Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

zostało nam 700 zł do dziesiątego, jak przeżyć? jestem załamana

Polecane posty

Gość gość

mamy dziecko. Jakieś rady?

Gość gość
Kurfa to 5dni,z głodu nie umrzesz

Gość gość
hahahahahahahaha dobra ściema

Gość gość
Survival miejski, kurs w Poznaniu. Nauczysz się żyć bez pieniędzy ;)

Gość gość
gość dziś wydajemy 100 zl dziennie na jedzenie, musze jeszcze kupic dziecku pieluchy- tylko pampers premium care za 80 zł -inne powodują uczulenie, mleko nan ha za 45 zł, paliwo do samochodu, karma dla psa, filtr przeciwsłoneczny anhelios bo juz mi się własnie skończył no i jak zwykle inne nieprzewidziane wydatki, kurwa pierwszy raz nam się zdarza taki miesiąc, do tej pory nie mielismy takich problemów, ale musieliśmy szybko pożyczyć kasę komus z rodziny i teraz sami biedujemy

Gość gość
a ja mam 15 zł w portfelu lodowka pusta. jest nas 3.

Gość gość
gość dziś nie wierzę.

Gość gość
Ja do piątku mam 40zl i też dziecko. I jakoś nie lamentuje. Dam radę spokojnie.

Gość gość
Skoro żyjecie na wysokim poziomie i kupujecie drogie rzeczy to co się dziwisz,na 5 dni 700 zł to powinno ci jeszcze zostać bez przesady

Gość gość
6000 zł miesiecznie na trzy osoby to raczej nie jest wysoki poziom, bez przesady zyjemy normalnie, żadnych luksusów, nawet nic nam sie nie udaje odłożyc, a na wakacje to ciułamy grosz do grosza, zeby gdzieś wyjechac

Gość gość
Wy macie źle ?? Mąż za cały miesiąc pracy za granicą dostał wypłatę - 4500 zł :O rachunki 1500 zł jego wyjazd kolejny zjebany 2000zl życie do jego wyjazdu 500 i oddanie kasy pozyczonej .jak zwykle ja zostane z 400-500 zł na ponad trzy tygodnie. Mój mąż nie widzi w tym nic złego . Oszczędzam jak mogę nic sobie nie kupuje a on szasta kasa na lewo i prawo . Mam dość jego i tych zjebanych wyjzdow. Nieraz zdarzało się ze mi zostało po 200zl na prawie miesiąc. Odkąd urodził się nasz syn on z troskliwego faceta stał się niedojrzalym dupkiem

Gość gość
17:12 a czemu macie dzieci skoro stawia cie w takiej sytuacji??

Gość gość
I ty wierzysz w to że on za granicą 4500 zarabia? Robi cię w balona.

Gość gość
dziecko* poza tym ty tez mozesz isc do pracy

Gość gość
my razem z męzem mamy koło 10 tys na rękę, jedno dziecko, też żyjemy na wysokim poziomie i nie ściemniaj tu ze 700 zł na kilka dni to mało. Mowisz ze wydajesz 100zł na żarcie codziennie???, to ile wy jecie, jak słonie??? nic się nie stanie jak pooszczędzasz na żarciu te parę dni, moze tyłek ci trochę zmaleje.

Gość gość
Takie pampersy mniej kosztują góra 55zl za paczkę w rosmann teraz 45zl, niezła ściema , nie wiem gdzie kupujesz ale nie dziwne że Ci nie starcza kasy jak wszędzie przepłacasz

Gość gość
Kup sobie jeszcze waciki z ekologicznej waty ze złotem srebrem i diamentami i spierdalaj

Gość gość
Wiecie co ja juz nie wiem. Widziałam jego kartkę gdzie ma wszystko wypisane godziny . Odliczenia. Na czysto miałby 16000tysiecy koron ale potrącili mu siedem podatku Wiazalam się bo taki nie byl . Mowie ze by mi nieba przychylił. Do dnia porodu . Synkiem zajmuje się super Jest za nim bardzo No ale dla mnie to się zrobił kawał skurwiela. Układ miał być taki ze póki mały jest mały siedzę w domu ma rok i dwa miesiące Sam mnie namawiał żebym nie szła do pracy . Mialam okazję nie poszłam Nie mislam z kim zostawić syna a nie chciałam go tak szybko dawac do żłobka No a teraz on mi mówi ze ja lece tykko na kasę ze mam sobie zarobić jak mi te 4500 nie pasuje . Ja tym nie gardze ale na Boga znam jego upodobanie do zakupów i ile on żarcia kupuje a potem się wyrzuca . Na wyjazd tez musi mieć kupę kasy a my co ?? To jest właśnie to . Pracował w pl rok temu ale jak wyjezdzal to zrezygnowałam z zasiłków jedyna kasa jaka miałam dla siebie i małego a teraz nie mam nic . A nie sorry to co jaśnie pan mi zostawi w zasadzie ja trzymam pieniądze ale Jak mu mowie jak chce kupić jakąś byle jaka niepotrzebna rzecz to się drze ze on zarabia i ja żałuję na wszystko . I robi ze mnie najgorsza sknere.

Gość gość
700zl to nie jest dramat na kilka dni, po prostu zaplanuj je dokladniej niz zwykle, zrob jedne duze zakupy i luzik

Gość gość
Na dodatek jak mu groziła alimrntami to ki się śmiał w twarz i powiedział ze proszę bardzo bo przynajmniej będzie mógł sie z nich rozliczyc czy jakoś tak :D

Gość gość
100 zl dziennie na jedzenie? Ile was jest w rodzinie , 10 osob? Jesli jest was tylko tylko troje, to wez napisz co jecie, bo nawet gdybyscie sie zywili tylko poledwica wolowa, to dacie rade dociagnac do piatku.