Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Katia2637390

Czy kiedyś ktoś uciekł z randki z Wami?

Polecane posty

Gość Katia2637390

Hej :) Wczoraj spotkała mnie śmieszna sytuacja. Umówiłam się na piwo z wydawałoby się normalnym chłopakiem, aby się poznać i pogadać. Chcę dodać, że to było nasze pierwsze spotkanie i to on na nie nalegał. Piliśmy piwo, rozmawialiśmy, mieliśmy wiele tematów, wydawałoby się normalne kumpelskie spotkanie bez presji. Wypiliśmy piwo, mieliśmy wychodzić i iść każdy w swoją stronę na tramwaj. Weszłam jeszcze tylko na 2 min do łazienki. Wychodzę...jego nie ma, nie ma jego plecaka, telefonu który miał podłączony do ładowarki na drugim końcu baru. W 2 minuty zwinął wszystko i zwiał. Dziwnie się teraz czuję, bo jestem ładną dziewczyną ( co nawet powiedział na początku spotkania) i mam wiele tematów rozmów.

Gość gość
Nie przejmuj się, pewnie chodziło mu tylko o jedno.

Gość gość
podasz gg?

Gość gość
po ile macie lat?

Gość gość
Lepiej że uciekł niż miałby zostać i narobić Ci syfu w życiu. Calkiem możliwe ze bedzie dzwonił i sie tłumaczył

Gość Katia2637390
Dodam, że usunął mnie też z facebooka ze znajomych i zablokował.

Gość gość
Wydaje mi się, że to była jakaś pizda, nie chłop.

Gość gość
Facetom to się ostatnio w d...ch poprzewracalo! Nieraz tak jest, fajnie się rozmawia, jesteś uważana za ładna, myślisz ,, fajna randka" a tu facet urywa kontakt, no w tym przypadku postąpił jak cham i wiesz co? Nie chodzi o Ciebie pewnie, o to jaka jesteś tylko pewnie o jego CEL, który uznał ze nie zostanie zrealizowany- czyli o seks. Może w rozmowie cos mowilas ze wywnioskował ze szybko nie pojdziesz z nim do łóżka, ze nie jesteś łatwa lala a facet chciał szybko zaliczyć, jaja go swedzialy i w tej sytuacji stwierdził ze nie warto ,,tracić" czasu- pójdzie do takiej która mu od razu da d...y ;). Nie przejmuj sie, wiem ze to trochę poniżające, moglas się poczuć jak najgorsza ale zapomnij o tym. Jeśli kiedykolwiek on się odezwie (pewnie z braku innych opcji) to go olewaj po całości a na ulicy udawaj ze go nie znasz, w ten sposób zachowasz twarz. Niech on dla Ciebie nie istnieje.

Powiedział? Może kłamał? A może spieszył się na randkę z inną dziewczyną ? Może miałaś za wiele tematów do rozmowy i za długo mówiłaś, za wiele czasu mu zabrałaś i dlatego tak nagle wyszedł?

Gość Tomekkkk
Mi nikt nie zwiał, ale mi za to się zdarzyło kilka razy uciekać z randek :D

Gość gość
Nie, ale ostatnio, czyli rok temu, przyjezdzam zeby sie drugi raz spotkac a tu jej rodzinka, na samym poczatku sie trafila. Poza tym ona teraz byla gruba, wczesniej nie zauwazylem. I juz nie chcialo mi sie gadac. Nie, nie bylo ucieczki.

Gość Katia2637390
Na początku zaproponował, czy nie spotkamy się u mnie, dostał opieprz za to. Po czym stwierdził, że nie chciał, żebym marnowała czas na dojazd.

Gość Tomekkkk
PS. I wbrew temu co tu piszą zwiałem wcale nie ze względu na seks.

Gość gość
Tomekk a ze względu na co?

Gość Tomekkkk
Na to, że oszukała mnie. Na zdjęciu wyglądała na szczupłą, wyfotoszopowała je, a w realu była przygrubawa. Nie chciałem robić scen więc od razu na jej widok nie zwiałem tylko jak wyszła do kibla.

Gość gość
baby strasznie oszukują na zdjęciach, przerabiają je, a potem na spotkaniu przykra niespodzianka :/

Gość gość
Tak ale to było bardzo dawno. Gdy miałam 16 lat umówiłam się ze starszym chłopakiem (18-latek), jakiś znajomy znajomego i podobno widział mnie już wcześniej na żywo, ja jego nie. Spotkaliśmy się, po ok. pół godz spaceru on zaczął gapić się w telefon, pisał smsy (to jeszcze nie były czasy smartfonów), coś tam kręcił, ze musi do kolegi jechać bo mu coś tam obiecywał a zapomniał, a to jest strasznie pilne i on już musi iść :D Oczywiście więcej się nie odezwał. Częściej to ja potem "uciekałam" z randki ale nigdy w ten sposób, że zwiewałam bez pożegnania, to troche prostackie moim zdaniem. Zawsze po prostu mówiłam, że no fajnie, miło ale raczej nic z tego nie będzie i dajmy sobie spokój, idziemy do domu. Tak lepiej być szczerym niż uciekać jak głupek gdy druga osoba poszła do kibla :D

Gość gość
Aaa noo wszystko jasne, chciał już wbic do Ciebie na chatę w wiadomym celu ale dostał opieprz co pokazało mu, ze nie jestes latwa, a ze on chciał tylko seksu to uznał ze po co ma tracić czas. Pewnie juz bajeruje inna i liczy ze tym razem łatwiej pójdzie ;)

Gość gość
„baby strasznie oszukują na zdjęciach, przerabiają je, a potem na spotkaniu przykra niespodzianka :/” x Ale to faceci są chamscy, bo zamiast wygarnąć lasce przy ludziach, że wrzuciła foty po „odchudzaniu” i poprawkach wolą się ulotnić „po angielsku”.

Gość gość
Właśnie lepiej powiedzieć to wprost. Można zawsze powiedzieć, że jest już późno i muszę już iść i miło się pożegnać. Tyle. Potem stoisz taka zszokowana na środku knajpy i szukasz go wzrokiem, ludzie się patrzą, bo przed chwilą widzieli jak koleś z którym siedziałaś wybiegał! Dobrze, że nie było tam znajomych!

a co do tematu, może zorientował się, że jesteś kimś z jego przeszłości, nie pamiętasz, albo o tym nie wiesz, np. siostrą kogoś, z kim była dziwna sytuacja i generalnie kimś, kto musi o nim zapomnieć natychmiast.

Gość gość
„Potem stoisz taka zszokowana na środku knajpY” x Czyli czujesz dokładnie to samo, co chłopak gdy Cię zobaczył...:P

Gość gość
Widocznie nie nadawaliście na tych samych falach.

Gość gość
czemu ty dziwnie sie czujesz? to on pokazal ze nie ma klasy ani kultury osobistej. czlowiek na poziomie podziekowalby za spotkanie i zakonczyl randke nawet w trakcie, jesli nie chcialby kontynuowac randki a nie uciekal po kryjomu, koles chyba z lasu przyszedl, nie ma czego zalowal, potem wstydzilabys sie z nim wyjsc do rodziny i znajomych, takich typow trzeba eliminowac

Gość gość
15:06 - wszyscy wokół są winni, tylko Ty jesteś idealna. Jakie to wygodne, prawda? Dziecinna bezrefleksyjność level master.

Gość gość
15.12- właśnie 15.06 ma 100% racji, jak Ci coś nie odpowiada, to zachowaj się kulturalnie, a nie jak jakiś buszmen. Człowiek mający choć odrobinę klasy, pożegnalny się normalnie i powiedział, ze jednak szuka kogoś innego, a nie spierdzielal po cichaczu jak jakiś złodziej.