Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kobiecykarol89

moje zycie to praca dom za 1500zl na miesiac

Polecane posty

Gość gość
to zmień pracę

Gość gość
na lepiej płatną

Gość gość
Wyjedź za granice w tym kraju niczego się nie dorobisz

Gość gość
Pociesz się że zawsze może być gorzej:) W każdej chwili możesz przegrać haniebnie jak twój kafe kolega Srynik:P

a z czym przegrał haniebnie kolega srynik, bo ja sobie chyba ide niedlugo do sklepu po 3 miesieczny membership do runescape za funtow 12,50 i zamierzam dzisiaj z domu nie wychodzić :)

Gość Maryja z Nazaretu2
czego ty spedalony ćwoku wciąz narzekasz??? 1.nie masz downa,raka,hiva ani wodoglowia . 2.nie masz 300 tys długów. 3/nie masz alimentów na 5 ke nieslubnych dzieci 4.PRACUJESZ...za grosze ale NIE NAZWIEMY CIe przegrywem zyciowym.Pracujesz ,jestes spolecznie zdrowy. Pracujesz za grosze...ale pracujesz.To sie ceni, Nie jetses leniem i leserem jak te kafeteryjne prawiki ktore zyją w swiecie marzen na utrzymaniu mamy. Jelsi ci tak zle,to jedz myć dupy Niemcom za 4 tys.

Maryja z Nazaretu2 dziś czego ty spedalony ćwoku wciąz narzekasz??? ############################################## po 1. to czego mnie obrażasz? po 2. bo inni mają lepiej? wiecej zarabiają? na miłość, przecież jeszcze nie jestem ślepy i bezrozumny żeby nie dostrzec jak ludzie żyją wokół mnie? w jakich chałupach żyją, jakimi furami się wożą...??