Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

38 latek spedzajacy kazdy wieczor w samotnosci, majacy aseksualne cialo

Polecane posty

Gość gość

tj rozstepy po odchudzniu, wiotką skore, lysienie, krzywe zeby... MA SZANSE KOMPLETNIE ODMIENIC SWOJE ZYCIE? tj. znalezc dobra prace, zrobic sie na bostwo i byc dusza towarzystwa i do tego miec powodzenie wsrod seksownych dziewczyn w wieku 23-29 lat?

Gość gość
skończ z tym codziennym p*****lamento!!! zamiast spędzać wieczór w domu idź na siłownię i dwa problemy rozwiązane - samtne wieczory i brzydkie ciało. Na zęby są dentyści, na włosy fryzjerzy. a z głową porządek zrób sam a o laskach zapomnij; dla ciebie dzieciate odrzuty z portali randkowych pozostają :D

Gość gość
no to po co naprawiac sobie zeby dla dzieciatych odrzutow? :D hahahha

Gość gość
fajnie www.youtube.com/watch?v=V1uNg_GeUsM

Gość gość
dla siebie!!! nie wyobrażam sobie jak można nie zadbać o własne uzębienie dla własnego samopoczucia i widoku w lustrze :o

Gość gość
jak naprawie sobie zeby, zrobie rzezbe, odrosna mi wlosy na zakolach (a do tego znajde dobra rpace) to chyba moge aspirowac wtedy do zwiazku z zadbana 27 latka o wygladzie 7.5 na 10 ?

Gość gość
a małolata sie zabawia na 101 sposobów

Gość gość
Ale przeciez nie zrobisz tego wszystkiego w miesiac czy dwa. Ja dopiero po pol roku chodzenia na silke, zaczełam dostrzegac pierwsze efekty zmian, ale nie był to jeszcze efekt WOW. Zęby...ostatnio robiłam tylko jedną koronkę na jedynce, wydałam na to parę tysiaków i nie odbyło się to oczywiście na jednej wizycie. Bądźmy realistami, zanim osiagniesz t wszystko możesz być już po 40, a wtedy możesz liczyć na kobiete po 30, rozwódkę, może z dziecmi może nie. Pozdro

Gość gość
niestety pozostalo ci w************y do konca swoich dni lub brzydkie prostytutki, bo te ladne wypraszaja brzydkich klientow :o

Gość gość
dzieki

Gość gość
Autorze, a ile masz wzrostu? Bo jak łysienie to kiepsko, działa bardzo na niekorzyść faceta w oczach dziewczyn, ale jak masz co najmniej 182 cm to jeszcze nic straconego, ogol się na zero, zębów staraj się póki co nie pokazywać i jakaś się Tobą zainteresuje. Gorzej jak masz poniżej 180 cm, wtedy to rzeczywiście zapomnij o laskach, tak jak ktoś napisał, będziesz miał szansę tylko wśród takich dzieciatych odpadów z rynku wtórnego.

Gość gość
dzieki za opinie ! pozdrawiam

Gość gość
13:12 Z taką mentalnościa nie masz szans nawet na dziwciate. Nie wiem skąd ludzie biorą te pomysły że każda dzieciata to idiotka która byle odrzut usatysfakcjonuje. Mniejsza. W każdym razie zęby i wszystko inne robi się dla siebie a nie kogoś. Masakra.

Gość gość
Autorze, a ja mam 36 lat, jestem przeciętna, a chciałabym męskiego i jednocześnie szarmanckiego modela-milionera, wiernego i inteligentnego oraz ślub w Paryżu... Chcieć to każdy sobie coś chce, trzeba liczyć siły na zamiary. Robisz z siebie debila zakładając ciągle te tematy. Nie rozumiesz, ze nikogo nie interesuje twoje chcenie? Większośc kobiet też by chciało księcia z bajki. Tylko co z tego? Trzeba żyć realiami, a nie urojeniami. Inaczej umrzesz nie mając nic prócz marzeń.

Gość gość
ma sie jedno zycie w zyciu jedni maja sukces, inni porazki, inni przecietnosc ja chce miec sukces, w tym ladna, mloda zone

Gość gość
Ale młode i ładne nie chcą biednych brzydali w podtatusiowatym wieku, czaisz to? :D Młode i ładne chcą albo przystojnych równolatków albo bogatych (wtedy może być starszy i mniej atrakcyjny), albo jedno i drugie. CHYBA że naprawdę zmienisz swój wygląd - ale to wymaga pracy i pieniędzy. I musiałbyś też więcej zarabiać. Małolata nie poleci na 40-latka, jeżeli ten będzie zarabiał najniższą, sorry.

Gość gość
dzieki za zyczliwa dyskusje biore sie za siebie od teraz za 3 lata bede zyl pelnia zycia