczyzna nosi obrączkę na palcu z różnych przyczyn... Jeśli sie nie przyzna, ze jest zaobraczkowany to te kobiety nie wiedza ze moze być zajęty jeśli sam o tym nie powie : )

Gość gość
09:56- nie napiszę Ci dokladnie bo jednak swiat jest maly i jeszcze by ktos skojarzyl, ale jestem przed 30-stka i prace mam biurowa

Gość gość
Naukowcy nie klamia. Zajety facet wzbudza o wiele wieksze zainteresowanie niz wolny.

Gość Hengist
Nie idiotki, tylko poligamia jest wpisana w naturę ludzką... Ale jest ona tłumiona, przez zachodnią kulturę

Gość gość
Hengist- ale co innego instynkt, a co innego jakies zasady

Gość gość
i pozniej taki urwiszonskie debilki biora kase jako samotne matki z moich podatkow dziadoswka patologia. Jak sie chce bekartow to utrzymujcie je z wlasnych pieniedzy.

Gość gość
10:46 widac, ze nie ogarniasz natury ludzkiej i psychologi ewolucyjnej, i nie masz pojecia, kto jest bardziej jebutny i dlaczego.