Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Nie mogę z nią być

Poznałem cudowną dziewczynę, ale nie pasuje mi jej przeszłość seksualna

Polecane posty

Gość Nie mogę z nią być

Jest fantastyczną osobą, ale uprawiała seks bez związku. Ja jestem osobą wierzącą, moje zasady nie pozwalają mi z nią być. Powiedziałem jej o tym. Chciałbym się z nią przyjaźnić, bo ją szanuję i jest dla mnie inspirującą osobą. Ona jednak nie chce ciągnąć tej znajomości i mieć ze mną do czynienia. Jak ją przekonać, by zmieniła zdanie?

Gość gość
Zapomnij.

Gość Nie mogę z nią być
Chciałbym się z nią przyjaźnić.

Gość gość
Wyliz jej muszelke potem odbyt i będzie dobrze. Na pewno się zaprzyjeznicie

Gość gość
Poszukaj sobie dziewicy orleanskiej z równie zjebana głową.

Gość gość
Piszesz że chcesz z nią a w następnym zdaniu jak ją przekonać brak logiki :D

Gość gość
BAJKI BAJKI WŁĄĆŻ SOBIE FILM

Gość Nie mogę z nią być
Chcę się z nią przyjaźnić, alwt tylko tyle. To zbyt bujna przeszłość, bym mógł z nią stworzyć związek.

Gość gość
Idź do kościoła a kobiecie daj spokój.

Gość gość
Po takim tekście też bym ci powiedział, że nic z tego, a twoja wiara nie mamy i nic do rzeczy. Wypaczasz wiarę i nauki Kościoła. Przypomnij sobie kto podążał za Chrystusem? A wg nieuznanych ksiąg nawet został jego żoną?!

Gość gość
Sorry, miało być, że twoja wiara nie ma tu nic do rzeczy.

Gość gość
To nie zasady nie pozwalają mu z nią być tylko strach przed porównaniem bo jest prawikiem.

Gość Nie mogę z nią być
Miałbym z nią być wbrew sobie? Skrzywdziłbym ją tym. Chciałbym jednak z nią mieć kontakt, ale ona nie chce.

Gość gość
Po co jej kontaktu z nawiedzonym idiota który odrzuca człowieka jak sam mówi wartościowego tylko dlatego że z kimś spał wcześniej? Logika prawika z debilnymi wierzeniami.

Gość gość
Jak jak piszesz! Jej przeszłość nie ma znaczenia, a ty wypaczasz i porabiasz teorię. Wiara mówi co innego na ten temat. Dobrze, że ona nie chce cię znać. Po co jej to?

Gość Nie mogę z nią być
Napisałem jej smsa że mogę z nią ale tylko w kakowe oczko. Mogę z nią uprawiać Anal I do tego przyjaźń więc myśle że się zgodzi. Robie trochę wbrew sobie ale co tam.

Gość Nie mogę z nią być
Przecież nie chodziło o jakikolwiek seks, ale ten bez związku. Na siłę się w kimś nie zakocham. Co nie znaczy, że kogoś nie cenię.

Gość gość
Lepiej sprawdź czy tutaj nie ma konta: http://datezone-pl.pl :D Może zagadasz do niej jako "obcy" i wtedy się do Ciebie przekona :P

Gość gość
Głupie provo

Gość gość
Do autora matołem tu wieje .jak jesteś taki kościelny to co tu robisz tu nie ma kobiet tylko pederaści i anonisci .prowo.

Gość To nie wiara
"Ja jestem osobą wierzącą, moje zasady nie pozwalają mi z nią być." Jesteś osobiście pokręcony, a nie Wiara, na którą się powołujesz. Wiara, przynajmniej katolicka, nie jest w swojej istocie mściwa, zajadła. Czy Ty czytałeś Pismo? Jezus wybaczał. Pawłowi wybaczono bardzo wiele. Czy jesteś jak fałszerze Wiary, jak te historyczne postaci, mordujące "w imię Wiary", rozwalające Kościół na skłócone grupki? Jak obecni dbali tylko o brzuch i kasę? Twoja Wiara mówi: ważne jest co TERAZ, a nie PRZEDTEM. "Idź i nie grzesz więcej"

Gość Nie mogę z nią być
Ja jestem starocerkiewną konserwą. Przecież jej nie skreślam jako człowieka.

Gość Nie mogę z nią być
Takie mam prefencje, że kobieta która uprawiała seks bez związku odpada.

Gość To świetny trick
Jeśli mi się kiedyś przydarzy stanąć przed Sądem, to go poczęstuję twoim argumentem: "Takie mam preferencje" i co mi zrobicie?

Gość Nie mogę z nią być
Ja piszę o tym, że serca się nie oszuka. Bycie z kimś na siłę tragicznie się kończy.

Gość gość
Poczytaj Stary Testament. Masz pełno przykładów wskazujących że przeszłosć nie ma znaczenia. Kto pomógł Izraelitom zdobyć Jerycho? Przecież prostytutka Rachab. Zburzono miasto i zabito wszystkich jego mieszkańców ale ją doceniono i oszczędzono. Współcześnie jest tak samo. Można było być komunistycznym prokuratorem a teraz zajmować się reformą wymiaru sprawiedliwości. Więc albo zaakceptuj albo przejdź do opozycji.

Gość gość
Tak podejrzewałem, że należysz do Świadków Jehowy. Tylko Stary Testament, nie złagodzony wymową Nowego Testamentu. Twarde, surowe Prawo, o Miłości ani słychu. Tylko ten Jezus jakiś podejrzany, nie brzydzący się towarzystwa prostytutek i współpracowników okupanta (celnicy!).

Gość Nie mogę z nią być
Nie należę do żadnej sekty, ale faktycznie preferuję twarde, surowe prawo. I co mi zrobisz? Skończmy lepiej te religijne brednie, to forum erotyczne.

Gość gość
autor Tępy chuj a laseczka fajna

Gość gość
Dobrze robisz. Tylko daj jej spokoj bo krzywdzisz ja tak jak jej przeszlosc moze krzywdzic Ciebie. Dla mnie tez zawsze byla wazna przeszlosc kobiety i nikt tego nie zmieni glupia gadka. Jak chcesz byc w zyciu szczesliwy to nie rezygnuj z marzen i idealow. Chcesz kobiety czystej to takiej szukaj. Dziwi mnie tylko ze chcesz ja krzywdzic utrzymujac ta znajomosc zwlaszcza ze powiedziales jej wprost ze nie bedziesz z nia z powodu jej przeszlosci. Ale nie szukaj tez na sile zwiazku z kobieta gdy czujesz ze jest cos czego nie akceptujesz bo po czasie uderzy to w wasz zwiazek ze zdwojona sila. To samo tyczy sie kobiet ktore mysla ze facet sie zmieni. Jak cos wam nie oasuje w drugiej osobie nie dawajcie wiary innym ze da sie kogos zmienic albo przymknac oko na pewne sprawy