Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Przeklinam osobę która mnie skrzywdziła

Polecane posty

Gość gośćSYLWIA suchy
6.05 nie interesuje mnie co i kto jej zrobił ,to ją ani nie usprawiedliwia ani nie upoważnia do rzucania klątw.Ja skomentowałam kulturalnie ze to nie po Bożemu a ona mnie napadła ,zwyzywała oczerniła zaczęła mi wmawiać ze robię coś czego nie robi,to nie jest normalne.Masz rację nikt normalny nie zakłada takich tematów.Wiesz co ja przeszłam w życiu? ile krzywd od ilu ludzi doznałam??niejeden by nie przeżył tego co j a przeszłam a jednak klątwami nie rzucam bo to jest złe!i pochodzi od szatana!Miałam kiedyś sąsiadkę która rzucała klątwami jak ty bo mój głupi szwagier śmiał się z niej ze stara panna to naszą cała rodzinę przeklęła do 5 pokolenia,chore!! co jej moje dzieci czy moje wnuki zawiniły albo ja?Mój syn złamał nogę zaraz po tym(obie kośći)mój ojciec kolano ,babcia biodro ciocia noga w gipsie ,brat rozciął stopę,mama pocięła rękę. ja miałam wypadek .!ja się pytam jakim prawem maja cierpieć moje dzieci ,ich dzieci i jeszcze ich dzieci za debilizm kogoś kto nawet nie jest z naszej rodziny tylko doszywany ,więc skończ takie brednie pisać bo niszczysz niewinne osoby a wiedz że to tak czy siak obróci się przeciwko tobie.Jej też się wróciło ,drzewo zabiło jej brata ,a kolejnej która namówiła męża zęby kazał mi zabić dziecko -aborcja' ,Bóg odebrał syna zmarł na raka..w wieku 21.l.Nie wraca się? wszystko się wraca .Nie wiem jak ja bym kogoś musiała przekląć za te wszystkie krzywdy których doświadczyłam albo moje dzieci.

Gość gość
Na pewno nie lubią cię za tą wściekłość, nienawiść, gadatliwość i wycieranie sobie pełnej złości gęby Bogiem. Ich klątwy jednak nie podziałałyby na ciebie, gdybyś sobie na to nie zasłużyła.

Gość gośćSYLWIA suchy
6.29 Raczej ja ciebie zresztą w realu mam świadków ,wyzwiska i pomówienia nie byle jakie .Większość z nich to nie jest zwykła obraza ,szkalowanie ,zniesławienie ,i celowe działanie na szkodę drugiej osoby. czyli moją.Oskarżanie i pomawianie włącznie .Myślisz że możesz kogoś bezkarnie wyzywać od,,wariatek'' albo upośledzonych''? mylisz się! i to grubo się mylisz.Na tym forum tez jest prawnik,pracuje dla mnie zdradzę tylko jego wiek 45 lat ,nieco starszy ode mnie ale zna się na rzeczy także uważaj co jak i do kogo piszesz .Na spisanie twojego IP nie potrzebuje mieć zgody .Już jedna taka osoba się zdziwiła jak koleżankę na forum od dziwek zwyzywała a potem pozew otrzymała do sądu ..Tyle ze to było forum pracownicze i podała inicjały ,cóż moje dane tez tu są i bluzgi wiadomo w czym kierunku poleciały,wszystko jasne.

Gość gość
To zapłaciła masę kosztów sądowych a i tak na pewno została uniewinniona za niską szkodliwość społeczną. W internecie jest codziennie miliony różnych kłótni i nikt zdrowy na umyśle nie pozywa nikogo za to że mu napisał pare słów gorzkiej prawdy. Trzeba być wybitnym pieniaczem, żeby wedrzeć się na czyiś wątek, potraktować wszystko jako skierowane do siebie, sprowokować kłótnię, a potem się procesować. Nie dziwię się, że ludzie cię przeklinają.

Gość gośćSYLWIA suchy
6.46 co ty za brednie wypisujesz? myśl nad tym co piszesz serio bo nie piszesz o mnie!.A czytać tez chyba nie umiesz bo było jasno napisane kto i dlaczego?tak się zachował.,zresztą ta osoba nie miała prawa tego robić .Nie życzę sobie żebym ja albo moje dzieci pokutowały za czyjeś kompleksy !szwagier się śmiał to niech na niego rzuca porąbana a nie na mnie i na moje dzieci i moich rodziców!Nic takiego zachowania nie usprawiedliwia absolutnie nic,!to nic innego jak pakt z diabłem taki człowiek.Co jej moje dzieci zrobiły albo ja? myśl! kobieto myśl! gardzę takimi praktykami i okultyzmem tfu!!szarlataneria. Idę stąd.Nadal jak grochem o ścianę.Nic tu po mnie .Wiedz że dla takich osób jest piekło.

Gość gość
:D

Gość gośćSYLWIA suchy
6.56 ja nie mówię o zwykłej kłótni(nawet kłótnia powinna być pozbawiona wyzwisk!) i nie mam na myśli jedynie forum ,doskonale wiesz o czym mówię.To jest działanie z premedytacja w miejscach pracy ,w środowisku ,w miejscu zamieszkania itd. jeśli osoba przez pomówienia i szkalowanie traci -rezygnuje raz drugi a nawet piaty z pracy i powoduje to utratę środków do życia w celu utrzymania dwójki małoletnich dzieci ,czy niszczenie opini w środowisku szkolnym ,dziecka lub osoby dziecka to to już nie jest niska szkodliwość czynu tylko działanie celowe ..zaburzające życie jednostki ,utratę materialna i emocjonalną a nawet uszczerbek na zdrowiu czasami..lub utratę życia jeżeli w wyniku tych działań ktoś z rodziny targnie się na własne życie.

Gość gośćSYLWIA suchy
Mnie by nie zdziwiło jak by ciebie przeklinali ,pewnie nawet niektórzy to robią. ..oczywiście tylko te osoby twojego pokroju bo normalni tego nie robią.Mnie jedna babcia niby przeklęła prosto w twarz bo leżała na boku a miałam obowiązek co 2 h ją na nocce odwrócić na drugi bok żeby odleżyn nie miała a ze staruszka wiekowa i ją brzuch bolał(najprawdopodobniej miała zmiany nowotworowe w jamie brzusznej)to nie lubiła jak ja ktoś dawał na drugi bok ,podałam No-spę dałam popić a potem ja dałam na drugi bok i usiadłam w fotelu ,po chwili słyszę,,a żeby cie szlag trafił''zapytałam czy coś się jej Śniło a ona perfidnie zaśmiała mi się w twarz .Koleżankę oddziałową tak samo wiele razy przeklinała ,no niestety nie wolno nam było dopuścić do powstania odleżyn .Nie masz pojęcia jak ciężko się potem odleżyny leczy.W tym wszystkim jest jedno ale ,ja mam Boga nad sobą a On jest silniejszy od tego całego plugawego zła i waszych plugawych klatw.END.

Gość gość
Myślisz że Bóg ciebie nie karze za całe twoje zło? Może to nie klątwy na ciebie spadają tylko kara Boża. A za te obelgi mogę cię pozwać do sądu. Ja też znam prawników.