Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy według was to Głodówka ?

Polecane posty

Gość gość

Mój przykładowy jadłospis z kilku dni: WTOREK garść szpinaku 1 jajko sadzone 4 skrzydełka z kurczaka 3 garści truskawek ŚRODA 200 g pierś z kurczaka w mące , świeże liście szpinaku i 30 ml śmietanki 30%.( całość około 350 kcal) 400 g truskawek Jajecznica z 1 jajka i 1 cebuli + 1 łyżka oleju CZWARTEK Szpinak z mięsem wołowym w sosie pomidorowym ( sos spagetti na szpinak własny ) . - około 700 kcal całość Czy waszym zdaniem jest okej ? Odchudzam się od 2,5 miesiąca . Schudłam 12 kg. Wazę w tej chwili 64 kg przy 162 cm.

Gość gość
Nie, jest akurat

Gość gość
Tak

Gość gość
głodówka to zero kalorii. a to? to dieta cud :P po któej będzie jojo albo anoreksja :P

Gość jadwigaiga
Ja przestałam liczyć kalorie i dopiero wtedy schudłam bez efektu jojo. Wiadomo, że dietę miałam ale nie żaden Dukan ani nic takiego tylko po prostu nie smażyłam, odstawiłam słodycze, więcej warzyw i owoców. Dodatkowo miałam iqacai na lepszy metabolizm i jogę żeby skóra była jędrna bo jednak te 20 kilo zrzuciłam.

Gość gość
11:50 Ja w ogóle nie rezygnowałam z niczego, tylko zaczęłam się więcej ruszać i waga sobie spadła naturalnie. Autorka cierpi już chyba na zaburzenia odżywiania, albo nie potrafi sobie zdrowego menu ułożyć. Dietetyka polecam.