Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Pakt z Szatanem na odzyskanie Ex

Polecane posty

Gość gość

Witam. Od dłuższego czasu poszukuję sposobu na odzyskanie Ex. Zostały mi już tylko sposoby "niestandardowe". Niestety skuteczność uroków miłosnych/spętań z powodu mnóstwa pseudorytualistów gwarantują raczej głównie stratę pieniędzy, a nie zakładany efekt. Wobec tego pojawił się w mojej głowie nowy pomysł - paktu z Szatanem, gdzie zapłatą za duszę byłby szczęśliwy związek z Ukochanym. Czy takie pakty wychodzą, czy wskazówki powszechnie dostępne w internecie jak to zrobić wystarczą, czy trzeba posiąść więcej wiedzy tajemnej? Może ktoś poleci jakieś forum satanistyczne gdzie można otrzymać pomoc? I proszę bez moralizowania. Moje życie idzie w kierunku samobójstwa z powodu mojej sytuacji miłosnej więc naprawdę jest mi już wszystko jedno.

Gość gość
Szatan ci nie da nic dobrego a potem będziesz przed nim uciekać na księżyc, jak Twardowski ;)

Gość gość
Jak chcesz paktowac to z Bogiem nie z szatanem

Gość gość
Weź się nie wygłupiaj, samobójstwo z powodu sytuacji miłosnej??? Najwyraźniej brakuje Ci powodów do zmartwień.

Gość gość
A co się dzieje z Twoją Ex?

Gość gość
Większość z nas miała w życiu jakieś zakończone związki, i powiem ci z własnego doświadczenia, że nie chciałabym aby np. mój ex używał mocy szatana żebym do niego wróciła. W taki przypadku robiłabym wszystko, aby się od niego uwolnić, bo diabła się najzwyczajniej boję. Jeśli kochasz tę osobę, to nie używaj przeciwko niej mocy żadnych demonów.

Gość gość
Paktowanie z Bogiem (Nowenna Pompejańska np.) już było i nie okazało się w żaden sposób skuteczne... Ex od ponad roku jest w innym związku, moim zdaniem (i nie tylko moim) toksycznym i szkodliwym dla niego, ale nie umiem go wyrwać z niego. Natomiast ta druga strona jeszcze się na mnie wyżywała, niszczyła mnie i to też jest powód takich moich problemów.

Gość gość
Dla mnie też jest to straszne, żeby się uciekać do takich metod, ale inaczej to już chyba tylko samobójstwo... Nie wiem co gorsze:(

Gość gość
Nowenna Pompejańska nie pomoże odzyskać konkretnej osoby, jeśli ina tego nie chce, to narusza jej wolę. Może Ci pomóc jedynie znaleźć nową miłość, kogoś kto Cię będzie kochał i nie będziesz musiała tej osoby zmuszać do miłości. To co czujesz do Ex - to niestety nie jest miłość, kochającemu zależy na dobru drugiej osoby, a przez Ciebie przemawia egoizm - liczy się tylko to co Ty chcesz osiągnąć, a gdzie szczęście i marzenia drugiej osoby? Puść tą osobę wolno, bo zniszczysz życie Wam obojgu, zacznij się modlić o nową szczęśliwą, odwzajemnioną miłość.

Gość gość
To prawda, otwórz się na nowy związek.

Gość gość
Dzięki za poradę, ale nie znasz dokładnie sytuacji i nie chcę jej opisywać publicznie na forum. To jest bardziej skomplikowane i naprawdę w tej sytuacji to jest z mojej strony czysty egoizm. A nowenna nie była ukierunkowana na zdobycie tej dokładnie osoby, ale właśnie na ogólne szczęście w tej sferze miłosnej czy w ogóle uczuciowej i okazała się totalnym niewypałem.

Gość gość
Jesteś nienormalna. Widać jednak wiedział, żeby wiać od ciebie. Bój się Boga!!!!

Gość gość
Gdybym dowiedziała się że ktoś w stosunku do mnie stosuje takie metody to sama bym do diabła wysłała.. Żenada. Ogarnij się dziewczyno. Myślisz o tu i teraz. A co dalej? Takich rzeczy juz nie cofniesz.

Gość Arianin
Do tych wyżej... Ci, którzy się modlą do tzw "matek boskich" i klepią różańce, czczą demony, taka prawda...

Gość gość
15.45 rada satanisty hipokryty, ani satanista ani wierzącyw Boga, żyje jak satanista a twierdzi, że wierzy w Boga:p rozdwojenie niej tylko jaźni, jak widać masz

Gość gość
15:51 Lecz schizofrenię paranoidalna.

Gość gość
A nie boisz się, ze oddasz duszę a tu ani Exa ani duszy?

Gość gość
Skoro Nowenna Pompejska nie pomogła to może Św Rita ,albo Św Juda od spraw beznadziejnych ? Gdyby nie weszła na forum to by nie wiedziała ,że tyle porąbanych osób , żyje na tym świecie ! RETY ! Aż w głowie się kręci, od nadmiaru wszechobecnej ludzkiej głupoty !

Gość gość
15.52 faktycznie, jeszcze schizę paranoidalną masz, czynisz ogromne zło, ale twierdzisz ze jesteś dobrym człowiekiem, bo chętnie liza tobie tylek, wytykasz innym brudne paznokcie a sam utytlany po uszy w łajnie jesteś. Ukraińcowi nie udało sie a miał taki mocny biały sznur:/ kogo weźmiesz na pomoc teraz,?podasz sprawę do sądu za zniesławienie za ten post, za inne? Król zniesławien wobec innych obrażony? :p

Gość gość
Ja pierdole. Tę babe naprawdę trzeba zamknąć na leczenie bo wszędzie na całym forum widzi jakiegoś fiutonosa. Czemu się nie leczysz? Niedługo na ulicy w kimś go zobaczysz i zabijesz tfu tfu. Debili zamykać przymusowo!

Gość gość
Szatan nie zna, co to uczciwość. Zrealizuje pakt po swojemu. Słyszałaś, żeby ktokolwiek dostał dobro od kogoś, kto ma tylko zło do zaoferowania? Ogarnij się, zwiększ swoją atrakcyjność, może schudnij, może zmień otoczenie. W tobie jest siła przyciągająca również jego, wystarczy nauczyć się ją wykorzystywać, a nie myśleć o bzdurach. Jak nie popracujesz, efektu nie będzie.

Gość gość
Fiutonosa? A gdzie o nim mowa?

Gość gość
Nie musi być o nim mowa by rozpoznać twoje schizy. Masz coś z deklem i to grubo. Twoje przeświadczenie że on cię śledzi na kafe nadaje się dla psychiatry. Nawet w moich wpisach widzisz tego kogoś. Pewnie istnieje on w twoim chorym łbie.

Gość gość
"Paktowanie z Bogiem (Nowenna Pompejańska np.) już było i nie okazało się w żaden sposób skuteczne..." Chciałaś ubić interes z Bogiem ? Z Bogiem interesów się nie prowadzi ,nie stawia się warunków ,możesz jedynie prosić w pokorze o Łaskę ,nic więcej, a Bóg w swojej łaskawości może ,ale nic nie musi ,bo nie jest od spełniania twoich zachcianek. Nie jest dobrą wróżką ,jest Panem ! "Modlicie się, a nie otrzymujecie, bo się źle modlicie, starając się jedynie o zaspokojenie swych żądz."

Gość Arianin
Kiedyś, podobizny matek boskich to ja paliłem...

Gość gość
To z żadnym bogiem nie ma nic wspólnego. Musi być spójność tego co w głowie z tym co w sercu i to masz. Tyle. A ludzi nie przyciągnięcie bo mają wolną wolę. Chyba że akurat traficie ma moment że chcecie tego samego i ten ktoś wyrazi wolę. Reszta to działania wbrew woli człowieka i jeśli ktoś się na to decyduje to gratulacje. Byle byscie nie płakali jeśli takie paktowanie skończy się tragedia bo złe siły zawsze chcą zapłaty.

Gość gość
Kim jest ten fiutonos, z którym utożsamiłeś opis? I dlaczego twoim zdaniem do niego ten opis pasuje?

Gość gość
"Arianin dziś Do tych wyżej... Ci, którzy się modlą do tzw "matek boskich" i klepią różańce, czczą demony, taka prawda..." Matka Jezusa " Była i jest jedna ."Klepanie Różańca " To modlitwa składająca się z Ojcze nasz i " Zdrowaś Mario...." (werset z Biblii ) Trudno czcić przez tą modlitwę demony ,skoro przed tą modlitwą wszystkie demony uciekają . Skoro taki mądry jesteś to zapoznaj się z różańcem i przebadaj w którym punkcie modlitwa odnosi się do demona, lub szatana i gdzie ten haczyk ! Nie wystarczy "klepać zdrowasiek" ważna jest jeszcze intencja i wiara .

Gość gość
Dziękuję tym, którzy odpowiadają kulturalnie i z sensem, chociaż proszę bez moralizowania i bardziej na temat. Proszę sobie nie robić głupich żartów, bo temat jest na poważnie niestety. Co do ogarnięcia się... od roku to próbuję robić, chociaż nie bardzo wychodzi. Depresja postępuje mimo leków, terapii; atrakcyjność spada i nie wiedzę jak z tego by można wyjść:(

Gość gość
Jeśli masz prawdziwa depresję i jest ona trudna do leczenia to nie ludz się że eks wróci i cię cudownie uzdrowi. Jeśli w to wierzysz to musisz być naiwna.