Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Lewandowscy zarabiają dziennie 200 tysi. Która z Was ma taki hajs?

Polecane posty

Gość gość
Dlatego tak mnie śmieszy, kiedy jakieś WAGs bawią się w piosenkarki czy projektantki. Albo trenerki. Czy generalnie ekspertki w jakiejkolwiek dziedzinie. Przecież to są w większości zwykłe Karyny, tylko ich Sebixy zarabiają gruby hajs biegając za piłką. Niech sobie pokazują torebki i wakacje na instagramie, tylko do tego się nadają. Póki Seba nie wymieni na nowszy model.

Gość gość
kiedyś była w tvn promując swoja nowa ksiazke to nie potrafila poprawnie zdania sklecić. Az się Wellman smiala.

Gość gość
Jeżeli od dużej kasy tak się przewraca w doopach tak jak tym nadętym bucom, to nie chcę mieć tylu pieniędzy. Niech się Lewa bawi i zagłusza świadomość, że gdyby nie mąż, to może nadal chodziłaby w dziurawych butach. A tej kasy ze sobą do grobu nie zabierze.

Gość gość
Ciekawe ze w Niemczech, gdzie przecież pracuje jej mąż jest o niej cicho. Nie wciska ani swoich treningów ani batonów. Mieszkam w Niemczech i nikt z moich znajomych nawet o niej nie słyszał. Kiedyś tak się szczyciła ze robi trening w Londynie. Oczywiście robiła go tylko dla Polonii.

Gość gość
Może dlatego o niej cicho, bo nie zna niemieckiego? A Niemcy wolą rodzime WAGs? Wypromowanie jej w Niemczech też by więcej kosztowało.

Gość gość
Jakoś są normalni bogaci ludzie , a ta para bucy spod siebie by zjadła dla mamony.

Gość gość
Dokładnie, mnie wkurza że płaci się idiotom niepotrafiacym sklecić zdania, gruba kasę za to że grają w piłkę. A może by tak dawać takie gaże wysokiej klasy specjalistom jak ktoś wyżej powiedział. Ale nie, po co. Chleba i igrzysk X Laska, przeczytaj jeszcze raz to co napisalas i zastanow sie za co im sie placi? Za kopanie pilki a nie za poslugiwanie sie piekna polszczyzna. Kolejna kwestia kto im placi? Jeżeli liczysz ze w reprezentacji oni zarabiaja gruba kase to jestes w bledzie. Kase to oni w klubach zarabiaja. Kto ma dawac kase specjalistom? Kluby piłkarskie? Wez kolo i puknij sie w czolo.

Gość gość
Sam/a się puknij. Jeżeli dla Ciebie parę baniek z PZPN (czyli z naszej kasy) to mało za ten występ na MŚ to fajnie masz, zazdroszczę, dla mnie to kupa hajsu. Co do klubów - tak owszem, to też jest nienormalne, że płaci się takie pieniądze za granie w piłkę. Świat na głowie stanął, niektórzy z głodu umierają w XXI wieku, a te grajki koszą niewyobrażalne pieniądze. To jest nienormalne.

Gość gość
Najgorsze jest to ze kosza kase za granie a czlowiek i tak sie wstydu naje

Gość gość
Ja nie zazdroszczę, jeden ma kasę, drugi nie ma, jak to w życiu. Granie w piłkę to nie zawód na całe życie, Lewandowski więc kosi ile może żeby na przyszłość było z czego pożyć. Taka postawa nawet mnie nie dziwi. Dziwi mnie natomiast i śmieszy, że oni chyba oboje, a zwłaszcza Lewandowska , uwierzyli, że są kimś ponad to kim są. Ekspertka w każdej prawie dziedzinie, a zwłaszcza guru dietetyki i zdrowej żywności, po urodzeniu dziecka również wzorowa mama. Trzeba się tylko dziwić, że ludzie kupują ten blichtr i zakłamanie.

Gość gość
Mnie wkurzaja te ich uśmiechy od ucha do ucha praktycznie na każdym zdjęciu. A tak poważnie to ja nie wiem co on w niej widział. Bo nie dość ze była kiedyś paskudna, to straszne parcie na szkło. Nie pojmuje po co pisać kolejne książki o odżywianiu których są juz tysiące i wszystko zostało juz napisane.

Gość gość
Nie pojmuje po co pisać kolejne książki o odżywianiu których są juz tysiące i wszystko zostało juz napisane. x Bo kiedy Lewy wykupi część nakładu, reklamodawcy uznają Annę za guru zdrowego odżywiania i dadzą jej więcej za wpis na Facebooku.

Gość gość
Ale z was plotkary wstrętne. Żyjcie i dajcie żyć innym.

Gość gość
21:39 kros im placi bo inny chce to ogladac. Qrwa tata tepa jestes. Dla ciebie to bezsens a dla mnie bezsensem sa wszelkie zesilki, zapomogi 500+ miszeszkanie plus i inne p*****ly. To dopoero kasa potezna. Ps. Kilka milionow z to tak na prawde nie wiele. Jak widac klubom oplaca sie dawac tyle za kopanie pilki.

Skoro ma tyle pieniędzy to mogła by mi dać na te zakupy a nie wsadza sobie te banknoty do pochwy

Gość gość
6:06 Tępa? Może Ty. Zresztą świadczą o tym Twoje posty. Do tego jesteś chamką. Miłego dnia ćwoku.

Gość gość
Nie wiem czego się spodziewacie. Przecież sportowcy to nie są intelektualiści. Ich praca jest przecież praca fizyczna tyle ze super płatna. Wiec nie wymagajcie od nich zbyt wiele.

Gość gość
mam do nich ambiwalentny stosunek ;-)

Gość gość
Swinia jak nie wiem. A wy idiotki, ze jej przygrywacie w tych smiesznych dietach. Ona ma takie coa w oczach, ze jest cwana i wyrachowana. Tak szczerze to ona nie jest ladna. Ma nieladna twarz jak facet.

Gość gość
Ludzie to sa glupi, a po co wy ogladacie ten chujball ?

Gość gość
Dobrze, ze za Lewego wyszla, bo by byla niepopularna skromniaczka z karate.

Gość gość
Dobrze dziewczyny napisały na poprzedniej stronie. Badań się nie dofinansowuje, nie mówi się o specjalistach którzy ratują ludzkie życie bądź dokonują przełomowych odkryć w leczeniu. A za latanie za piłka płaca takie pieniądze. Z tym ze jakie to przynosi korzyści dla ogółu? Pomoże to komuś gdy Robert strzeli gola? Uratuje to przynajmniej jedno życie gdy Ania napisze książkę o sałatce z daktyli? Świat trochę zwariował, ale skoro ludzie to oglądają i przychodzą na mecze, kupują bilety to się opłaca. Gdyby tego nie robili, te osoby nie byłyby takimi gwiazdami. Ale nie oszukujmy się 80% społeczeństwa to typowe „ferdki i halinki” którym do szczęścia potrzebne piwo i tv.

Gość gośćnoitakaprawda
Ona ma sie za Gigi Hadid, a uroda nie dorasta do piet naszej pani osiedlowej sprzataczki. On ma sie za Ronaldo, a woznemu ze szkoly mojej corki nie dorasta.

Gość gość
A ogladalyscie tvn gdy przedstawiala swoja ksiazke ? Ona nie potrafila sie wypowiedziec.

Gość gość
a to żeście sobie panny ulzyły cudzym kosztem:)

Gość gość
no a niby czemu mają sobie nie ulżyć ? Ona wszędzie się udziela non stop najczęściej ;Wp i inne g****a walą mi spam leandowska to lewandowska tamto no i ok Tylko , że panna pitoli , jak mało która Np mus kokosowy to nie jest pokarm przymusowy dla małego dziecka 4 miesięcznego, tylko marchewka i jabłko . Ale ona napisze , że ma być mus i te idiotki hej na jej stronkę zamawiają to gufno , które sama z ciekawości zakupiłam :-o i cóż w sumie to samo co w kauflandzie tylko na etykietce co innego no i cena oczywiście inna Ale ok każdy ma prawo , żyć i się udzielać , więc można krytykować Anna jako cudowna , wspaniałomyślna kobieta nie powinna cierpieć na brak asertywności i przyjmować pochwały tak jak i krytykę :-)

Gość gość
no a niby czemu mają sobie nie ulżyć ? xxxx dlatego ze to prostacka rozrywka sfrustrowanych nieudacznic. Co innego merytoryczna krytyka, np. dziecko nie powinno jest tego, a to, a co innego "ona ma takie oczy" ze ja od razu wiedziałam, albo że jest brzydka. Mi się tez nie podoba z różnych względów, ale że mi się nie podoba, to nie czytam co pisze, nie słucham co mówi, nie analizuję przepisów, nie śledzę plotek o niej i przede wszystkim mam swoje życie :D

Gość gość
cóż w sumie to samo co w kauflandzie tylko na etykietce co innego no i cena oczywiście inna xxxxx no wiesz, skoro na etykietce co innego, to chyba znaczy również, że skład inny i za skład płacisz:D. W poza tym skoro kupujesz g...po Kauflandach, czytasz g...jak WP, to jakich doznań smakowych i intelektualnych się spodziewasz? Tołstoja poczytaj, to będziesz miała poziom światowy

Gość gość
Daajcie spokoj z ta Lewa. A ty tam wyzej wywyzszasz sie ponad kogos, bo twierdzisz, ze robi cos zle ale sama robisz to samo. Ublizasz innym od nieudacznic. No to sobie ulzylas.. tez jestes nieudacznica ?

Gość gość
taki profesor Maciejewski ten co przyszył skórę tej małej dziewczynce na głowie mówili w tv wczoraj ,to powinien zarabiać taką kasę jak piłkarze, bo on to naprawdę jest światu potrzebny, a nie Lewandowscy