Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ona się mną interesuje bo mam inną

Polecane posty

Gość gość

Jak bylem singlem to miała mnie w nosie, jak mnie widziała z laską to zaczęła się mną interesować, dlaczego? Jestem teraz wolny ale ona tego nie wie O co jej chodzi?

Gość gość
Jak sprawdź

Gość gość
To dalej ja adoruj, lechraj jej ego bo o to jej Chodzi a ona i tak znajdzie innego bo zwyczajnie jej nie zależy na Tobie. Miej honor chłopie, nie daj się zwodzic!

Gość gość
Widać że Ty autorze jesteś psem ogrodnika, nie dałeś jej konkretnego sygnału bo chodzi Ci tylko by innego nie miała.Dziewczyna jest zagubiona .

Gość gość
Powiedziała mi kiedyś ze potrzebuje troche czasu nim się otworzy, wierzę jej, podoba mi się to ze jest taka z dystansem na początku, Sprawdziłem ją z innego numeru telefonu i mnie spławiła, czyli nie jest łatwo pozyskać jej uwagę, a mnie się to udało

Gość gość
Łazisz koło niej a dziewczyna pewnie się zastanawia dlaczego nic nie robisz Spotykacie się? Piszecie?

Gość gość
A nie jest to tak ze chcesz Ty połechtac swoje ego i wzbudzasz zazdrość?

Gość gość
a co ona takiego robi? może tylko snujesz domysły z d...

Gość gość
Nie snuje domysły, Widzę ze teraz na mnie leci

Gość gość
A co takiego Ty zrobiles żeby ja zdobyć? Mowi ze potrzebuje czasu żeby się otworzyć a Ty na to ,,ok, rozumiem" po czym zaraz...znajdujesz inna laskę? To Ty chcesz sobie polechtac ego widocznie. Skoro tak szybko znalazles inna to tamtej daj spokój, moze pozna jeszcze faceta który na nią poczeka cierpliwie a nie zaraz poleci do innej laski bo ta mu nie dala.

Gość gość
No przecież mówię ze zainteresowala sie mna jak inna sobie znalazłem, wtedy zaczelismy pisac i powiedziała mi ze potrzebuje czasu, więc odczekiwalem i pisalem, zblizalem sie malymi krokami

Gość gość
Piszę z nią a na profilowym zdjeciu jestem z inną, może jej to pasuje?

Gość gość
jak ją sprawdziłeś,nie wiedziała kto dzwoni?

Gość gość
Niektóre baby są na tyle porypane, że myślą np " skoro jest wolny to znaczy, że żadna go nie chce, więc ja też nie" , a potem jak jesteś zajęty " skoro jakaś go chciała to pewnie coś w sobie ma, więc ja też go chcę"... albo co gorsza- niektóre mają jakieś chore ego, że interesują się zajętym, żeby sobie udowodnić, że on mimo bycia w związku się nimi zainteresuje i sobie podbudują ego, że są niby lepsze niż jego obecna kobieta... Tak czy owak- lepiej gdy kobieta się Tobą interesuje gdy jesteś wolny, a nie, że nagle gdy jesteś zajęty... Normalne kobiety mają odwrotnie.

Gość gość
Jakaś powalona jest ta laska, drama Queen która chce Ci zrobić rozróbę w związku. Może chce się z Tobą przespać żeby mieć satysfakcję że jest tak dobra że aż swoją pannę z nią zdradziłeś. Powalone to jest, weź ja kopnij w 4

Gość gość
Ostatnie dwie wypowiedzi mówią o tym samym tylko innymi słowami i obie popieram :)

Gość gość
A po co grać w takie gierki, komu one mają zrobić dobrze? Tobie, czy jej?Jak widzę takie debilki i debili bawiących się w wywoływanie w kimś zazdrości, to daje kopa w zad, niech się inni nimi męczą. Normalny człowiek, jeśli chce być z kimś, to jest, a jeśli nie chce i coś mu przeszkadza, to niech odejdzie i nie robi cyrków z jakimiś zazdrościami, zastanawianiem się.. Szkoda czasu. nie żyjemy po to żeby zabawiać się czyimś kosztem, a żyjemy po to, żeby nas kochano. Skoro tak, to bądźmy siebie warci, a inni gracze, wypad!

Gość gość
10:33 - a do czego ten zbulwersowany wykład? Bo tu żadnego związku nie ma, gościu jest wolny i nie wiem do czego piszesz :) Jakie wzbudzanie zazdrości? Niby kto w kim? Tu raczej o jakieś chore ego chodzi, jak był wolny to miała go gdzieś- z resztą wszystko jest w wypowiedziach powyżej, więc bez sensu pisać to samo :)

Gość gość
Olej ją. Pewnie jak już zobaczy, że się nią zainteresowałeś to znajdzie sobie innego zajętego do swoich gierek

Gość gość
Widzę że sie rozpisaliscie pod moją nieobecność, Miała ciężki związek za sobą, ogólnie była zablokowana na znajomości, Jak ją sprawdzałem to pisalem z innego numeru telefonu nie wiedziała, ze to ja Widzę że im dluzej mnie zna tym bardziej mnie chce, pisałem jej wczoraj ze rozlatuje się moj zwiazek i trochę poluzowala, wcześniej blokowała się

Gość gość
Dlatego myślę że to się nie stanie ze mnie odrzuci jak będę znowu wolny, chociaż juz jestem

Gość gość
No dobra, ale najpierw pisałeś, że jednak zainteresowała się nagle jakkolwiek dopiero jak się okazało, że jesteś zajęty... Więc tak czy inaczej dziwne to jest

Gość gość
Nie od razu, trochę też los pomógł, bo kurier wrzucil jej awizo z moim adresem, ze niby odebrałem jej paczkę, napisała że dziekuje mi a ja już łapnąłem kontakt, ale ze bylem w zwiazku to sie jeszcze nie spotkaliśmy

Gość gość
Miałem podobną sytuację, laska mi się podobała na maxa, a że miała jeszcze kilku skaczacycg kolo niej to powiedziałem ze najpierw bez uczuc, ze się nie zakochujemy tak po prostu się spotykamy tylko raz i przelamala się był sex nieziemski i nadal jestesmy razem

Gość gość
Takie podejście najlepsze, wtedy wiesz ze robisz to dla siebie i ona dla Ciebie, nie ma ze na pokaz itd

Gość gość
Co??//

Gość gość
To dobrze

Gość Izumi z Meiji
Mysle, ze to przypadek to jej niby zainteresowanie, gdybys odebral za nia awizo gdy byles wolny byloby dokladnie tak samo. Dziewczyna tylko przez twoj, mozna powiedziec dobry uczynek zainteresowala sie toba. Nie napisales nic jak to wygladalo przez tym awizo.

Gość gość
Przed awizo mówiliśmy sobie cześć, napisała mi życzenia na fb, od razu odpisalem na priv, jak wrzucała zdjęcia profilowe to pisałem że ładne, odpisywała krótko dziękuję, zawsze miło, Adorowałem ją delikatnie, nie chciałem przestraszyć, zbliżyć się powoli Awizo pomogło, zaczęliśmy pisać To był przypadkowy ale jedyny ruch z jej strony

Gość gość
No a skąd wgl wnioski o tym, że zainteresowała się jak się okazało, że jesteś zajęty, a wcześniej niby nic? Bo o tym nic nie widzę