Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość shiney03

różnica wieku w związku

Polecane posty

Gość shiney03

hej, mam 20 lat, poznalam faceta, było to przypadkowe spotkanie. Dogadywaliśmy się ze sobą świetnie oboje nie wiedząc ile mamy lat. Jak się okazało on 32 a ja 20, więc trochę różnica jest. Jego to nie odstrasza, mnie też nie gdyż podoba mi się zarówno wizualnie jak i z charakteru i czuję się w jego towarzystwie wspaniale i on w moim też, mamy mnóstwo wspólnych zainteresowań i tematów. Jednak wszyscy moi znajomi odradzają mi znajomość z nim, uważają ze taki związek nie ma przyszłości. Czy któraś z was miała/ma podobną sytuację i mogłaby przedstawić mi swoją opinię?

Gość gość
Dla mnie to żadna różnica. Ludzie pierdolili, pierdolą i będą pierdolić

Gość gość
Jeśli chodzi o cos poważniejszego to nie bardzo moim zdaniem. Sam mam 31l i byłem w związku z 25latką. Niżej bym nie zszedł no chyba że tylko na seks..

Gość gość
Zależy co masz w głowie mi nie przeszkadza młodsza jeśli myśli jak 30 czyli kupno nieruchomości seks dzieci

Gość gość
za duzo

Gość gość
Moja była jest młodsza o 11 lat. Obecnie ma męża, dziecko, prowadzi firmę. Wiek aż tak nie ma znaczenia.

Gość gość
U mnie jest 12 lat różnicy i nie ma problemu. Też miałam 20 jak go poznałam teraz mam 28:) Powodzenia