Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nie ma większej porażki niż młody facet ze starą, dzieciatą babą

Polecane posty

Gość gość
Ja piertole, po tym co te przechodzone naniszczą tu wypisują, to przysięgam że tak wychowam swojego syna, aby trzymał się z dala od dzieciatych :o jesteście na niższej pozycji od każdej panny bez dziecka i to jest fakt, ale jak pięknie umiecie zakłamywać rzeczywistość:o manipulantki

Gość gość
Babiszcza*

Gość gość
Ja piertole, po tym co te przechodzone naniszczą tu wypisują, to przysięgam że tak wychowam swojego syna, aby trzymał się z dala od dzieciatych pechowiec.gif jesteście na niższej pozycji od każdej panny bez dziecka i to jest fakt, ale jak pięknie umiecie zakłamywać rzeczywistośćpechowiec.gif manipulantki Obawiam sie, zę twój syn nie bedzie z toba konsultował kogo bedzie rooochał

Gość gość
16:19 jak ktos ma inne zdanie to oznacza ze musi byc w tej sytuacji? Ja pisalam wyzej ze mam meza male dziecko nic mi do wolnych i młodszych. Ps. Zeby synuś ci kiedyś filga nie splatal.

Gość gość
Nie będzie konsultować, bo będzie miał wpojone, że od dzieciatych to jak od najgorszej patologii z daleka. Zresztą to jedno i to samo.

Gość gość
Wiesz, do mnie na zmianę na seks przychodzi dóch studentów, jeden 24, drugi 25 lat. Sami sie napraszali i długo chodzili , zebym sie zgodziła. Jak pytałam, co ich matki na takie romanse to obaj twierdzili, ze ich matka to ma mieć swoje zycie i sie do takich spraw nie wtrącać.

Gość gość
Na zmianę na seks :D co za patologia :D

Gość gość
16:22 to zebys sie czasem nie zdziwiła. Zycie na prawde bywa przewrotne a pewna to jest jedynie śmierć.

Gość gość
nie patologia tylko rooochanko, patologia to dwóch na raz, albo oszukiwanie męża. Przychodzą, spełniaja swój obowiazek tak żebym była zadowolona i buziak na drogę. Oni mają nowe doświadczenie w zyciorysie, wiekszość chłopaków w tym wieku cchiałąby zaliczyć starsza, ja mam dobry seks bez dodatkowych idiotyzmów w stylu ugotowanie obiadu dla misia, czy inne pierdoły dla gospodyń domowych

Gość gość
Ja nie pochodzę z żadnej wybitnie inteligenckiej rodziny, ale też byłaby tu źle widziana panna z dzieckiem :/ zwłaszcza dla potencjalnej babci i dziadka, którzy mieliby wnuka ze świata nie wiadomo po jakim ojcu :/ moze i by przyszli na wesele, ale odbiór byłby zdecydowanie negatywny. Myślę, że ktoś z normalnej rodziny się nie zastanawia czy się wiązać z taką babą, bo taka wlecze kiepską opinię za sobą. Ludzie na poziomie wiedzą, że mają sie wiązać z wolnymi, bezdzietnymi a nie wlec jakiś ogon

Gość gość
16:32 Większość? Haha b***h please... Raczej mniejszość i to nawet margines. Marzenie o zaliczeniu starszej to mają 13latkowie i to nieliczni. A ty rzeczywiście masz się czym szczycic, no faktycznie :) ble.

Gość gość
16:58 dokładnie. Jeszcze się z tym nie spotkałam, by w rodzinie gdzie nie ma patologii i braku wykształcenia i obycia, wzięcie sobie za partnera czy partnerkę z ogonem było dobrze odbierane przez rodzinę. Zauważyłam że jest to akceptowane a nawet chwalone w rodzinach niższych horyzontów, a raczej wiecej: tam, gdzie córka jest już stara 40 letnia panna albo syn ciuryło niedorobiony, wtedy owszem rodziciele się cieszą że latorosl wzięła sobie kogoś z ogonem, bo wtedy to już jest na zasadzie "dobrze ze W OGÓLE kogoś Znalazła" bo to jest cud. Albo jest psychiczna, dlatego dobrze ze choć rozwodnik z dziećmi ją wziął

Gość gość
A to z rodziną się żyje ? czy z facetem/kobietą i na wlasny rachunek?

Gość gość
dzieciate mają kompleks, że raz im nie wyszło i podrywają sobie małolatów

Gość gość
Z rodziną się żyje i opinia rodziny oraz dobre relacje z nią są ważne. Ale co DDA i inne dysfunkcje mogą wiedzieć:D

Gość gość
Pani z 17.10 Bingo

Gość gość
Chorzy jesteście, mam 38 lat, 8 letniego syna i jestem rozwódką. Poza tym jestem prawnikiem, mam własne 80 metrowe mieszkanie i nie mam czasu na mężczyzn, którzy jednak są mną bardzo zainteresowani. Patologia że mnie, że aż strach.

Gość gość
17:48 a świstak siedzi...

Gość gość
A co w tym dziwnego?. Kafe odkryłam będąc w zagrożonej ciąży z młodym. Z nudów się wyciągnęłam. Nie raz pisałam dziewczynom co mają robić w trudnych sytuacjach bo specjalizuje się w prawie rodzinnym. Często się śmiały z moich twierdzeń, że kobieta musi pracować żeby nie być zależna od męża. Często też okazywało się, że miałam rację, choć to dla mnie żadna satysfakcja. Dziwi Cię, że prawnik czy ta kafeterię? Nie ja jedna, szkoda, że masz aż tak wąskie horyzonty.

Gość gość
17'17 nie zyje się z rodziną tylko samodzielnie i opinia rodziny nie powinna zaważyć na decyzji osoby.

Gość gość
16:32 Większość? Haha b***h please... Raczej mniejszość i to nawet margines. Marzenie o zaliczeniu starszej to mają 13latkowie i to nieliczni. A ty rzeczywiście masz się czym szczycic, no faktycznie usmiech.gif ble. Byś się zdziwił lub zdziwiła. Ja się nie szczycę, mam seks i to udany. Nie traktuję tego w kategorii osiągnięcia roku , jak ty- dla mnie to po prostu seks.

Gość gość
Ja nie pochodzę z żadnej wybitnie inteligenckiej rodziny, ale też byłaby tu źle widziana panna z dzieckiem :/ zwłaszcza dla potencjalnej babci i dziadka, którzy mieliby wnuka ze świata nie wiadomo po jakim ojcu :/ moze i by przyszli na wesele, ale odbiór byłby zdecydowanie negatywny. xxxx rozumiem, ze rodzina raczej nie inteligencka, raczej pochodzenie wiejskie, ewentualnie biedota miejska, lekki awans społeczny zaliczony dzięki komunie, ale raczej bez przesady. A mentalność dalej jak z zakrystii:D

Gość gość
A co maja zrobic wedlog was dzieciate wdowy ?

Gość gość
Młode bezdzietne mają ból doopki o to, że starsze i dzietne są bardziej atrakcyjniejsze czy o co chodzi? :D

Gość gość
O to chodzi, że w takich związkach jest jakiś element mezaliansu. Mężczyźni wolnego stanu powinni być dla wolnych kobiet. Jasne, dzieciate, wmawiajcie sobie, że jesteście atrakcyjniejsze. Zwłaszcza od podwozia hahaha :o To, że ktoś na was poleciał, to nie żadna kwestia waszego wyglądu czy dojrzałości, tylko ten facet ma porąbane we łbie. Normalny facet woli instynktownie mieć swoje dzieci niż opiekować się dziećmi cudzego samca. To ewolucja :o Chociaż może to i dobrze że takie c***y lecą na dzieciate baby, może dla wolnych kobiet zostaną ci najfajniejsi :D

Gość gość
22:02 też tak sądzę

Gość gość
Największa żenada to jak "panna" z kawalerem stoi przed ołtarzem, a bękart panieński niesie im obrączki :/ a musiałam kiedyś iść na taki slub...nie moja wina że kuzyn jakąś wywłokę wyrwał:/

Gość gość
A ja jesli syn wybierze sobie panne z dzieckiem albo rozwodke z dzieckiem postaram sie ja poznac. Moze nawet uda mi sie pokochac dziecko jak swojego wnuka.

Gość gość
22:52- oj, to podziwiam, bo u mnie taka byłaby skreślona jako synowa