Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Namysłów Opolszczyznaa

Czemu każdy w dużym mieście śmieje się z ludzi ze wsi i nazywa ich wsiokami?

Polecane posty

i gardzi wsią i ludźmi ze wsi i uważa ich za gorszych, głupszych od ludzi z dużego miasta i mówi że w życiu by nie zamieszkał na wsi i że to obciach

:o

Gość gość
Stereotyp i tyle. Na wsi często żyje się lepiej, spokojniej. Życie wolniej płynie. Ludzie nie pędzą wszędzie biegiem. Ja sama pochodzę ZE WSI:-P i śmieszą mnie nowobogaccy, którzy mają wszystko na kredyt. Gardzą wsią. Nazywając się wielkimi miastowyni w blokach:-))

Gość gość
ile razy można ci tłumaczyć że bycie wsiokiem to nie kwestia pochodzenia a stan umysłu?! :o nikt nie gardzi ludźmi ze wsi a mentalną "wsią" którą masz w głowie niestety jako osoba pozbawiona umiejętności myślenia abstrakcyjnego nie będziesz w stanie tego pojąć i będziesz bredził o "wsi karmiącej miasta"

12:59 a co to nie jest prawda? Przecież miasto samo się nie wykarmi to po pierwsze a po drugie to wieś karmi cały kraj w tym miasta i zaprzeczysz że tak jest?

Gość gość
Ja nazywam ich chamami

Gość gość
dziś ty naprawdę jesteś kompletnie durny i nie rozumiesz nawet nie tyle aluzji, co prostego, konkretnego przekazu :o napisałeś dokładnie to czego się po tobie spodziewano i potwierdziłeś zdanie o sobie

13:19 może mi wmówisz że to bzdura że wieś karmi miasta i że gdyby nie wieś to byś z głodu w mieście zdechł może wmówisz mi że to jest nie prawda przecież to JEST prawda bo rolnictwo dzięki któremu ludzie mają co jeść jest w większości 99 procent na terenach wiejskich!!!

Gość Namysłów wojew opolsk
gość dziś dziś ty naprawdę jesteś kompletnie durny i nie rozumiesz nawet nie tyle aluzji, co prostego, konkretnego przekazu pechowiec.gif napisałeś dokładnie to czego się po tobie spodziewano i potwierdziłeś zdanie o sobie xxx wejdź w ten temat https://f.kafeteria.pl/temat/f1/opole-to-nie-jest-dziura-ani-zaduupie-tylko-miasto-wojewodzkie-dowod-p_7235149

Gość Namysłów wojew opolsk
Aluzja Aluzja (łac. allusio) – nawiązanie do czegoś, kogoś; przywołanie nie wprost danej sprawy, z reguły łatwe do rozszyfrowania przez odbiorcę wypowiedzi.