Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

mieszkanie z matką w wieku 25 lat

Polecane posty

Gość gość

Jestem nienormalny?

Gość gość
Jesteś jak najbardziej normalny! To już nie jest komuna, że ludzie po prostu dostawali mieszkania od państwa. Ja wyprowadziłem się z domu rodzinnego w wieku 28 lat bo dopiero wtedy osiągnąłem stabilizację i płynność finansową. Znam też wielu w moim wieku (31 lat) i starszych co żyją z rodzicami dalej. Pamiętajmy też, że żyjemy w kraju jakim żyjemy i patrząc na zarobki w porównaniu do cen mieszkań i wynajmu to "pójście na swoje" nie jest wcale łatwe, szczególnie dla młodych.. Jeśli taki młody pracuje za 1800 zł do ręki, a wynajęcie kawalerki kosztuje 1000 zł+opłaty, jedzenie. To ile zostaje żeby chociaż ciucha kupić?

Gość gość
Ale ja nie chce z nią mieszkac, mam dosyc. Nie mam prywatności

Gość gość
to sie kurna wyprowadź, wynajmij pokój lub mieszkanie zależnie od możliwości finansowych i się wynieś. Nie wyobrażam sobie mieszkania z rodzicami jako dorosły człowiek. Wyniosłem się z domu w wieku 19 lat. Wynajmowałem mieszkanie w 7 osób na początku, potem w dwójkę, dziś mam swoje. Ale za żadne skarby nie chciałbym mieszkać z matką, mimo że bardzo ją kocham. I uważam że wyszło mi to tylko na dobre. Mój brat ma 37 lat i nadal z nią mieszka :o

Gość gość
Chyba sie wyniose jeszcze w tym tygodniu bo nie wytrzymam