Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Na jakie zabiegi upiększające chodzicie?

Polecane posty

Gość gość

Ja chodzę co miesiąc do fryzjera na farbowanie, czasem jeszcze podcięcie i do kosmetyczki na mikrodermabrazje, co 2 tygodnie na manicure i pedicure. A wy?

Gość gość
Na żadne, bo mnie nie stać burżuazjo

Gość gość
Mam pytanie do autorki czy mikrobrazja przynosi efekty,?

Gość LuigiMagirano
Ja bylem wiele razy na takich zabiegach gdyz jestem geyem. Ogolnie faceci tez powinni wygladac zadbani choc nie kazdy z nich ma na to czas,taka prawda. Ostatnio poddalem sie zabiegowi podcięcia stulejki,przy zblizeniu z moim chlopakiem odczuwam wiekszą rozkosz. A tak ogolnie to depiluje cale owlosienie wlacznie z woskiem na rękach i nogach

Gość gość
Fryzjer regularnie ścięcie i farbowanie co miesiąc do tego od czasu do czasu czyli około raz na 3 miesiące chodzę na uczesanie Lubię mieć zadbane włosy i uważam że ludzie powinni bywać regularnie w salonach fryzjerskich, bo jednak usługa u profesjonalistów jest najlepsza. Oprócz tego jeśli chodzi o zabiegi kosmetyczne to reguluje brwi u koleżanki która umie to robić i chodzę na makijaż od czasu do czasu jak mam jakieś imprezy czy wyjście ważniejsze i też maluje mnie koleżanka zawsze jej kupię jakąś bombonierkę czy dam jakiegoś pieniądza jej :D Robię też co miesiąc paznokcie (żele )

Gość ElżbietaBennet
Oczywiście na pierwszym miejscu u mnie jest farbowanie włosów. Mam problem z tarczycą, więc są one dość osłabione a do tego siwizna wychodzi wszędzie, co mnie niestety denerwuje. Co półtorej miesiąca widzę się ze swoją fryzjerką. Teraz i tak będę zmieniała kolor, tutaj https://www.gobli.pl/wella-professionals-c3690 kupię stosowne farby. Mam nadzieję, że nie poniszczą i tak już zmęczonych włosów.

Gość gość
na żadne

Gość gość
na zabiegi regenerujące do https://studioessenza.pl są rewelacyjne nie tylko poprawiają stan mojej urody ale też samopoczucie

Gość gość
Też na żadne. Jest cała gama domowych i przede wszystkim zdrowych dla skóry zabiegów że tylko lenistwo skłania do poddawania się na własne życzenie chemii.

gość dziś Ale w niektórych salonach kosmetycznych stosowane są naturalne metody?... wiesz, tu nie chodzi tylko o 'lenistwo', niektórzy się w ten sposób relaksują, mają czas dla siebie, na przemyślenia itd. (osobiście nie korzystam, skąpa i samowystarczalna jestem ;p)