Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nie ma większej porażki niż młody facet ze starą, dzieciatą babą

Polecane posty

Gość gość
Hm ..przykład z życia .Ex pracował z takim jednym ,tamten tak z 24lata spotykał sie z dzieciatą kobietą ok 36-38 .Ex pytał po co ci tamta kobieta? .A warto dodać że ten jego kolega był raczej asertywny i miał wcześniej podobno całkiem efektowną z prezencji narzeczoną, trochę młodszą .Czyli żaden zaburzony społecznie czy chorobliwie nieśmiały itp. I co tamten odpowiedział ? Ano że zawsze może u niej sobie przenocować,czasem dostać coś do żarcia a po % przyznał że też dostaje"wiadomo coś jeszcze" kiedy on chce i jak chce .

Gość gość
11:24 no ok. Tylko to samo bedzie mial u mlodej niuni szalwnczo w nim zakochanej. Taka prawda. Poza tym nie sadze żeby mlodszy facet wiazal sie ze statsza kobieta podkreślę wiazal a nie spotykał od czasu do czasu po to zeby sie z nia przepsac i zjesc cos.

Gość gość
Dla mnie to też żenada brać ślub z dzieciatą babą, a zwłaszcza taką młodą przed trzydziestką, gdzie facet spokojnie ma szansę znaleźć kogoś wolnego i młodego. Takie związki są dla facetów którym nie chce się już bawić ani utrzymywać żadnego dziecka, bo przecież gdzieś w świecie jest ich biologiczny tatuś.

Gość gość
Mieszkam w dzielnicy o nie najlepszej opinii. Tu sporo dziewczyn urodziło w patologicznym według mnie wieku 16-25 lat,ich Sebastiany się zmyły i płacą alimenty(albo i nie) teraz jesteśmy bliżej trzydziestki i ze zdziwieniem widze jak te przechodzone babska łapią coraz to lepszych mężów. Niektórzy to nawet z centrum miasta pochodzą, z lepszych rodzin. To jest dopiero patologia. Zamiast się rozejrzeć za wolnymi, nawet za moją skromną osobą, to wolą bawić cudzego bachora. No ale to tylko źle o nich świadczy bo zdrowy na umyśle facet będzie wolał coś zbudować z wolną kobietą niż z rozbabraną przez życie. Masakra

Gość gość
też nie rozumiem takich związków, nawet jeżeli facet nie jest wiele starszy od takiej baby z dziećmi...to jednak sensem zakładania rodziny jest zakładanie czegoś nowego, a nie że facet leci na gotowe i bierze to co ktoś miał przed nim..nawet ślub kościelny się moim zdaniem takiej parze nie należy.to nigdy nie będzie rodzina, tylko jakiś j****y patchwork. ta dzieciata miała już swoją szansę a odbiera ją innej kobiecie.

Gość gość
To znaczy ze twoja skromna osoba jest guzik warta i ta dzieciata i starsza ma wiecej do zaoferowania niz ty.

Gość gość
Taaaaa, szczególnie dając d**y za młodu:D możecie sobie zaklinać rzeczywistość, że jesteście coś warte, a tak naprawdę każdy mężczyzna na poziomie najpierw rozezna się co do wolnych kobiet :D

Gość gość
co normalnemu mężczyźnie moze mieć do zaoferowania przeorane babsko?

Gość gość
Ja się zgadzam z poprzedniej strony że taki młody szczypior ponosi mniejszą odpowiedzialność finansową i emocjonalną za starą babę z dziećmi. Dobra opcja dla wygodnickich.

Gość gość
zaburzeni ludzie, rodzinę się powinno tworzyć swoją od podstaw, nie brać pasierbów po jakiejś wywłoce :o

Gość gość
Hitler byłby dumny z tekstu o wagonie bydlęcym w postaci potomków.

Gość gość
A nie ma w tym prawdy???

Gość gość
Wagon bydlecy to tekst Dody. Powiedziała, że facetów z bagażem w postaci wagonu bydlecego nie bierze. I słusznie! Potem tylko problemy, rywalizacja, zaakceptuje czy nie zaakceptuje? Czyli wojny.

Gość gość
ile frustracji, jakby panny nie wiedziały, ze ludzie to powinni sie łaczyć w takie układy jakie im samym i ich partnerom . A innym nic do tego

Gość gość
Taaaaa, szczególnie dając d**y za młodusmiech.gif możecie sobie zaklinać rzeczywistość, że jesteście coś warte, a tak naprawdę każdy mężczyzna na poziomie najpierw rozezna się co do wolnych kobiet smiech.gif X Nie musze nieczego zaklimac bo mam 30 lat, niemowlaka i starszego od siebie meza. To ty pisalas ze ci z dobrych domow wiaza się ze starszymi z dziećmi a na twoja skromna osobe nie zwracaja uwagi. Widac nie jestes warta czyjejś uwagi i o to ten caly duposcisk.

Gość gość
no właśnie, skoro wszyscy znani ci faceci wola jednak "przechodzone z dzieckiem"a żaden nie chce ciebie, to w tobie musi być coś co jest nieatrakcyjne i to dla kazdego przeciętnego faceta. Co aż dziwne, bo ludxie sa rózni, rózne maja upodobania i jakiś tam by ci sie kiedyś trafił zainteresowany przecież

Gość gość
15:23- nie, nie ze mną pisałaś. Tu się udziela więcej osób o jednakowej opinii. A Doda ma świętą rację, szkoda tylko, że jej ex mąż nie jest taki mądry:)

Gość gość
gość dziś I pomijając fakt że poszedł na gotowe, a do kogo jak kogo ale do faceta to bardzo nie pasuje i czyni go aseksualnym, to jeszcze nienaturalne jest i chore żeby fizycznie podobało się to co stare jak Macron, a nie to co młode i świeże. To jest niezgodne z naturą. Ale cóż, nie wszystko na świecie jest normalne. xxx Wspomnij swoje słowa, gdy (czego nie życzę) zdarzy Ci się jakiś wypadek lub ciężka choroba. Na pewno zrozumiesz, gdy partner w takiej sytuacji Cię zostawi.

Gość gość
15:36 jak widac te wolne sa mniej atrakcyjne od tych "przechodzonych"

Gość gość
Ja nie jestem ani autorką ani mało tego -nie jestem żadna starszą panną - mam 100% własnego męża bez wagoniku bydlęcego :D -ale tez zauważyłam jakąś epidemię związków młodzieży z dzieciatymi babami. Dla mnie to nie świadczy o nieatrakcyjności tych wolnych, ale o nieudacznictwie tych facetów. Lecą na gotowe. Naprawdę każdy normalny facet instynktownie woli spłodzić swoje dzieci niż pchać się w cudzy przychówek, ale widać te młode pokolenia jakieś spaczone.

Gość gość
W dzisiejszych czasach bardziej nadaje sie na zone kobieta z dzielnicy cudow z dzieckiem niz ksiezniczka z dobrego domu. Dla tej pierwszej bedziesz super facetem a dla drugiej szczesciarzem ze ja ma bo jak co to moze miec lepszego

Gość gość
O a propos Dody, zresztą już takie komentarze pojawiały się w Internetach - wzięła sobie faceta bez zobowiązań, sama też bez ślubu kościelnego, dobrało się dwóch ludzi bez bękarta na karku i to jest super. A jej to chyba nikt urody nie odmówi. Więc nie jest tak drogie dupodajki, ze wy jesteście te wspaniałe, a tych wolnych nikt nie chce.:D

Gość gość
po 40, po 50 to rozumiem ze można wejść w drugi związek z kimś kto ma dzieci ale one już są przeważnie dorosłe i to jest tak jakby się zakładało rodzinę tylko dla siebie dwojga :) nie trzeba już nikogo niańczyć:) a wchodzenie w takie układy (kawaler+panna z dziećmi lub odwrotnie) gdy jest się jeszcze na tyle młodym ze można spokojnie poznać kogoś bez zobowiązań, to dla mnie wynaturzenie i coś jakby wykastrowanie się

Gość gość
15:43 mysle ze raczej nie chodzi o gotowe a jednak o to, ze te w ich wieku maja siano we lbie- cutyje kolege, ktory zwiazal sie z wdowa z dziećmi, ktore przysposobil po slubie, ktore wychowuje i na nie łoży. Wiec nie wiem od jakiej odpowiedzialności na uciekac.

Gość gość
No właśnie o to chodzi, że w naturze większości facetów leży płodzenie własnego potomstwa, a nie przysposabianie cudzego! Co jakiegoś samca alfa obchodzi, że jakiejś babie mąż umarł ? Tylko samce beta a może i omega biorą taką pod uwagę :D, czysta ewolucja :D .

Gość gość
Każdy facet powinien w pierwszej kolejności spłodzić swoje dziecko, a nie bawić cudze, dlatego takie związki są nienormalne. A kolega od wdowy zmajstrował sobie z nią swoje dzieci? Nie? No właśnie, o taką odpowiedzialność chodzi. Płacić to może nawet państwo, a odpowiedzialne to jest podjęcie się swojego potomstwa zamiast łożyć na cudze.

Gość gość
15:44- typowe bredzenie stulejarza albo "eksperta od uwodzenia" :D :D lepiej być bezdzietną księżniczką niż upadłą księżniczką z wagonem bydlęcym :D

Gość gość
ale tez zauważyłam jakąś epidemię związków młodzieży z dzieciatymi babami. Dla mnie to nie świadczy o nieatrakcyjności tych wolnych, ale o nieudacznictwie tych facetów xxxxx czy ja wiem, ja nigdy nie chciałam młodszego, a tak od ukończenia przeze mnie 32 lat kręcili sie koło mnie tylko młodsi. Nie zależy mi jakoś szczególnie ani na seksie, ani na związku, dzieci nie mam i mieć nie będę, mam 45 lat teraz. Mam mieszkanie, ale ani nie zarabiam kokosów, ani nie sponsoruję zadnego z moich absztyfinkantów. Nie uprawiam babskiech czynności w stylu gotowanie i pranie misiowu, mam wymagania, zdobyć mnie jest trudno, zwykle trzeba sie jednak nachodzić bo posiadanie faceta nie jest dla mnie jakimś priorytetem. I do tego nawet nie jestem ładna , nie stroję sie, nie robię na seksowną, mam nadwagę, nie jestem kokietką. Tyle tylko ze można ze mną fajnie pogadać, jestem szczera, nie robię scen z byle powodu, nie manipuluje, nie strzelam fochów tylko mówię o co mi chodzi. I nie matkuję!!!!! A jacyś chętni sie garną, ba chcą wracać jak ich pogonię. I część z nich była już w małżeństwach z równolatkamic(zeby nie było, poznawaliśmy sie jak sie już dawno rozwiedli) , w których panny zamęczały siebie i innych tymi :domyśl się, powinieneś wiedzieć o co mi chodzi, ty nie jesteś taki jak bym chciała, itp itd.

Gość gość
Kplega od wdowy adoptowal te jej dzieci wiec sa wg panstwa jego - rozumiesz znaczenie slowa przysposobic? Nawet jezeli soe rozstana to bedzie musial placic na nie alimenty.

Gość gość
No właśnie o to chodzi, że w naturze większości facetów leży płodzenie własnego potomstwa, a nie przysposabianie cudzego! Co jakiegoś samca alfa obchodzi, że jakiejś babie mąż umarł ? Tylko samce beta a może i omega biorą taką pod uwagę smiech.gif , czysta ewolucja smiech.gif xxxx a co ty wiesz o samcach alfa, bo zdaje sie nawet nie bardzo wiesz co to znaczy i dlaczego