Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Lewandowscy zarabiają dziennie 200 tysi. Która z Was ma taki hajs?

Polecane posty

Gość gość
15:57 nie, to nie jest tak jak poszesz. Wystarczy porpzmawiac z jakomkolwiek trenerem ktory proqadzi dzieciaki. Oni widza ktore ma talent a ktore nis. Z reszta skoro dla ciebiw kopanie piłki to zaden wyczun to idz qrwa i zacznij kopać albo misia wyslij niech zacznie zarabiac prawdziwa kase. Tak bayren placi milionu lewemu a moglby mniej twojemu misiowi.

Gość gość
Mój syn trenuje piłkę 4 rok. Czy coś z tego będzie nie wiem. Liczy się nie tylko ciezka peaca, ale i talent. Lewandowski nie miał znajomości, Legia go wysmiała. Czemu piszesz głupoty skoro się nie znasz.

Gość gość
16:56 bo ona wie lepiej ze jek misiu tyz umi kopac pilke. Nie rozumiesz? Tylko plecow nie mial bo by w realu grał

Gość gość
Jakiś chłopak z rodziny niezwiązanej ze sportem by się tak łatwo nie wybił nawet jakby był dobry X Z tego co wiem to blaszczykowski raczej nie pochodził ze sporyowej rodziny. Ps. Przypomnial mi sie kolega ze studiow. Syn bardzo znanej sportsmenki. Trz chcial rpbic to co matka tylko talentu nie miał i guzik z jego kariery wyszlo.

Gość gość
O panie, weź Ty się najpierw naucz pisać, a dopiero potem się wypowiadaj. Bełkot niczym u Lewandowskiej :D

Gość gość
Heh jak nie masz sie do czego odniesc to trzba sie czepic slownika w telefonie. Meal culpa. Pisze niedbale.

Gość gość
A do czego tu się odnosić jak to ledwo da się przeczytać. A słownik to akurat powinien poprawiać błędy. Co do Twoje go myślenia - popierajasz to płacenie chorych pieniędzy piłkarzom bo sama masz nadzieję, że Twój syn zrobi karierę piłkarza. Ale niestety, bez względu na to co sobie o tym myślisz to to jest chore. Taką kasę to można pompować w służbę zdrowia, edukację i kilka innych dziedzin użytecznych dla społeczeństwa. Bo tak się składa, że piłka dla społeczeństwa użyteczna nie jest. Co z tego, że niektórzy mają talent? To jest powód do i tego żeby taką kasę dostawali? No nie sądzę.

Gość gość
To trzeba było zostać piłkarzem, albo znaleźć sobie męża piłkakarza i tyle ;) Jak jesteście takie madre to poderwijcie jakiegoś. Albo osiągajcie same w sporcie sukcesy. Nikt wam nie broni.

Gość gość
To jest powód do i tego żeby taką kasę dostawali? No nie sądzę. XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX Tak to jest powdów bo tak się składa już już dawno socjalizm się skończył, więc reprezentacja może płacić kasy piłkarzom ile uważa za stosowne i to, że Ty uważasz to za niesprawiedliwe nie ma żadnego znaczenia.

Gość gość
A do czego tu się odnosić jak to ledwo da się przeczytać. A słownik to akurat powinien poprawiać błędy. Co do Twoje go myślenia - popierajasz to płacenie chorych pieniędzy piłkarzom bo sama masz nadzieję, że Twój syn zrobi karierę piłkarza. Ale niestety, bez względu na to co sobie o tym myślisz to to jest chore. Taką kasę to można pompować w służbę zdrowia, edukację i kilka innych dziedzin użytecznych dla społeczeństwa. Bo tak się składa, że piłka dla społeczeństwa użyteczna nie jest. Co z tego, że niektórzy mają talent? To jest powód do i tego żeby taką kasę dostawali? No nie sądzę. X Mam nadzieje ze moj syn nie bedzie pilkarzem jezeli mam byc szczera. 500 +też pozyteczne dla społeczeństwa nie jest i kosztuje duzo więcej niz kasa dla reprezentacji.

Gość gość
Świat jest chory. Czy zarobki Lewandowskiego są adekwatne do tego co robi? A pamiętacie deynn? :D Też robiła sporą kasę. Człowiek dostał ziemię pod władanie, ale nie potrafi robić tego mądrze.

Gość gość
Oj z Wami to jednak rozmowa nie ma sensu. W kółko tylko znajdź sobie piłkarza, niech twój zostanie piłkarzem. Mówię się jak krowie na rowie, że chodzi o to, że to jest głupie płacić taką kasę za kopanie piłki, a te swoje. I owszem ja rozumiem, że takie prawa rynku itp, ale to nie zmienia faktu, że to jest głupie. I koniec. Tak samo jak to, że kupę kasy zarabiają jakieś celebrytki z d**y wzięte. Dociera?

Gość gość
Do nich to nie dotrze, szkoda klawiatury. Nie te głowy, wiatr w nich hula bo pusto.

Gość gość
Niby jakie Lewandowski mial znajomości ? Wychował sie w biednej rodzinie . Ojciec zmarł jak byl jeszcze dzieckiem . Przecież nikt go tutaj nie chciał . Chudy chłopaczek z krzywymi nogami i do tego stare wytarte korki ...takie miał bogactwo i znajomości .

Gość gość
19:30 dla ciebie glupio dla mnie nie. Dociera?

Gość gość
Dla ciebie nie jest głupie, bo sam/a jesteś tak samo głupi/a. Proste :)

Gość gość
każda przeciętna kafeterianka tyle zarabia, a nawet więcej :)

Gość gość
to skoro tyle zarabiaja, to dlaczego nie dal rady strzelic choc jednego gola na mundialu??

Gość gość
21:21 coz za elokwentna wypowiedź... Napisalas maslo maslane... Zyj dalej ze swoim tylkosciskiem

Gość gość
Dopasowuje poziom wypowiedzi do rozmówcy. Ty nie ogarniasz najprostszych rzeczy, więc mam się silić na jakieś wywody? Nie, nie chce mi się. Najlepiej zacznij im płacić z własnej kieszeni, ciekawa jestem czy wtedy też uznasz, że to zarobki adekwatne do tego co robią.

Gość gość
Zresztą, skoro nie rozumiesz prostego zdania, które jest logicznie skonstruowane i dla ciebie to masło maślane to tylko potwierdza co napisałam. Z myśleniem i rozumowaniem u ciebie dość ciężko jak widać.

Gość gość
Nadal probujesz sie wysilać. Nie potrzebnie. Dobranoc tylkoscisku ja przynajmniej nie mam bolu d**y.

Gość gość
Możesz mi wmawiać jakiś ból d**y ile sobie chcesz. Ja mam swoje zdanie na ten temat. Ale tak najczesciej jest, że jak argumentów brakuje to się zaczynają teksty o hejtowaniu i tym podobne :)

Gość gość
Gdzieś mam ich pieniądze, jej nie oglądam, nie czytam, kobieta jest mi obojętna. Jego natomiast nie lubię, ma talent i nie ma co tutaj dyskutować, ale co z tego? W naszej reprezentacji nigdy się nie wykazał, bo kasy z tego nie ma dobrej. Żeby raz na 4-5 lat porządnie nie zagrać dla swojego kraju? To dla mnie nie piłkarz, a zwykły sprzedawczyk, taka męska odmiana prostytucji, tam gdzie lepiej płacą tam lepiej obrobi gałę:P

Gość gość
Wiesz jeden lewandowski nie wygra meczu. Piłka nożna to sport grupowy. Potrzebych jest 11 zawodnikow a nie 1. Nie lubie lewandowskich, sa antypatyczni. Ale ani mnie grzeje ani ziebi ile zarabiają. I nie posz mi prosze, ze za to moznaby bylo zrobic cos innego np. dofinansowac sluzbe zdrowia itd. Wyzej podało ze za zasilki moznaby wiecej zrobic. A ze ktos im(piłkarzom) placi sporo takie prawo rynku. Raczej w klubach nikt nie wywala kasy niepotrzebnie. Tam jest biznes i to musi im sie kalkulowac. Nie przezywaj tak tego. Slup siw na czyms innym.

Gość Katarzynka1157
Chcecie być laseczki jak ona to weźcie się za siebie a nie gadacie i narzekacie.. Siłownia, basen iqmango i macie taką samę sylwetkę za nieduży nakład pieniędzy.

Gość gośćktos123123
Niech im się wiedzie jak najlepiej!!!! Skup ie się na sobie i dacie radę!!

Gość gość
Napisze do Roberta zeby 1% podatku przekazal na moje konto :-)

Gość gość
Ich zarobki są niewspolmierne do osiągnięć, bajonskie kwoty :-( ja zazdroszczę bardzo, nawet nie takich pieniędzy, bo to już chore, ale pieniędzy godziwych. Sama pracuję ciężko, mam 2 kierunki studiów, znam języki, mąż podobnie i na niewiele nad stać. Właśnie zamówiłam narożnik do salonu za 2 moje wyplaty :-( to jest przygnebiajace i niesprawiedliwe, że jeden czlowiek zarabia setki razy czy tysiące razy mniej niż inny :-(