Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Profesor Skrzydełko

Czy boicie się że zostaniecie starymi pannami?

Polecane posty

Gość gość
Mam wymagania.

Gość gość
Nie. Bardziej, że zostane sama bez faceta, albo, że będę nieszczęśliwa w małżenstwie. Sam ślub też ma dla mnie jakieś znaczenie, ale nie jest konieczny.

Gość zielona kawa 40
Każdy układ sobie życie jak chce :) I z kim chce :) Nikomu nic do tego :classic_cool:

Gość gość
Jak ktos wyzej napisal-nie przeraza mnie bycie stara panna, ale to, ze moge kiedys zostac calkowicie sama. Ze staropanienstwem jestem pogodzona od dawna

Gość marawstala
To kiepsko skoro tylko bogaczy wybierają, albo wręcz przeciwnie : ) czyli tzn ze Polska to kraj mlekiem i miodem płynący .)

Gość gość
To je obniż, chyba że jesteś prawniczką, lekarką lub prezeską dużej firmy:)

Gość gość
19.44 Snob mnie nie intetesuje

Gość gość
Na szczęście są jeszcze koty. Mnożą się szybko, więc dla każdej starej panny wystarczy po stadku:p

Gość zielona kawa 40
Dobrze, że panowie wiodą szczęśliwe życie :D Z pięknymi żonami i rodzinami Szczęśliwi Młodzi A piątkowy wieczór i noc spędzają na kafeterii:P💤 :D Ps.Sasiadka ma męża, dzieci i kota :D :D

Gość gość
Panom nie są potrzebne kobiety, żeby byli szczęśliwi:p

Gość zielona kawa 40
Pewnie masz rację :D Dobrze, że mają nasze kobiece forum :D:O

Gość gość
Owszem, czytając zawsze mogą sobie poprawić humor:p

Gość zielona kawa 40
Ja też :D I co teraz? Może nie śmiej się dziadku...? Dalej już wiesz :P

Gość gość
Nie wiem, oświeć mnie:p

Gość zielona kawa 40
Musiałabym powiedzieć na ucho :) Cicho, cichutko :)☕

Gość gość
Rozszyfrowałeś mnie.

Gość zielona kawa 40
Ojej ile radości :D Muszę poszukać motywu dla starych kawalerów Którzy przesiadują na babskim forum Szczęśliwych żonatych Oraz rozwodników :D😘 Panowie w imieniu kobiet dziękuję Tych szczęśliwych i dojrzałych kobiet 😘;)

Gość gość
małżeństwo miało sens w czasach gdy facet utrzymywał całą rodzinę i zapewniał byt. Dziś mieć męża/faceta jest w sumie ... nieopłacalne. To byłoby opłacalne jakby kobieta mogła siedzieć spokojnie w domu i zajmować się nim i dziećmi a tak... Masz tyrać w robocie zawodowej do 17:00 tak samo jak on, tylko że jak wracacie do domu to Ty musisz martwić się o posprzątanie, ugotowanie, wyszykowanie dzieci do szkoły i cały dom na głowie. Kobieta ma być dziś dorobnikiem do domowego budżetu, kucharką, sprzątaczką i wystawiać tyłek jaśnie panu gdy ten ma ochotę. Facet/mąż to tylko dodatkowy krzyż w czasach gdzie od kobiety wymaga się wszystkiego. Lepiej sobie znaleźć BF do seks friend zone ale zaspokajać się ręką.

Gość gość
Dzisiaj kobiety nie chca miloscil, zwiazku, malzenstwa, rodziny dziecka. Jedyne co im w glowie to kariera, jebanie sie bez zobowiazan i aborcja.

Gość gość
>> Czy boicie się że zostaniecie starymi pannami? - nie. Nie boje sie ze nie bede miec faceta, boje sie samotnosci, w takim sensie ze jak rodzina umrze to zostane sama zdana na siebie. Boje sie starosci ze moge sobie nie poradzic z najprostrzymi rzezczami. Boje sie choroby i niedoleznosci, przykucia do lozka. >> Jak wg Was wyglądałoby Wasze życie, gdybyście jednak nie wyszły za mąż? - podobnie jak teraz, normalne zycie, praca dom, czas dla siebie. >> Czy w ogóle dopuszczacie do siebie myśli o staropanieństwie? tak, faceci nie sa mna zainteresowani, wiec najprawdopodobniej bede zawsze sama.

Gość gość
Dzisiaj kobiety nie chca miloscil, zwiazku, malzenstwa, rodziny dziecka. Jedyne co im w glowie to kariera, j**anie sie bez zobowiazan i aborcja. x goooowno prawa. Kobiety muszą "robić karierę" (a raczej mieć po prostu możliwości na w miarę dobra pracę) aby zapewnić sobie byt bo mężczyzni to w większości nieudaczniki, którzy nie umieją zapewnić byt rodzinie samodzielnie. Kobiety nie mają jak rodzić dzieci, zajmować się nimi i ich wychowaniem, zajmować się domem bo nie ma odpowiedzialnych facetów którzy wzięli by na siebie utrzymywanie rodziny. Kiedy mam rodzić dzieci jak od 07:00 do 17:00 muszę tyrać w robocie a potem jeszcze projekty robić po nocach ? Macierzyński to tylko kilka miesięcy...co to jest w perspektywie koniecznosci wychowywania przez 20 lat człowieka.

Gość gość
gość dziś Dzisiaj kobiety nie chca miloscil, zwiazku, malzenstwa, rodziny dziecka. Jedyne co im w glowie to kariera, j**anie sie bez zobowiazan i aborcja. x je.banie bez zobowiazan to tylko facetow intresuje, faceci chca tylko seksu bez zobowiazan, kasy, pozycji spolecznej, nie szukaja zon, nie chca miec dzieci, uciekaja od zobowiazan, malzenstwa , chca tylko wykorzysywac kobiety psychicznie i fizycznie i spier.dalac. Kobieta, ktora nie pracuje umrze z glodu, nie ma faceta ktory chcialby miec kobiete, ktora nie pracuje i chcialby ja utrzymywac. Teraz kobiety moga liczyc tylko na siebie.

Gość gość
Ja się boję i zaczynam panikować. Ale wymagań nie obniże.

Gość gość
Ja juz jestem starą panną, ale co mam zrobic, byc z kims kogo przestalam kochac i kto mnie unieszczesliwia? Nie chce, nie moge, nie potrafie :(

Gość gość
Jak myślicie, w jakim wieku kobietę można uznać za starą pannę?

Gość gość
Zawsze będę starą panna bez względu na faceta :D

Gość gość
Amal Clooney wyszła za mąż za Georga Clooneya w wieku 36 lat.

Gość gość
Gdyby się nie bały, koty nie cieszyłyby się wśród nich tak wielkim zainteresowaniem:p

Gość gość
z jednej strony boję się samotności....z drugiej jak mam chodzić całe życie sfrustrowana, że facet może mnie zdradza, że wszystkie obowiązki domowe ciążą na mnie, znosić jego ewentualne humory, robić za jego kuchtę, sprzątaczkę i kochankę i to w momencie gdy oboje przychodzimy zmęczeni z pracy to zaczynam doceniać swoje samotne aczkolwiek spokojne, i wygodne życie...