Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Chłopak nie pamięta kiedy mam urodziny

Polecane posty

Gość gość

Przez trzy lata związku co roku były awantury, ponieważ chłopak nie pamięta kiedy mam urodziny. Tzn. wie mniej więcej, ale notorycznie ma problem z konkretną datą. Od roku mieszkamy razem. W tym roku też nie pamiętał. Przemilczałam to, bo nie miałam siły na kolejną kłótnię i tłumaczenie mu, że to dla mnie ważne i mógłby sobie gdzieś zapisać. Jakież było moje zdziwienie kiedy dzisiaj wróciłam po pracy, a chłopak czeka z ciastem i składa mi życzenia. Ogarnęła mnie konsternacja, ale też wściekłość. Wybiegłam z domu i nie wiem czy wrócić. Siedzę na ławce pod blokiem. Czy wrócić i podziękować mu za "przyjęcie", czy zrobić awanturę, że urodziny miałam tydzień temu? :O

Gość gość
daj mu kalendarz na ścianę co roku i zaznaczaj czerwonym pisakiem wszystkie ważne daty :) niektórzy nie mają pamięci do dat (inni nie chcą pamiętać specjalnie, by nie wydawać kasy, ale nie popadaj od razu w skrajność, wcześniej zastosuj patent z kalendarzem)

Widać jesteś dla niego bardzo ważna jak nie może zapamiętać daty twoich urodzin. Ja bym kogoś takiego nie chciała, nie jestem tak tolerancyjna. Ta od kalendarza chyba ma coś z głową.

Gość gość
Prezenty to sie daje zonie a nie obcej dziewczynie

Gość gość
Olaboga dziewczno, ale masz problem :/ czemu on cię jeszcze nie zostawił za takie humory, to chyba jakiś święty. Robić kilka lat z rzedu awanturę o urodziny ja pierdole