Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Po trzech spotkaniach przestał się odzywać, zablokował mnie tel

Polecane posty

Gość gość

Było cudownie. Po trzech spotkaniach powiedzialam mu że staje się dla mnie zbyt ważny I będziemy musieli to zakończyć. Po spotkaniu już się nie odezwał. Zablokowal mnie w tel i nie mam z nim kontaktu. Zakochałam się w nim. Teraz cierpię okrutnie. Pomóżcie

Gość gość
No przecież sama chciała zakończyć babo jedna

Gość gość
Może wg niego to się potoczyło zbyt szybko? Może za szybko sie zaagnazowałaś? Poodejrzewam tez, ze skoro Cie zablokowal to po tym jak zerwał prosiłas go o powrot

Gość gość
Prosić faceta o powroty? To trzeba godności nie mieć.

Gość gość
Nie widzisz zwiazku przyczynowo skutkowego?

Gość gość
Wiec, może na przyszlosc lepiej nie namawiaj faceta ktory chce odejsc, jak z Toba zrywa powiedz ,ze w porzadku, wtedy po pierwsze by Cie nie zablokował, a po drugie moze wlasnie by wrocil jesli bys sie nie odzywała. Nie napraszaj sie nigdy facetowi i nie sprawiaj wrazenia na pierwszych spotkaniach, albo jesli na to nie zasluzy, ze stracilas dla niego glowe. Najlepiej pokazać, ze sie zakochalas tylko kiedy bedziesz pewna, ze on czuje to samo, wczesniej moze sie to skonczyc wlasnie tak jak u Ciebie.

Gość gość
Aha sorry, dopiero teraz doczytalam, ze Ty mu tak powiedziałas. No to nie dziw sie, ze Cie zablokował, moze wystraszyl sie Twojego zaangazowania skoro juz po 3 spotkanich jest dla Ciebie az tak wazny, albo pomyslal ,ze to wymowka

Gość gość
Dlaczego mam zakładać maskę kiedy sytuacja tego nie wymaga? A jeśli już tego wymaga to znaczy tylko jedno... Ta "miłość" długo nie potrwa.

Gość gość
Faceci są prości. Kazałaś mu spadać więc spada. ;-)

Gość gość
Dostał od Ciebie sprzeczną informację. Pomyślał ''taki jestem niby ważny a ona chce to zakończyć'' Mowa srebrem milczenie złotem.

Gość gość
buchachaaaa - czy ty autorko tematu masz mózg

Gość gość
Dziękuję. Kochane jesteście że mi odpowiadanie. Tak mu powiedzialam bo chcialam... Nie wiem sama...chyba żeby namawiał, zaprzeczał... Żeby prosił.... A on po prostu przestał się odzywać. Zerwał kontakt. ... pisałam.... Dzwoniłam... Zablokowal mnie ... Wariuje z rozpaczy

Gość gość
Bo wyczuł ze jesteś pierd/o lnieta. Albo ktoś jest ważny albo się mówi kończymy. Nie ma czegoś takiego ze kończymy bo staje się ktoś ważny. Idź się leczyć bo masz coś z głową a faceta zostaw zdrowej psychicznie

Gość gość
14.04 dokladnie. Ja obstawiam ze on jest zajęty, ma kogoś, autorka wie o tym i ,,muszą to zakończyć" bo on nie jest wolny a ona sie zaangazowala, oczywiście autorka liczyła ze on zacznie ja namawiać żeby tego nie kończyła, ze dla niej zerwie z dziewczyna i już będą mogli byc razem bez przeszkód ;)

Gość gość
Tak. Masx rację. Jestem pie/rdolnieta. Stracić takiego wspaniałego faceta w taki glupi sposób to trzeba mieć nie po kolei w głowie

Gość gość
To ja jestem mężatką. On jest wolny.

Gość gość
Wiec po prostu następnym razem wyciągnij wnioski

Gość gość
I piszesz to dopiero teraz ? ???? Wtf? ?

Gość gość
Czyli szukasz bolca na boku. Braawo

Gość gość
pomyślał, że nie będzie się narzucał. może zrobił to dla twojego dobra, żeby nie robić ci problemów? faceci nie rozumieją, że baby są przekorne i czasem mówią na odwrót, niż myślą. ale z drugiej strony czemu tak łatwo przyszło mu zablokowanie ciebie? tracić całkiem kontakt z kimś, kto jest wyjątkowy?

Gość gość
Boli mocno

Gość gość
O tym, że Jesteś mężatką powinnaś była napisać od razu. Chłopak postąpił prawidłowo a Ty zostaw go w spokoju, wracaj do mężusia i chociaż postaraj się wynagrodzić mu zdradę emocjonalną i być może fizyczną.

Gość gość
To miała być niezobowiazujaca znajomość....

Gość gość
jak jesteś mężatką, to zostaw wolnego wolnym kobietom, ty już masz swojego

Gość gość
Ale on chciał mnie bardzo. Był taki czuły, cudowny. Jestem 20 lat starsza od niego

Gość gość
To Nie wiesz ze ro igranie z ogniem bo kobiety zakochują się po seksie zwykle? Trzeba było najpierw poczytać jak to sie kończy zwykle, jak się kobiet angażują i potem placza. Teraz sama tego doswiadczylas z własnej głupoty

Gość gość
Tak. Jestem głupia

Gość gość
Fakt. Po czasie to wiem. Serce krwawi

Gość gość
Prowo !