Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Według kobiet facet ma być:

Polecane posty

Gość gość

- przystojny - bogaty - zaradny - charyzmatyczny - ekstrawertyczny (dusza towarzystwa) - lubiący podróżować - dobry w łóżku - z własnym dużym mieszkaniem/domem w dobrej dzielnicy - z własnym dużym samochodem dobrej klasy Krótko mówiąc, ma być supermanem

Gość gość
Wg mnie facet: - nie musi być przystojny ani wysoki - ważne żeby zarabiał w granicach 1600 - 2500 zł tyle byłoby OK - zaradny (z tym się zgadzam) - charyzmatyczny (obojętne mi to) - dusza towarzystwa (niekoniecznie) wolałabym, żeby miał poczucie humoru i dystans do siebie - lubiący podróżowac (jak najbardziej na TAK, po co mi facet, który by siedział wyłącznie w domu, z kimś się lepiej podróżuje, siedzieć w domu to mogę SAMA) - dobry w łóżku (to idzie w obie strony, facet też wolałby dobrą w łóżku niż kłodę) - mieszkanie mam własne, facet nie musi mieć własnego mieszkania - sama nie mam auta więc mi to obojętne czy będzie miał czy też nie krótko mówiąc ma być NORMALNY i kochający.

Gość gość
16:30 A jak jestem wysoki, przystojny, zarabiam około 8000 i tez mam własne mieszkanie to mogę być? Resztę wymogów też spełniam.

Gość gość
A widzisz, a mój mąż jak się spotykaliśmy był: - przystojny dla mnie, wg moich kolezanek za chudy i 'wyglada jak wro a' -niebogaty - mieszkał w wieku 28 lat z rodzicami, siostra i bratem w dwupokojowym mieszkaniu, a jego majatek stanowil telefon i pol szafy ciuchow, w wiekszosci z lumpeksu -zaradny - jest i był, ale mial okresy marazmu i braku motywacji -charyzmatyczny? Wobec klientow, generalnie nie jest zbyt lubiany, pomijajac starych kumpli -introwertyk -nie lubi podrozowac poza konkretne w pl regiony - wg mnie dobry w lozku, byla podobno straszliwie narzekala :classic_cool: -brak mieszkania -pierwszy samochod po 2 latach zwiazku - 13 letni nissan almera wart 2 tys zl I dobrze nam się żyje razem, stuknęło nam 5 lat małżeństwa, 8 lat związki 🖐️

Gość gość
Im piękniejsza, mądrzejsza kobieta, tym większe powodzenie i większe wymagania.

Gość gość
ważne żeby zarabiał w granicach 1600 - 2500 zł tyle byłoby OK - zaradny (z tym się zgadzam) x Zaradny facet zarabiający 1600? Przecież to absurd...

Gość gość
Ja zarabiam 5 (4 na rękę) i uważam sie za gołodupca.