Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Pączek z kawą a odchudzanie

Polecane posty

Gość gość

Diety białkowe, diety owocowe , diety srety , mało jecie moje kruszynki , ważycie po 100 kg czasami mniej czasami więcej . Zdarza wam się conajmniej raz dziennie zrobić grzeszek , co powiecie na kawkę z pączusiem ? No wiecie taki mały grzeszek raz dziennie na diecie nie zaszkodzi. Ciasto można to i to można :)

Gość gość
Też stosowałam Slimunox i jestem bardzo zadowolona z efektów, a nie z efektu jajo. W końcu schudłam i to bez nie wiadomo jakiego wysiłku. Owszem były też ćwiczenia, dieta Tapeworm... ale jakoś łatwiej mi było z Slimunox

Gość gość
idiotki :O w dodatku jedna głupsza od drugiej :O

Gość gość
Ja się odchudzam i zjadłam dziś rogalika 7 days z czekoaldą , pycha , taka pogoda ze raz na jakiś czas grzeszek nie zaszkodzi

Gość gość
Ja się odchudzam tak jak wy i codziennie jem zdrowo. Owoce , warzywa , myślałam aby przejść na wegetarianizm ale nie umiem :( nie potrafię sobie odmówić schabowego smażonego lub indyczka :( Ojj ciężko , tak samo dziś skusiłam się na serniczka u koleżanki , sama robiła , był bardzo słodki , niebo w gębie , mam nadzieje ze nie pójdzie w boczki , jak nie pójdzie to będę częściej do niej wpadać na ciasto :D taki upał mamy ze leżę pół dnia i nic nie robię bo mi się nie chce , maz mi obiad dziś robił - spagetti bolonese i odziwo zjadłam więcej od niego na talerzu , nawet chciałam zjeść jego porcje :D dieta dietą ale kocham jeść .. i weź tu schudnij z wagi 109 kg :(

Gość gość
Mam na imię asia wazę 99 kg , ale całe szczęście nie 100, kiedy zobaczyłam ze zaraz będzie 100 to stwierdziłam Ze czas schudnąć . Mam 165 wzrostu wiec wielka nie jestem :) Od poniedziałku dieta , wymyśliłam już plan : Śniadanie - 2 bułki pszenne z masłem serem i ketchupem Drugie śniadanie - płatki chocapic 1 miska z mlekiem 3,2 % Obiad - schabowe panierowane z ziemniakami i buraczkami Podwieczorek : serek jogobella i jabłko Kolacja : 3 kiełbasy białe z bułką masłem i chrzanem

Gość gość
Kobitki witam i ja , chciałabym schudnąć , nie zdążę już schudnąć do rozmiaru s w to lato a szkoda będę musiała poczekać na następne , spojrzałam dziś w lustro i mówię do siebie czas schudnąć moja droga , coraz gorzej wchodzę w moje ulubione legginsy :( wazę 87 kg na 158 . Mam 24 lata i wiem ze wszytko jest możliwe , musimy się wspierać wzajemnie to będzie dobrze !

Gość gość
A ja nje mogę przytyć :(

Gość gość
Witam was moje kruszynki gorąco i cieplutko tak jak na dworze mamy to tak was witam, zjadłam dziś równo 2,853 kcal , jestem bardzo zadowolona z tego wyniku bo normalnie zjadłam ponad 3 tysiące. Oczywiście nie odmówiłam sobie przyjemności czyli ciasteczek moich ulubionych princi pałki z biedronki w czekoladzie . Do kawusi w sam raz , myśle ze czasami takie rarytaski nie zaszkodzą a nawet pomogą w te gorące dni trochę poprawić humorek bo jak patrzę w lustro to smutno mi wtedy ech te fałdy pod pachami i na brzuchu :( tylko słodycze mi wtedy pomagają. A odchudzam się od początku tego roku i pochwale się ze schudłam 5 kg

Gość gość
A moim ulubionym grzeszkiem są lody milka

Gość gość
Ja codziennie mam wahania / odchudzać się czy nie , tak czy nie. Lodówka mam wrażenie ze mnie woła ciagle :/ a ja jej nie słucham ! Krzyczę do niej zostaw mnie w spokoju ! I udaje się :)

Gość gość
Wazę 105 kg wyobraźcie sobie jak ciężko targać te nogiska po chodniku .. znosić te wpatrzone oczy we mnie .. ten tłuszcz na który sama zapracowałam :( mam prace siedziaca , a co za tym idzie mało się ruszam. Najlepsze jest to ze jem z 1000 kcal dziennie i tak wyglądam . Nie wiem co robić poradzicie? Mój dzisiejszy jadłospis : - 7:00 kawka z mlekiem i cukrem -8:00 drożdżówka serowa -10:00 kawka z mlekiem i cukrem i bułka pszenna z masłem sałata szynka i serem 15:00 kawka z mlekiem i cukrem , ciasto ( zależy jakie będzie w pracy , przynosimy sobie na zmianę z koleżankami wypieki różne ) Po pracy obiad o około 17 - pyzy z mięsem około 8 sztuk i nic więcej do nich -20:00 - 5 parówek berlinki z ketchupem

Gość gość
Witam was moje kruszynki , dziś niedziela i wcześnie wstawać trzeba , pranie zrobione i śniadanie zjedzone , takie rymowanki cacanki :) Zjadłam na śniadanko jajeczko sadzone na oleju z bułką przenną serem i masełkiem.. na drugie śniadanie będę mieć pastę z makreli . Nie wiem z czym ją zjem ale pewnie z bułkami pszennymi z biedronki ( moje ulubione) i masełkiem. Waga stoi mi w miejscu :( to pewnie ta pogoda, jest straszna , a jem zdrowo. Mam chwile zwątpienia czy dalej się odchudzać czy iść w to dalej... waga - 97 kg.

Gość gość
Witam i ja wszystkie odchudzające się. 3 ci dzień a na wadze -2 kg. Zaliczyłam dwójeczkę na kibelku ale wierze ze te 2 kg to tłuszcz uciekł razem z tym co wyszło. Pije w te upalne dni hektolitry wody :) Grillów w tym roku miałam już ze 100 , uwielbiam grillowane kiełbaski z musztardą polane piwkiem. Alkoholu sobie nie odmawiam , 1 piwo raz dziennie to nic złego . W weekend mogę dopiero poszaleć i wypić więcej bo pracuje w ciagu tygodnia :/ pytałam męża mówi ze nie widać w moim ciele różnicy ale czego ja się spodziewałam po 3 dniach odchudzania :D kawusia wypita z mleczkiem bez cukru , na śniadanko zjadłam paluszki rybne z frosty w panierce smażone ( 8 sztuk) . Dobrze ze ryby są odchudzające bo je uwielbiam. Pozdrawiam cieplutko

Gość Mariolciasizeplus
Gościu ważący 105 kg . Moim zdaniem nie odżywiasz się prawidłowo , zacznij uprawiać sport np z ewą chodza... i jedz więcej warzywek

Gość Kocia 107 kg
Witam wszystkich , ja tak na szybko wpadłam , powiem wam że zaczęłam zapisywać ile i co jem i pomaga mi to w odchudzaniu. Sąsiadka schudła to ja tez muszę. Wierze ze mi się uda . Czasami tylko pozwolę sobie na chwile słabości

Gość gość
To i ja się przywitam :) u mnie dobrze z dietą na sniadanko tylko 5 kanapek ale z chlebem razowym, to dietetycznie, zaraz ide pocwiczyc, bo nie długo wyjeżdżam na wakacje do Pacanowa a tam będzie wyżerka, miłego dnia moje kochane i pamiętajcie, nie obiadać się :)

To jest śmiesznie odchudzać się tylko dietami. Zaczynajcie ćwiczyć. Podnieście guzno i pierdolić... Na początku będzie trudno samemu wymyślić plan, dlatego polecam pakiet "Dla kobiet" na tej stronie: www.igortreneronline.pl +jako motywacja macie szansę wygrać 10 000 zł za najlepszą metamorfozę. Mam nadzieje że ktoś tu zacznie działać, zamiast pić kawę.

Gość gość
EugeniuszFil dziś x Wypad z tymi reklamami na "krzywy ryj", nie widzisz, że ten wątek to parodia ?

Gość Miśska
Mnie się takie grzechy nie zdarzają;) odkąd jem z Wygodnądietą całkowicie zrezygnowałam ze słodkości, teraz jem zdrowo, świeżo, smacznie i syto. Nie podjadam a to wszystko ma swoje "owoce" w zmniejszającej się wadze;)

Gość gość
Zjadłam dziś 4 bułki przenne z masłem pomidorkiem rzodkiewka ( tak na zdrowo ) , 4 kiełbasy śląskie smażone z cebulka i ziemniaczkami , 2 jabłka , truskawki , Szprotki w oleju , szkrzydelka z kurczaka na kolacje , jestem najedzona i zadowolona bo żadnych słodyczy nie było

Gość Asia40
Jem pączusia do kawki :) humor od razu lepszy , a odchudzanie od jutra , wazę 111 kg wiem ze to dużo ale nie będę sobie odmawiać przyjemności jak mam pod nosem raz się żyje co nie kobitki ? Dziś idę na pole pozbierać maliny i będę mieć na przekąskę w między czasie , a na obiad mam do dokończenia rosół , od rana w kuchni spędzam czas tu coś skubne tam coś skubne i czas sobie leci. Miłego dnia kobitki

Gość Asia40
Moja dieta idzie mi słabo poprawiam sobie humor słodkim.. może to głupie ale zawsze jak mi smutno to jem pączki lub batoniki patrzę w lustro płacze i potem idę do kuchni jeść

Gość teresaka
Ja sobie od czasu do czasu też pozwolę na taki grzeszek. I tak biorę iqgreen to szybciej spalę potem. Ćwiczenia raczej mam regularne to pączuś raz na jakiś czas nie zaszkodzi. Nie można też wpadać w paranoję.

Gość gość Natalia T
Jak to jest jeden okazjonalny pączek, to nie powinno być problemu, gorzej, jak codzienny rytuał. W każdym razie ja podczas odchudzania i stosowałam Slimunox, bo to żadna tajemnica, byłam na weselu. Nie abym się tam objadała. Nie mniej nie abym nic nie jadła. Po prostu jedzenie nie było dietetyczne, tylko takie normalne.

Gość Annnkanna
U mnie bez pokus, trzymam się diety (zamawiam catering WygodnaDieta) nie mam potrzeby na słodkie. Ale nie powiem jedna kawa dziennie obowiązkowo.

Gość Marceline3500
Moją największą pokusą jest mój partner, który wiecznie zajada się słodyczami, jeśli chodzi o kawę to czytałam na https://www.womenshealth.pl/, że jeśli nie jest słodzona, to nie przeszkadza w diecie

Gość gość
u nie ciasto na pączki robi się praktycznie samo