Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

spóźniający się okres ale test negatywny

Polecane posty

Gość gość

Witam proszę doradźcie mi coś czy test wykonany 4 dni po dniu spodziewanej miesiączki która oczywiście nie wystąpiła wyszedł negatywny to oznacza że ciąży napewno nie ma czy komuś zdążyło się że test wyszedł pozytywny dopiero później?

Gość gość
Powtórz test. Możliwe też, że zmiana klimatu (wakacje), przeziębienie, stres czy inne rzeczy mogły przesunąć Ci miesiączkę.

Gość gość
Na żadnym wyjeździe nie byłam stresu większego niż zawsze też nie miałam. Od wczoraj czasami boli mnie podbrzusze i dolna część pleców takie objawy mam zwykle jak już zacznie się okres ale jeszcze się nie zaczął. Chora też w ostatnim czasie nie byłam.

Gość gość
Również mam taką sytuację..5 dni i test negatywny. Stresu miałam dużo. Czy jestem w ciąży?

Gość fraasia
ja jestem 9 dni po dacie spodziewanej miesiączki. 4 dni temu robilam test i wyszedl negatywny. wczesniej miała objawy jak przed miesiączką, od wczoraj jakby zanikły. chyba w sobotę zrobie kolejny test

Gość gość
Rozważasz aborcję? Chcesz porozmawiać? Telefon Zaufania i NETporadnia dla osób w nieplanowanej ciąży a także tych z doświadczeniem aborcji Jeśli… - obawiasz się, że jesteś w ciąży, - nie planowałaś ciąży, a stało się… - rozważasz aborcję, - miałaś aborcję, … i przeżywasz w związku z tym trudności, którymi nie masz się z kim podzielić skontaktuj się z nami. Jesteśmy dla Ciebie codziennie od 18.00 do 23.00. Telefon - Chat – Email ZAUFANIA tel.: 586 915 915 email: kontakt@netporadnia.pl chat: http://www.netporadnia.pl/ Porady w Netporadni są bezpłatne. Gwarantujemy pełną dyskrecję.