Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Masz narzeczonego, chłopaka. On jest twoim pierwszym.

Polecane posty

Gość gość

Jesteś jednak ciekawa zanim zostaniecie kiedyś małżeństwem jak to jest z innym. Nadaża się okazja. Czy z niej skorzystasz? Czy pójdziesz do łóżka z innym aby zaspokoić swoją ciekawość?

Gość gość
Po co?

Nie. W moim przypadku bez uczucia nie ma seksu.

Gość gość
kiedy kogoś kochałam to nie byłam ciekawa zadnych innych fioootów, nawet jak były nie wiem jak atrakcyjne. Wyznaję zasadę, ze jeśli już jest sie w poważnym związku, to nie szuka się dodatkowych atrakcji, a jeśli ma się ochotę na przygody, to sie kończy związek.

Gość gość
15.58 mądra zasada

Gość gość
Pytanie do kobiet, ale takie sytuacje mają też mężczyźni. Przyznaję, że gdy chodziłem z moją dziewczyną, poszedłem do łóżka ze znajomą. Była impreza. Alkohol. Wiadomo jak to bywa czasami. Do stosunku nie doszło, ale były bardzo zaawansowane pieszczoty. Usprawiedliwiam się tym, że przed moją dziewczyną miałem tylko jedną partnerkę seksualną-wakacyjną znajomość.

Gość gość
Nie bo i po co. Kocha sie tego jedynego i nie mysli o innych. Moj maz jest moim pierwszym i przed slubem w zyciu bym nie pomyslala o tym ze trzeba za wczasu sprobowac z kims innym, chore swoja doga bo napewno go nie kochasz skoro masz takie mysli..

Gość gość
16.03 to po co pijesz, jak po alko zachowujesz sie jak debil?

Gość gość
Nie poniewaz mam narzeczonego czyli TEN mi odpowiada.

Gość gość
16.03 Mój znajomy w wieku 18 lat poznał dziewczynę. Zakochał się w sobie. Wkrótce wpadli i wzięli ślub. Miał wtedy 20lat.Jego żona była jego jedyną partnerką seksualną. Po 10 latach znajomy miał romans. Kusiło go aby zobaczyć jak smakuje seks z inną kobietą. Wszystko się wydało. Doszło do rozwodu. Moim zdaniem gdyby mój znajomy zdążył za młodu spróbować z innymi dziewczynami to by do tego rozwodu nie doszło.

Gość gość
To ma być usprawiedliwienie? Kto ci kazał czekać? Trzeba było się bzykać jak ci sie chciało. Nie rozumiem takich ludzi. Wszedles w związek z braku laku bo tylko ta 2 cię chciała? Co za debile tu siedzą.

Gość gość
i dlatego żenić sie nie powinni ludzi , którzy niczego nie przeżyli i maja po 18-20 lat i same romantyczne bajdy w głowie. Bo najpóźniej po 10 latach obudzą się z myslą, ze coś ich omineło i będą próbowali nadrabiać te braki

Gość gość
Z ciekawosci probowac z innym puk puk w glowe:o logiczne ze zwiazek sie buduje na zaufaniu i milosci to jaka ciekawosc :o chyba jak ktos ma wrodzone sklonnosci do zdrady

Gość gość
Ty rozumiec ze nie kazdy byc zwierzak co tylko ciup ciup ? Tylko jak miec partner ktory kochac i oddac mu sie pierwszemu i to byc udane to nie chcuec byc pobrudzone przez inne byle jakie ciup ciup tylko kochac jeden partner forever. Ty rizumiec ze byc taki ludz z sercem a nie ciup ciup

Gość gość
16.20 Nic dodać, nic ująć. 100/100.

Gość gość
16.17 Ciekawe co twój znajomy powiedziałby gdyby to jego żona chciała by spróbować z ciekawości jak to jest z innym. Zakładam, że ona również nie miała żadnych doświadczeń seksualnych przed słubem.

Gość gość
Bylo to juz pare miesiecy temu. Mialam chlopaka,czesto urzywal mojej szparki, nawet mi sie to podobalo, ale zawsze bylo mi za malo.Nie planowal ale tak sie poukladalo ze wyjechal do pracy za granice na pare miesiecy. Po paru dniach gdy wracalam z pracy tranwajem poznalam bardzo przystojnego faceta, i tak od slowa do slowa , przyjelam zaproszenie na kawe. Do tego spotkania doszlo i gdy juz wszystko o nim sie dowiedzialam to co mnie interesowalo, zaprosilam go do siebie do mieszkania.Dlugo nie czekalam zeby ujrzec to co mnie interesowalo czy inni meszczyzni maja penisy takie same jak moj chlopak. A nie moglam uwierzyc to co ujrzalam,Reszte bielizny z siebie sciaglam i on tez to zrobil.,Po chwili juz po nim bylam i jego cala meskosc w sobie poczulam, jeszcze tak wypiolnionej cipki nie mialam, ale to bylo normalne bo on mial duzo wiekszego od mojego chlopaka.Tak mnie podniecil ze zwijalam sie pod nim jak tylko umialam ale kilasa z siebie nie wypuszczalam. to byl moj pierwszy sex z obcym facetem, ale tez nie ostatni bo kilka razy do siebie go zapraszalam , tak bardzo mi sie jego pala podobala jak stala, bo mial i umial mnie do rozkoszy doprowadzic Robil to bardzo wspaniale, a cipka byla zawsze az czerwona. A co dalej bylo to nastepnym razem

Gość gość
Sądzę że takie myśli przychodzą gdy facet jest beznadziejny w łóżko. Wtedy to logiczne że się zastanawia i chce czegoś innego.

Gość gość
16.37 Jego żona gdy się poznali była dziewicą i nie miała wcześniej chłopaka. Dobrze ją znałem. Chodziła do mojej szkoły. To była dziewczyna, która zamierzała uprawiać seks dopiero po ślubie. Tak mówiła gdy nie miała jeszcze chłopaka. Rzeczywistość zwryfikowała jej zdanie na ten temat gdyż wpadła ze swoim chłopakiem. No ale nie o to tu chodzi. To była dziewczyna, która marzyła o poznaniu chłopaka, miłości, ślubie, rodzinie i dzieciach Idealny materiał na żonę. Ostatnia rzecz o której by myślała to spróbowanie seksu z innym. Jej marzenie początkowo się spełniło. Kto jednak by przewidział, że kumplowi odbije już 10 lat po ślubie?

Gość gośćSYLWIA suchy
16.20 BZDURA JAKICH MAŁO! JESLI KTOŚ MA ZASADY MORALNE TO WIE CO ŚLUBOWAŁ/ŚLUBOWAŁA.Jeśli ktoś wierzy w Boga to jest wierny przykazaniom ,jeśli kogoś nie kreci i nie interesuje sex na boku -zdrada to nie zdradza i tyle!.Ja wyszłam za mąż w wieku 19 lat za pierwszego partnera ,jestem NIECAŁE 21 l po ślubie ,nigdy nie zdradziłam i nigdy mnie nie ciekawiło jak by to było z innym.Nie pakuj wszystkich do jednego worka.

Gość gośćSYLWIA suchy
16.57 a skąd wiesz ze wpadła? może swiadomie zrobili dziecko .byłeś przy tym?

Gość gość
17.05 Szacun!!!

Gość gość
17.07 Znajomy przyznał się do tego, że wpadli. On był zresztą za młody na ślub.Był luzakiem i imprezowiczem. Tylko ona była już na tyle dojrzała aby zostać już na zawsze wierną żoną i matką.

Gość gość
Piszecie wszyscy tak jakby wierność miała być wyrzeczeniem wielkim i wynikała z jakiejś przysięgi a to nie w tym rzecz. Tym samym pokazujecie że właśnie wy jesteście niedojrzali bo to musi być czyjas nieprzymuszona w żaden sposób decyzja a nie zobowiązanie bo ślub czy inne bzdety.