Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Przeklinam osobę która mnie skrzywdziła

Polecane posty

Gość gość
Przeklinanie jest złe a podpalanie kogoś albo topienie nie jest złe? ty jesteś poważnym zagrożeniem dla społeczeństwa. A jeszcze pewnie zgłosi się do ciebie osoba, której imię i nazwisko sobie przywłaszczyłaś.

Gość gośćSYLWIA suchy
5.01 zwariowałaś?????????teraz to ja powinnam nazwać ciebie schizofreniczką ,choć za taką obelgę w moim kierunku powinnam cie posadzić...zresztą ktoś kto zakłada temat o przeklinaniu kogoś chyba najprędzej założył by właśnie podobne typu tych które wymieniłaś...nie wymawiaj się ,czuję ze to ty je założyłaś.Widzisz taka jest miedzy nami różnica ze mi nawet przez myśl by nie przeszło zakładanie tematów takich jak ty założyłaś,i jeszcze śmiesz mi zarzucać ze ja coś zakładam ,ty jesteś złą osobą po prostu..Ja nie jestem zdolna do takich rzeczy i jeśli to jest upośledzenie to wole być w ten sposób upośledzona niż zła osoba..jak ty.Skończyłam.Idę napić się kawy,;-)

Gość gość
Ja tych tematów nie załozyłam, ty to zrobiłąś, bo do jednego z nich przyszłaś się tłumaczyć. Tematy zostały zgłoszone na policję, a policja z łatwością stwierdzi kto je założył.

Gość gość
Co za psychopatka, nie widzi nic złego w planowaniu morderstwa i jeszcze pisze jaka to ona jest wierząca. Wstyd.

Gość gośćSYLWIA suchy
5.09 CO TY WYGADUJESZ?????? TY JESTEŚ CHORA MI ZARZUCASZ TAKIE RZECZY? KOBIETO! LECZ SIĘ!!kiedy mój mąż zmuszał mnie do aborcji i ciągnął za dwie ręce do auta to całą sobą się zaparłam ze tego nie zrobię bo jestem wierząca! a przykazanie mówi,,NIE ZABIJAJ! Uważasz ze osoba taka jak ja była by do tego zdolna??ja w tym momencie powinnam znależć twoje IP I podać cie do SĄDU O ZNIESŁAWIENIE !to co robisz w tym momencie jest karalne!Moja szwagierka jak topiła koty w garnku z wodą pod pokrywka to do niej skoczyłam ,a jak mąż groził mi ze mnie zabije bo chce być z kochanką)to zadzwoniłam na Policję.Uważaj co piszesz bo przeginasz!!! nikt przy zdrowych zmysłach takich rzeczy jak ty nie pisałby .Autora/Autorkę tych tematów znajdą po IP .Twój również.

Gość gość
Sylwia duzo musialas przejsc w zyciu,wspolczuje

Gość gość
Pokrzycz sobie jeszcze, wariatko :D

Gość gośćSYLWIA suchy
5.17 już ty się nie tłumacz!1 Jakie tłumaczyć.??.Komentować a tłumaczyć to różnica.Skomentowałam bo być może mnie dotyczą. Jestem przyzwyczajona do tego ze stale ktoś mi grozi czy atakuje czy słownie napada,wiem ze tematy są o mnie z nienawiśc***isane ,ta osoba która to robi jest chora a sądząc po sposobie rozmowy w jaki ze mną prowadzisz to może wskazywać że sama je założyłaś.Bóg mówi ,,NIE ZABIJAJ ''-Przykazanie 5!

Gość gośćSYLWIA suchy
nie będę rozmawiać z psychopatami.ty jesteś chora!

Gość gość
Tak jak mówię - zgłosiłam te tematy policji, jeśli twierdzisz że je założyłam, to naprawdę idź do psychiatry.

Gość gość
Sylwia Suchy a przyszło ci do głowy że twoje konflikty z mężem mogą być przez ciebie zawinione? Mąż nie wytrzymał twojej agresji, złości, krzyków, i uciekł do kochanki. Pewnie w domu zachowujesz się tak jak na forum.

Gość gośćSYLWIA suchy
5.26 owszem przeszłam więcej niż niejeden człowiek w całym życiu a jednak nie zachowuje się jak ta tutaj psychopatka i nikogo nie przeklinam i nie złorzeczę ani nie ubliżam i nie krzywdzę,nikomu życia nie niszczę bo nie ma we mnie nienawiści tylko miłość Boża.

Gość gośćSYLWIA suchy
5.32 I dobrze zrobiłaś ,tak jak mówię znajda po IP.

Gość gość
Aha, to z miłości Bożej się tak wściekasz, ciskasz i wirtualnie drzesz jak opętana? Nie daj mi Boże takiej miłości bliźniego :D :D :D

Gość gośćSYLWIA suchy
5.32 kolejny raz mnie wyzywasz! nie życzę sobie!! licz się ze słowami .! Napadasz na mnie plujesz jadem ,oczerniasz wmawiasz i jeszcze wyzywasz? co ty sobie myślisz do cholery jasnej!trochę kultury!

Gość gość
Sylwia ,nikt Cie nie wyzywa,nie zauwazylas tego

Gość gośćSYLWIA suchy
5.35 A ty zanim coś napiszesz to pomyśl ,bo nikt cię nie upoważnił do pisania bzdur wyssanych z palca .LUDZIE leczcie się serio,poziom jaki reprezentujecie w tej chwili nie mieści się nawet w dolnej granicy przyzwoitości ,ja nie mam najmniejszej ochoty w święty dzień Pański jakim jest Niedziela z kimś takim rozmawiać.żegnam

Gość gość
Kultury wymagaj od siebie. Ja jestem spokojna, nie bluzgam, nie wściekam się, nie zamieszczam 10 wykrzykników i nie piszę caps lockiem.

Gość gośćSYLWIA suchy
5.43 nie? to ty chyba czytać nie umiesz .

Gość gość
dlaczego piszesz o kims psychopatka,nie wiesz co ona w zyciu musiala przejsc ,kto ja skrzywdzil i jak ,nie ublizaj nikomu jak nie znasz sytuacji

Gość gość
Naprawdę Sylwia Suchy czy jak ci tam, udaj się do psychiatry po jakieś leki, na wypadek kiedy cię ogarnie szał, tak jak teraz. Twoja rodzina musi mieć z tobą skaranie Boskie. Może wtedy i relacje z mężem się poprawią?

Gość gość
Sylwia uspokuj sie,wmieszalas sie niepotrzebnie w temat i tyko macisz

Gość gośćSYLWIA suchy
5.44 To wróć się co napisałaś a potem mów ze nie bluzgasz bo ja widzę co innego,jesteś nie kultularna i chamska.!Jeśli wyzywanie kogoś od wariatek ,psychopatek ,nawiedzonych czy z niedorozwojem upośledzonych '' nie uważasz za bluzgi i wyzwiska obraźliwe to ja nie mam więcej pytań!.. wiem kto cie wychowywał ale z cała pewnością źle cie wychowali.!żądam przeprosin!

Gość gość
No zrobił się wątek humorystyczny, a miało być poważnie. :D:D:D

Gość gość
psychicznie chora kobieta....wracajac do tematu ,Sylwia uwazasz sie ze tylko milosc do Boga itd itd a biblie chociaz czytalas jesli uwazasz sie za taka wierzaca ,chyba nie ,bo jak bys czytala to bys wiedziala ze Bog tez nie jest taki milosierny i rzucal klatwy na narody,stary testament

Gość gośćSYLWIA suchy
nie potrzebnie? nie toleruję złych ludzi,przeklinanie kogoś rzucanie klątw i tym podobnych jest złe!! zawsze będę i mam prawo reagować na zło .Używam wykrzyknika bo do takich jak wy inaczej nie dociera..a spokojna jestem aż nadtto ,ty mnie wściekłej jeszcze nie widziałaś.I NIE życzę sobie chamskiego napadania na moja osobę oraz chamskiego wmawiania czegokolwiek co tylko do takich jak wy jest podobne ,kiedyś chciałam być zakonnica wiecie dlaczego? właśnie przez takich jak wy !,bulwersuje mnie zło tego świata nie godzę się na to .Nie będę siedzieć cicho i udawać ze niczego nie widzę.Jak się nie ma argumentów to się wyżywać od wariatek ,psychopatek nawiedzonych i upośledzonych?? fajna metoda! ,gratuluję poczucia sprawiedliwości i kultury oraz szacunku.Brak słów.

Gość gość
nikt normalny nie przeklina i nie rzuca klatwy na obce czy dobre osoby ,normalne jest ze osoba bardzo skrzywdzona pragnie zemsty,nie mowi sie o zwyklej klotni etc ale o wyrzadzonej krzywdzie ,uszczerbku na zdrowiu itepe.....

Gość gość
Nie ma sensu do niej przemawiać logicznie, to jest niestety ograniczenie umysłowe połączone z dużą agresją i brakiem opanowania, obstaję przy swojej opinii, a niech sobie krzyczy dalej.

Gość gośćSYLWIAsuchy
za nazwanie mnie psychicznie chora powinnaś odpowiedzieć przed SĄDEM! kontaktowałam się już w tej sprawie z radcą prawnym.Nie wolno nikogo wyzywać od chorych jeśli ktoś nie choruje nie zależnie od tego czy to cukrzyca ,skolioza czy cokolwiek innego .Łamiesz prawo.Równie dobrze mogę ci napisać -weż leki! albo wylecz Aidsa ,i nie będzie mnie obchodzić czy go masz czy nie jeszcze idąc twoim tokiem rozumowania pójdę miedzy ludzi będę o tym rozpowiadać że masz Aidsa.Co mnie to obchodzi czy to prawda czy nie prawda,?Widzisz różnicę?Zachowujecie się jak banda rozwydrzonych dzieciaków i jeszcze się z tego śmiejecie to świadczy ale jedynie o waszym niedorozwoju jeśli już rozmawiamy na takim poziomie i waszym językiem. Cóż z wami rozmawiać to trzeba się sporo zniżyć oj sporo..nawet do wykrzyknika i capsl loka bo inaczej jak grochem o ścianę ,ciekawe czemu do kulturalnych ludzi tak nie muszę hmm?Wiecie czemu się podpisuję? żeby mieć dowód w sądzie jakie pomówienia i jakie słownictwo leci w moim kierunku nie tylko tutaj ale i w realu.Przypomina mi to pewna histeryczkę ona tez tak mnie napadła tylko ona krzyczała ,,f******u''Ale jej już tez się wróciło .Wszystko wraca.

Gość gość
Ja też rozmawiałam z radcą prawnym i pozwę cię do sądu za wszystkie słowa, którymi mnie obraziłaś.