Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

faceci, jakie zachowanie kobiety lubicie podczsas poeszczot, gry wstepnej?

Polecane posty

Gość gość

jak was dotyka wszedzie, caluje? siada na was? a jak sie zachowac jak facet lapie za nadgarstki, i uda i jakby chce zniewolic, docisnac do lozka, jakie zachowanie kobiety w tej sytuacji najbardziej lubicie?

Gość gość
A gra wstepna jest potrzebna? Prawdziwa wspolczesna kobieta jej nie potrzebuje.

Gość gość
ja lubię jak jest na mnie i jej tyłek ugniatam , jak bawi się moim . lubię trzymać za ręce i bzykać mocno .

No właśnie, gdzie kończy się gra wstępna, a zaczyna gra właściwa? Zaczyna ostatnio przeważać opinia, że nie ma czegoś takiego, jka gra wstępna (lub, że odbywa się ona na długo przed zbliżeniem) - wszystko, co dzieje się w łóżku, to po prostu seks:)

Gość gość
Kobiety nie potrzebuja gry wstepnej. To, ze kobieta potrzebuje gry wstepnej i czulosci po seksie to wymysl kultury patriarchalnej.

każde które podnieca. Panuje głupi stereotyp, że gra wstępna jest tylko dla kobiet a prawdziwy facet przechodzi od razu do sedna. Nie jest to prawdą bo zarówno u kobiety jak i mężczyzny panuje zasada, że tym większa siła wody im tama wyższa i spiętrzenie wody większe czyli im bardziej jestem podniecony (napalony) tym później orgazm jest silniejszy - dotyczy to także faceta.