Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

nieuczciwa pracownica, co moge zrobic w takim wypadku?

Polecane posty

Gość gość
Tygodnie ciąży liczy się od OSTATNIEJ MIESIĄCZKI. Dni płodne są ok. 14 dni po miesiączce. Kolejne 14 dni później dziewczyna spodziewała się miesiączki, ale jej nie dostała, wiec zrobila test/badanie i WTEDY dowiedziała się o ciąży. I mówiąc fachowo jest to CZWARTY tydzień. Dla debili i stulejarzy powyżej :/

Gość gość
Pomijam juz fakt Grazyno biznesu, ze bedac kobieta nie rozumiesz, jak sie liczy tygodnie w ciazy i ze w czwartym- piatym tygodniu kobieta sie dopiero dowiaduje o tym. Bo poczatek ciazy sie liczy od miesiaczki z poprzedniego miesiaca,a nie od stosunku albo od orgazmu glupia babo. A poza tym, jesli dziewczyna pracuje fizycznie, montuje czy tam dźwiga rowery, to każdy lekarz jej wystawi zwolnienie bo w ciąży dźwigać nie wolno. Idz po kolejnego frajera do instytutu chociaż mam nadzieje,ze dziewczyna juz tak cie tam zaskarżyła,ze guzik dostaniesz a nie stażystę.

Gość gość
Pierdzieli jak potłuczona - potrzebowaliscie pracownika to trzeba było oferować uczciwa zapłatę i dobre warunki pracy, a nie czekać az ktos przyjdzie i jeszcze sam zaoferuje staż, zeby wam było lepiej. Jesli to nie jest prowo, to nie gadaj, ze przyszła do ciebie oszustka, ktora wiedziała o ciazy przed podpisaniem umowy (jak? Skąd skoro to taka wczesna ciąża?:O), a po drugie - gdyby chciała sie ustawić, to by poszla do pracy z umowa, jak juz pisały inne osoby, a nie na staż, Ktory w przypadku zajścia niczego nie gwarantuje. Dziewczyna chciała pracowac, ale zaszła i skoro usłyszała, ze nie zatrudnicie jej , To poszła na zwolnienie, do czego miała prawo.

Gość Dr Ogudugu pomoże

W JAKI SPOSÓB PRZYWRÓCIĆ SWOJEGO ZWROTU TRWAŁO „Zaklęcie miłosne od Dr.Ogudugu sprowadziło mojego męża z powrotem”.
Po 12 latach małżeństwa ja i mój mąż byliśmy w Stanach Zjednoczonych w Kalifornii, aby być z inną kobietą. Czułem, że moje życie się skończyło. Próbowałem być z mężem i nie mogłem kontrolować moich bólów. Każdego dnia i każdej nocy myślę, że nie mogę wrócić do przyszłości. Bardzo się martwiłem i nie mogłem znaleźć na to słowa. Dr.Ogudugu może pomóc szybko odzyskać ex. Więc czułem, że powinienem spróbować. Skontaktowałem się z nim dla mnie zaklęcie Permanent Love. Dwa (2) dni później mój mąż jest naprawdę mną, taki niesamowity, taki niesamowity! Tak właśnie wrócił, on i mój ojciec. Od tego dnia nasze małżeństwo było czymś więcej, wszystko dzięki dr. Ogudugu. Jest tak potężny i postanowił podzielić się moją historią w Internecie, że Dr.Ogudugu jest prawdziwym rzucającym zaklęcia, który zawsze będzie się modlił przez długi czas, jeśli będziesz potrzebować swojego kochanka z powrotem lub szybko uratować swoje małżeństwo. Nie płacz już, skontaktuj się teraz z tym potężnym rzucającym zaklęcia Dr.Ogudugu. Oto jego kontakt: Zadzwoń / WhatsApp go: +27663492930 Wyślij mu e-mail na adres: greatogudugu@gmail.com, twoja życzliwość nigdy nie zostanie zapomniana.

Anela Scott z Niemiec.