Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

macie zrobione brwi permanentne?

Polecane posty

Gość gość

lub zrobiłybyście sobie? zastanawiam się nad tym.

Gość gość
Mam. Już drugi raz bo po roku zeszły (i tak powinno być, powyżej 2 lat to tatuaż). Robiłam w re-tusz studio w Warszawie. To nie reklama, czeka się tam do pół roku na wizytę ale dziewczyna robi super robotę.

Gość gość
a ile płaciłaś? jeśli można zapytać?

Gość gość
Jak robiłam pierwszy raz to była promocja i chyba 600 albo 700. Teraz byłam na odświeżeniu i 600. Za pierwszym razem twraz chyba 1000 się płaci. Zobacz sobie pracę tej dziewczyny o której pisałam, w Warszawie jest jeszcze popularna Aneta Swatek. Uważam, że warto nawet przy naturalnie ładnych, ciemnych brwiach. Aha, piszę o metodzie cienia, piórkowa podobno na początku fajnie wygląda, a później nierownomiernie się ściera.

Gość gość
Weszłam i cena 1200. Szkoda, że jestem antytalentem ;)

Gość gość
Nie mam, ale chcialabym sobie zrobic tylko, ze w uk jest to b drogie i jesli sie zdecyduje to najprawdopodobniej w Polsce

Gość marawstala
Nie, za duże ryzyko... Większe niż przy tatuowaniu innej części ciała

Gość marawstala
* ze wyjdzie nie tak jakbym chciała

Gość gość
ktoś jeszcze ma? i jest zadowolony czy nie?

Gość gość
Moja szwagierka miała i tragicznie to wyglądało. Pani, która to wykonała chyba nie powinna tego robić.

Gość gość
ja mam pernamentne

Gość gość
Mam i wyglądają super. Mam pudrowe ombre. Efekt henny. Trzeba odświeżać co 1- 1,5 ale jest wedy połowa ceny. Ja jestem zadowolona, ale widzę na ulicach koszmary z więziennym wyglądem brwi. Trzeba wybrać właściwa linergistkę i tyle. Pozdrawiam.

Gość gość
Dziewczyny a jak to wyglada po ok takich 2 latach ? Czy trzeba to odswiezac juz do konca życia?

Gość gość
Ja bym chciala ale nie czarne a takie pod kolor wlosow czyli kasztan,zeby wygladaly jak najbardziej naturalnie. Mam niedoczynnosc tarczycy,nie wyrywalam brwi 5 lat i mi nie odrosly a nawet powypadaly bardziej :-( ale drogie okropnie to

Gość gość
13:23 po 2 latach wyglada normalnie. Kolor blednie, makijaż zmienia barwę. Trzeba odświeżać, żeby wyglądały wciąż ładnie. Policzcie ile wydajecie przez 2 laata na fryzjera, na paznokcie, na rzęsy. Cena makijazu wtedy zejdzie z piedestału. Paznokcie i rzęsy co 3 tygodnie przez 2 lata- policzcie. Dla mnie 900-1 tys.zl, a pózniej 500 raz na 2 lata nie jest żadnym kosztem. Więcej wydaje na paznokcie.

Gość gość
14:24- mi akurat nie chodzi o koszt. Tylko np jak mi sie to juz znudzi to juz nie ma odwrotu.

Gość gość
Jak mogą znudzić się dobrze zrobione brwi?

Gość gość
Jak sie znudzi to usuniesz laserem. Najważniejsze to isc do dobrej linergisty, a nie tam gdzie robią tanio. Tyle w temacie. Ponadto raczej nie znudzą sie ładnie zrobione brwi i nie mowię tu o kwadraciakach i pieczątkach na czole. W obecnych czasach makijaż permanentny jest na bardzo wysokim poziomie jeśli chodzi o techniki wykonywania jak i o pigmenty.

Gość gość
Ja robilam metoda piorkowa 2 lata temu za 700zl, ale moje naturalne sa biale i slabe. Kolor wyplukal sie troche nierownomiernie i i tak co rano musze domalowywac kredka, ale i tak jestem zadowolona bo codzien mam ten sam ksztalt.Moim zdaniem warto.

Gość gość
Nie, bo mam ciemne i gęste

Gość gość
Ja robiłam w tym roku i jestem bardzo zadowolona,mam ciemna oprawę oczu i włosy,brwi ciemne ale kształt miałam nijaki,lingeristka dobrała mi odpowiedni barwnik,nie czarny,takiego nie stosuje bo wybarwia się na niebiesko,za pierwszym razem aż tak mi nie chwyciło musiałam robić korektę a po tym już super,trafiłam akurat na promocje i płaciłam 540 zł.Najwazniejsze to znaleźć dobra lingeristke

Gość gość
Ja sobie ostatnio zrobiłam, już jestem po pierwszej poprawce i mogę powiedzieć, że polecam. Robiłam w http://www.biotekpolska.pl/. W pierwsze kilka dni naprawdę mi się nie podobało i żałowałam, że zrobiłam ale później zaczął wyglądać coraz lepiej.

Gość gość
przecież takie brwi to totalna wiocha :D

Gość gość
Róbcie brwi i tatuaże. Pustaki.

Gość gość
nie , nie wiocha, jeśli nie zrobisz sobie byle g...u byle kogo. Dobra lingerystka potrafi zrobić tak ze wyglada naturalnie, a nie jakby ci dwie erony zdechły na twarzy

Gość gość
Nie mam przecież to jest brzydkie.

Gość gość
18.58 a ty nie rób nic. Będziesz pełny

Gość Nastolatkaheh
Nie, ja sobie maluje kredką do brwi lub pomadą bo lubię mocno wyrysowane :)