Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość zonameza17182

mojemu mezowi podoba sie starsza

Polecane posty

Gość zonameza17182

hej wszystkim i kazdemu z osobna. Przy szczerej rozmowie z mężem bo mamy takie na temat różnych ludzi i naprawde rozmawiamy szczerze na temat tego ze np ktos nam sie spodobał lub nie, oczywiscie nie robiąc z tego burzy i niepotrzebnych napięć oraz nie gniewajac sie na siebie, to jest poprostu szczera rozmowa miedzy nami i nie boimy się powiedziec sobie prawdy, kiedys tak zdecydowaliśmy i jest tak do dzisiaj choc juz mamy twoje dzieci.. Zeby prawda miala byc najgorsza to mówimy sobie o tym zanim zacznie się coś dziać...Tak wiec moj maz w szczerej rozmowie powiedzial mi ze podoba mu sie jedna kobieta... mam kilka faktów o niej. 1..Jest dwa razy starsza od niego 2. jest dupiasta i cycata (bardzo ladna wg tego co mówi moj maz ) 3. Miła i rozmowna 4. ma meza i dzieci w jego wieku. z tego co mówi moj maz podoba mu sie pod względem wyglądu i jest poprostu miła dla nich, bo to jest kobietą z pracy moj maz dostarcza jej towar razem z kolegą.. czasem im zrobi kawe i sobie pogadaja tak o o wszystkim. Ja nie powiem ale trochę moj spokoj został zburzony.. tymbardziej ze jest starsza co mnie całkowicie zdziwiło bo my jestesmy naprawde młodzi mamy po 23 lata a ta kobieta ma już corke na studiach czyli jest w przedziale 38-40-pare lat. nie wiem co mam o tym myśleć oczywiscie nie pokazuje tego po sobie bo umowa jest umowa, rozmawiamy szczerze bez niepotrzebnych krzykow.. boje sie ze gdybym zaczela rozmawiac na ten temat z nim to on by wiecej nie powiedział a tak mamy ta szczerość miedzy soba.. Nie chce mu robic na złość i wyciągać asow z rękawów typu za 2 dni oszukiwać zeby mu dopiec ze mnie też ktos zainteresował bo uważam że to do niczego nie prowadzi.. Myslicie ze podjąć rozmowe spokojna? czy nie martwić się? Ratujcie moja psychike i świadomość..

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować