Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Nienawidzę 500

Przez 500 każda laska ma bachora lub jest brzuchata

Polecane posty

Gość Nienawidzę 500

Trudno spotkać taką w wielu 25-30 lat, która nie ma dzieci lub nie jest w ciąży. Lepiej zostać starym kawalerem, niż babę z dzieckiem. To wszystko przez 500+.

Gość gość
Nie narzekam, ja tam chodzę na imprezy, rucham pijane młode studentki i w nich kończę. Niech mają biedne dziewczyny źródło dochodów.

Gość gość
Polecam studentki, na juwenaliach w Krakowie udało mi się ruchnąc 3 jednej nocy. Kurwią się jak mało kto

Gość gość
27-32 lat to największe szmaty jakie mogą być, za młodu nie próżnowały i dawały dupy komu tylko można, cipy mają rozjechane jak 100 letnie autostrady, ale co najciekawsze większość udaje cnotki nie wydymki myśląć że znajdą frajera który będzie je utrzymywał i jej przyszłego benkarta, szmaty zajebane wasze nie doczekanie, tfu ble..

Gość gość
Potem bedą mialy męża i ciekawe czy mu powiedzą że dawała dupy po pijaku jakiemuś typowi którego nie zna, i to bez gumy :/

Gość gość
Ja trafiłem nawet na dziewice na juwenaliach. Oddała się w krzakach za piwo. Przyszłość polskiego narodu :/

Gość gość
Studentki w tych czasach puszczają się na prawo i lewo.

Gość gość
Weźcie tak nie gadajcie bo ja jestem 25 letnim prawiczkiem i liczyłem że znajdę kobietę która pewnie nie będzie dziewicą ale nie będzie ruchana na każdej imprezie. A co do bachorów to nie jestem wymagający ale na pewno nie bedę z kobietą która ma dziecko - w takiej sytuacji wolę już umrzeć jako prawiczek niż zajmować się cudzym bachorem.

Gość gość
Lepiej ze polki robia dzieci niz bydlo z trzeciego swiata co zyje gratis na bezplodnym Zachodzie Ci co pracuja, pracowali lub mieszkaja w krajach jak Anglia, Niemcy, Francja, Wlochy wiedza o czym mowie

Gość gość
Z moich obserwacji wynika że w polsce najwięcej dzieci robią osoby które korzystają z zasiłków i którym pojęcie pracy jest obce.

Gość gość
Ja mam studentkę z którą spotykam się 2 razy w tygodniu i robi mi loda z połykiem. Miesięcznie kasuje za to 500zł. A nawet chłopaka ma z tego co wiem, biedny nic o tym nie wie.

Gość Nienawidze 500
I dla tego lepiej zostać starym kawalerem. Dlaczego teraz panuje taka głupia moda na to ?

Gość gość
gość Wie wie, karyna zarobione pieniądze mu oddaje.

Gość Nienawidze 500
W jakim wieku teraz szukać panny żeby nie miała jakichś szalonych przebiegów. Na dziewice już nawet nie licze ... Sam mam 28 lat i jestem po studiach, dopiero zaczynam pracować

Gość gość
Szukaj takich co miały 1-2 chłopaków max, i takich co po klubach nie chodzą. Te co są bez chłopaka a mają z 25 lat to bolca co tydzień zmieniają

Gość gość
Ej koniobijcy śmiesznie się was czyta .