Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

miro123456

Moja długa historia, nie wiem co mam zrobić

Polecane posty

Teraz nie myślę x o to bym Cię nie podejrzewała :classic_cool: Grey to przy mnie pikuś...piszesz się ? :classic_cool:

Gość dlugowlosa  na szpilkach
"A masz skarpetki w renifery?" Mam w rozowe kroliczki z fujarka moze byc..?

Gość dlugowlosa    na szpilkach
"grzeczniej, moją fujarką bawisz się Szczery cool.gif" Rozpalilas go za bardzo i sie niegrzeszny zrobil..;)

Czyli ogólnie z tego co zrozumiałem, radzicie zająć się sobą, poprawić wady które w sobie widzę, (nie jestem aż taki gruby, bez przesady ;p , a poza tym obie kobiety do chudzielców nie należały, lubię jak kobieta ma lekki brzuszek,bo fajnie się do niego przytula i po nim całuje :D). Żyć własnym życiem i dalej dążyć do samorozwoju, poznawać nowych ludzi i mieć nadzieję, że jeszcze spotkam kogoś z kim będzie mi dobrze, a przy okazji uczyć się subtelnej sztuki uwodzenia. Dobrze zrozumiałem?

I w ramach sprostowania, nie szukam jakieś sexbomby, top modelki, bo tak szczerze to takie mnie nie jarają, wolę normalną dziewczynę, jak to się mówi w moim typie (zwyczajna uroda na wieśniaczkę, nie wiem jak to określić inaczej :D ). Na partnerkę chciałbym móc liczyć w każdej sytuacji, bo sam chciałbym aby na mnie w każdej mogła liczyć, dzielić się pasjami, aby dobrze się nam rozmawiało, bo na starość to już chyba tylko tyle zostanie. Poczekam, poszukam. A co radzicie na zabicie samotności? Bo w moim mieście jestem prawie totalnie sam. Mam co prawda grupkę bliższych znajomych, ale oni pracują tak jak ja i nie za bardzo mają czas, aby się spotykać. Nie chciałbym wpaść w pracoholizm. Chyba muszę poszukać jakiś innych pasji.

Moze wstydzioch x no coś Ty, fujarką moją zabawiał się na oczach wszystkich :D

Gość bezpośredni Andrzej
Ewidentnie cie szpara swędzi Skromna, chyba dawno nie ruuchałaś

Gość gość
miro123456, jakkolwiek byś nie postąpił, i tak nic by z tą Basią nie wyszło. I bardzo dobrze, że ona to szybko i jasno zakończyła. Nie brnij w to dalej, przede wszystkim nie rób sobie wyrzutów bo będziesz się zamęczał, a przecież między ludźmi albo iskrzy albo nie, nic zbudowanego na siłę nie rokuje dobrze na przyszłość. Tak jak pisali skup się na sobie, będąc facetem na poziomie z fajną pracą w końcu poznasz odpowiednią osobę. Całe szczęście, że się uwolniłeś z tego poprzedniego, chorego związku

No wiem. Związek z Asią to była katorga. To co opisałem tutaj, ktoś nazwał wyolbrzymieniem, ale tak na prawdę to nawet połowa tego wszystkiego co się naprzeżywałem nie jest. Ale, wiem dlaczego tak postępowała. Jako osoba bardzo nie pewna siebie, potrzebująca miłości, usidliła mnie i była o mnie chyba chorobliwie zazdrosna. Działało to w ten sposób, że Siebie chciała dowartościować moim kosztem. I zwyczajnie mnie gnoiła, abym nie był pewny siebie i nie zaczął rozglądać się za innymi, bo byłbym ich jakby to powiedzieć nie godzien. Jednocześnie chciała abym ją uwielbiał, bo przecież Ona jest taka zajebista i lepsza ode mnie.

Ewidentnie cie szpara swędzi Skromna, chyba dawno nie ruuchałaś x k.wa chyba zostalem wprowadzony w blad! to nie byla fujarka?!

Zmykam pograć, nie podzielę się już Szczery :classic_cool: no chyba że będziesz grzeczny :P 🖐️

Gość gość
Drogi autorze, to ja od wczorajszych pierwszych postów. Też pomyślałam o tym, że fajnie byłoby pogadać poza forum, tylko nie wiem jak to zrobić... Podawać maila publicznie lepiej nie, nawet jakiegoś lewego na tą okazję, a nie wiem nawet czy jeśli się zaloguję to jest opcja prywatnej wiadomości

Dziękuję wszystkim, za pomoc, i że mogłem się komuś wygadać, zwłaszcza pewnej nieznajomej z początkowych wiadomości. :)

Gość gość
straszna hołota tu siedzi. Bezmózgi dla których przeczytanie więcej niż 3 zdania przekracza zdolności intelektualne . Śmietnik informacyjny. "Skromna" na czat sie wynieś szmaciaro jak cie cipsko swędzi i tam zaproś tego swojego gacha do "rozmowy

Gość gość
"więcej niż 3 zdania przekracza zdolności intelektualne " Z drugiej strony... pokaż mi w tym rezerwacie ułomnych więcej niż trzy zdania warte przeczytania. Link, screen. :classic_cool:

Gość gość
PS. Przeczytanie więcej niż trzech zdań, a nie "3 zdania". Intelekcie.