Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Lewandowscy zarabiają dziennie 200 tysi. Która z Was ma taki hajs?

Polecane posty

Gość gość
Normalny rynek - panstwo polskie nie zaplacilo Lewandowskiemu ani grosza, a w dawnych czasach tez w niego nie inwestowano - uwazano, ze nie ma talentu i w footballu nic nie osiagnie. Dopiero za granica rozkwitl, zaczal przynosic swoim klubom dobre pieniadze, totez kluby jemu uczciwie placa. Zona to jego wybor - jasne, ze z tych wielkich pieniedzy oboje profituja. Niczyim kosztem, szanowne zazdrosnice. Nikt wam nie broni zarobic dla pracodawcy tyle co Lewandowski dla swojego klubu, a tez dobrze zarobicie - dla siebie i partnera. To samo dotyczy waszych facetow.

Gość gość
Ale ja nie zazdroszczę wszystkim bogatym. Tylko uważam że co innego jak ktoś pracował głową i rozkrecal biznesy i zasłużył, albo się dużo uczył a co innego jak kopie piłkę i to miernie

Gość gość
Jak mnie to śmieszy, że jak człowiek się z czymś nie zgadza albo coś krytykuje to od razu zazdrości. Na wszystko trzeba klaskać i pochwalać bo jak nie to od razu hejt i zazdrość. Miałkie myślenie.

Gość gość
Tu raczej wszystkim chodzi o zarobki z piłki nożnej i piłkarzy. Ale wiadomo kto to nakręca najbardziej - faceci. Jaki odsetek kobiet chodzi/ogląda mecze w porównaniu z facetami?! Oni jeżdżą za swoimi klubami, wydają kupe kasy i jakoś to się kręci:). W Ameryce mają swój sport narodowy i ich akurat piłka nożna tak nie kręci, ale na starym kontynencie- piłka nożna to bóstwo:). Czyjej mąż/partner nie ogląda meczy? Ja znam tylko jednego faceta-moj tata:)

Gość gość
9 31 amebo wiesz co to jest SPAM jak nie to zrozumiała jest dla mnie twoja interpretacja mojej wypowiedzi A mus w kauflandzie spostrzegłam przypadkiem , nawet nie wiedziałam że tam jest coś takiego i to BIO . No , ale cóż ja jestem GŁUPIA i pogodzona ze swoją głupotą , wszak co dzień życie uczy mnie czegoś nowego . A TOŁSOJA nie czytam nie kręci mnie :-D Teraz wolę coś świeższego np. AMY KATHLEEN RYAN

Gość gość
Ale ja nie zazdroszczę wszystkim bogatym. Tylko uważam że co innego jak ktoś pracował głową i rozkrecal biznesy i zasłużył, albo się dużo uczył a co innego jak kopie piłkę i to miernie x Przepraszam, ale myślisz, że BM płaci mu kupę kasy dlatego, że kopie miernie piłkę? Kopie dobrze - dlatego tyle zarabia. Jesteś taka mądra? Wyślij męża na boisko i niech kopie i zarabia miliony. Ja rozumiem, że sprawiają (lewandowscy) wrażenie niesympatycznych, ale umniejszać talent (tak, talent -bo on akurat takowy ma- w przeciwnym razie grałby w lidze podwórkowej a nie BL) to tylko kwoki z kafe potrafią. Raczej nikt faceta nie wypromował, tylko doszedł do tego swoją ciężką pracą, robi co robi i robi to w miarę dobrze.

Gość gość
Daajcie spokoj z ta Lewa. A ty tam wyzej wywyzszasz sie ponad kogos, bo twierdzisz, ze robi cos zle ale sama robisz to samo. Ublizasz innym od nieudacznic. No to sobie ulzylas.. tez jestes nieudacznica ? xxxx rozrózniasz ogólną opinię od ataku personalnego, np. ty z godziny...jesteś idiotka?

Gość gość
9 31 amebo wiesz co to jest SPAM jak nie to zrozumiała jest dla mnie twoja interpretacja mojej wypowiedzi A mus w kauflandzie spostrzegłam przypadkiem , nawet nie wiedziałam że tam jest coś takiego i to BIO . No , ale cóż ja jestem GŁUPIA i pogodzona ze swoją głupotą , wszak co dzień życie uczy mnie czegoś nowego . A TOŁSOJA nie czytam nie kręci mnie smiech.gif Teraz wolę coś świeższego np. AMY KATHLEEN RYAN xxxxx a prymityw już przestał się kontrolować i ujawnił swoją naturę:D

Ona kłamie ja tam diet nie stosuje i jestem chuda trzeba uprawiać sport a nie jakieś diety głupie kto się zgadza? Mam zapotrzebowanie pokarmowe na sportowca bo jestem w ruchu Ok 7-8 h dziennie jak ktoś jest leniwy to jest gruby. Tyle benc

Gość gość
jestem w ruchu Ok 7-8 h dziennie jak ktoś jest leniwy to jest gruby. oczywiśćie, po 8 godzinach pracy siedzącej pójdę przez 8 godzin uprawiać fitness, a a ktos sie wyspi za mnie, za mnie zrobi pranie, zakupy, przeczyta ksiażkę i wychowa dzieci

Gość gość
a prymityw już przestał się kontrolować i ujawnił swoją naturę Bardzo mundra ta twoja odpowiedź , ale cóż zapędziłaś się w kozią pupę to cóż innego napiszesz Pewnie dopiero teraz do twojego amebowego mózgu dotarło co to SPAM I CO TO ZNACZY ZOBACZYŁAM PRZYPADKIEM . Kurwa jakie to co niektóre debile , to nie wiem śmiać sie czy płakać :-o

Gość gość
To po co rodziłas dzieci jak narzekasz nie rodziłam, ale tak mi sie wydaje ze jak sie je ma to warto je czasem zobaczyć

Gość gość
a prymityw już przestał się kontrolować i ujawnił swoją naturę Bardzo mundra ta twoja odpowiedź , ale cóż zapędziłaś się w kozią pupę to cóż innego napiszesz Pewnie dopiero teraz do twojego amebowego mózgu dotarło co to SPAM I CO TO ZNACZY ZOBACZYŁAM PRZYPADKIEM . K**wa jakie to co niektóre debile , to nie wiem śmiać sie czy płakać pechowiec.gif xxxxx wrzuć laska wszystkie inwektywy, które znasz od razu, będzie to długi tekst, ale przynajmniej nie będzie trzeba oglądać tych idiotyzmów kilka razy

Gość gość
11:11 też kiedys tak mówiłam jak ty, ale w życiu wielu kobiet przychodzi moment gdy przestajesz żyć tylko dla siebie i wszystko robić tylko dla siebie, zaczynasz chcieć mieć np.dzieci, rodzinę. Nie jest i już długo nie będzie tak że masz nieograniczona ilość minut w czasie wolnym tylko dla siebie. Pozyjesz, zobaczysz. Chyba że nie zamierzasz nigdy rodzic. Ja mam dwuletniego syna i nigdy nie wróciłam do dawnej wagi póki co, przemiana materii mi bardzo zwolniła, muszę się bardziej pilnować. Wyglądam ok ale 3 kg mi zostało i nie mogę zrzucić mimo tego że jem.jak kiedyś i ruszam się tyle co kiedyś. Ale jak się ma na karku dziexko a rodzice mieszkają daleko to niestety ale po całym dniu z synem nie pójdę jeszcze na dodatkowy fitness bo zwyczajnie nie mam siły. Też mozmaby powiedzieć że jestem grubsza bo jestem bardziej leniwa niż kiedyś. Ale tak mówią siksy co życia nie znaja.

Gość gość
No i co z tego? zajmij sie lepiej soba, a nie zarobkami innych, widocznie potrafia sie wylansowac i sa sprytni w zyciu, co tez sie liczy

Gość gość
przeczyta ksiażkę i wychowa dzieci przeczyta książkę- jedna czynność z wielu wymienionych i-Spójnik – wyraz łączący dwa zdania, równoważniki zdań lub wyrażenia w jedno zdanie złożone. wychowa dzieci- kolejny element wypowiedzi

Gość gość
I ktos moze pisać, ze celebryci, czy pilkarze dorobili sie nieslusznie, ale jednak spryt w zyciu tez jest wazny, umiejetnosc nawiazywania kontaktow, dobry wyglad. To tez wbrew pozorom nie kazdemu przychodzi latwo. Także oni są od was sprytniejsi, dlatego sie dorobili mniejszym kosztem

Gość gość
inwektywy :-D dobrze że ACTA2 nie przeszły bo co z tobą będzie , jak zabraknie Wikipedii :-)

Gość gość
inwektywy smiech.giflapka.gif dobrze że ACTA2 nie przeszły bo co z tobą będzie , jak zabraknie Wikipedii usmiech.gif xxxx nie znałaś tego słowa? serio?

Gość gość
11 26 nie kompromituj się już , zażyj leki :-) debilu to słowo znasz :-)

Gość gość
albo może nie kompromisuj jak wolisz ;-)

Gość gość
11 26 nie kompromituj się już , zażyj leki usmiech.gif debilu to słowo znasz usmiech.gif xxxx miłego dnia :), bawisz mnie laska, w każdym temacie tak samo hejtujesz:)

Gość gość
albo może nie kompromisuj jak wolisz oczko.gif xxx Ferdynand Kiepski? miło poznać

Gość gość
Weźcie ludziska znajdzcie sobie jakies hobby a nie zazdroszczenie ludziom kasy. Gdzie jest napisane ze jak ktoś ma więcej to od razu musi się z wszystkimi dzielic i sponsorować...to są jej pieniadze i jej męża...więc moga sobie z nich ognisko zrobic jak beda mieli taka zachcianke. Lewandowska czy to sie sama dorobila czy z pomocą męża nie wasza sprawa. Czy lubicie jak wam obcy ludzie do portfela zagladaja? Lubicie jak wam mowia ci macie z kasa robic? Nie trzeba lubic wszystkich ale mozna sobie darowac wylewanie jadu przy kazdej okazji.

Gość gość
Tak naprawdę kopanie piłki to żaden fenomen i żadna wielka trudność. Myślę że większość facetów, gdyby miała takie szanse i okazje w młodości to też by byli całkiem dobrymi piłkarzami. Wystarczy dużo trenować i miec plecy. Lewy doszedł wysoko bo jego rodzice tez byli sportowcami co na pewno mu pomogło w karierze. Tak samo Szczęsny. Jego ojciec tez był bramkarzem. Wiec po znajomości doszli na szczyt. Jakiś chłopak z rodziny niezwiązanej ze sportem by się tak łatwo nie wybił nawet jakby był dobry. Dlatego śmieszy mnie robienie z piłkarzy geniuszy i pisanie o ich "ciężkiej pracy". Bieganie po boisku i czasem kopnięcie piłki to nie jest ciężka praca. Mój facet też trenuje piłkę tak hobbystycznie. Co to za trudność biegać 90 minut w te i z powrotem?

Gość gość
Ok jq

Gość gość
gość dziś No to idź kop piłkę i zarabiaj miliony . W czym problem ? Ludzie ta zazdrość was kiedyś zeżre od środka jak rdza stary samochód .