Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nie ma większej porażki niż młody facet ze starą, dzieciatą babą

Polecane posty

Gość gość
17:42 tak jest prymitywie, jeden i ten sam mąż, ty o tym pomarzyć możesz jasne, zwłaszcza wypowiedz : "a dla NAS zostaną ci wolni i z***biści" swiadczy o posiadaniu męża:) no chyba ze masz złamasa i dalej czekasz na lepszą ofertę. Zostaną to zdaje sie czas przyszły , jakiś taki jakby niedokonany:D

Gość gość
Odezwały się przechodzone prymitywy z bachorami, ktore swoja wartość mierzyly tym, kto ile razy w nich moczyl smiech.gif xxxxx akurat ani bachorów nie mam , ani bogatej pzeszłości erotycznej, jednak uważąm, zę co innego jak twoja wartość wynika z zasad, anie budujesz ja tylko na tym , ze nikt nigdy ciebie nie chciał to i odmawiać nie musiałaś specjalnie. A i uwierz, zę fajnie jest znaleźć faxceta, który poza twoją szpara zapieczętowana lub nie będzie cenił w tobie także inne cechy. Fakt ze za intelekt i charakter to nie przypunktujesz, wdziek i subtelność to tez nie twoja bajka, ale może chociaż bedziesz rewelacyjnie cerować skarpety , albo gotowac bigos. I tego szczęścia w związku ci życzę.

Gość gość
Poszczekaj jeszcze suczo porzucona dla rozwódki z dzieckiem :D

Gość gośćlaluna
Liczy sie osobowosc,zdziwisz sie autorko postu,jak zwiazesz sie z facetem dzieciatym rozwodnikiem,milosc nie ma metryki,ani barier intelektualnych ani niuansow mezaliansow zrozum w hakim swiecie zyjesz kobieto sredniowieczna

Gość gość
18:38- ile mam ci analfabetko powtarzać, że nie piszesz tu z jedną osobą, nie byłam to ja i nie mam wpływu na to kto mi przytaknął pod postem :o A w ogóle to, szóstą stronę gadacie i co niektóre nie potrafią pojąć, że: Wolni są dla wolnych, wolny facet biorący dzieciatą to jakiś wynaturzony albo wygodnicki, a w rodzinach na poziomie nie akceptuje się wywłok ze świata z ich dzieckiem. AMEN

Gość gość
a ja mam 3 dzieci i lat młodszego faceta, jest nam super i w dupie mamy takie komentarze z d,u,p,y wziete :)

Gość gość
18:38- ile mam ci analfabetko powtarzać, że nie piszesz tu z jedną osobą, nie byłam to ja i nie mam wpływu na to kto mi przytaknął pod postem pechowiec.gif A w ogóle to, szóstą stronę gadacie i co niektóre nie potrafią pojąć, że: Wolni są dla wolnych, wolny facet biorący dzieciatą to jakiś wynaturzony albo wygodnicki, a w rodzinach na poziomie nie akceptuje się wywłok ze świata z ich dzieckiem. AMEN xxxxx kotku, rodziny na poziomie to ty nie masz, nie miałaś i mieć nie będziesz, ba nawet sądząc po twoich wpisach to nawet takiej z widzenia nie znasz. Tracisz cierpliwość jak jakieś niziny społeczne, a w sytuacjach niewygodnych dla siebie robisz sie agresywna, to też cecha ludzi prostych, no prostaków, ale będę miła i nie będę po tobie jechać. Amen a nawet Alleluja.

Gość gość
A weźcie baby, z kim wy się dochodzicie, nie dość ze puszczalskie, dzieciate przechodzone, to jeszcze jadowite.. zwłaszcza pani wyżej ma się za taką intelektualistkę, ze glowa boli :D

Gość gość
ja nie pojmuje jednego, dlaczego ludzie uwielbiaja sie wpieprzac w czyjes zycie, a sami nie ogarniaja własnego zycia w realu. Mi wisi czy ktos jestes gejem, czy sypia z młodszym starszym, mam to gdzies, niech kazdy zyje własnym zyciem a bedzie przyjemniej :)

Gość gość
A weźcie baby, z kim wy się dochodzicie, nie dość ze puszczalskie, dzieciate przechodzone, to jeszcze jadowite.. zwłaszcza pani wyżej ma się za taką intelektualistkę, ze glowa boli już c***isałam ze ani dzieci ani puszczania u mnei nie znajdziesz:)

Gość gość
i zainteresował mnie jeden fragment twojej wypowiedzi: "A weźcie baby, z kim wy się dochodzicie" to regionalizm, ale z jakiej wsi, bo nie kojarzę?

Gość gość
20:07 Tylko nie posraj się z zazdrości wywłoko, a twoją patologiczną rodzinę mam gdzieś.

Gość gość
Wywłoka to ktoś, kto narobi sobie dzieci za młodu, myśli że jest na tym samym poziomie co bezdzietna panna, poluje na bezdzietnego kawalera, aby poleźć z nim do ołtarza/usc i montować jakiś dziurawy patchwork a nie rodzinę :]

Gość gość
Ja jeszcze rozumiem, że można wpaść za młodu (chociaż teraz jest tyle antykoncepcji, nie to co za komuny) ale przeraża mnie to, jak te dzieciate panny głowę wysoko noszą i jak usiłują wyrwać porządnego, spokojnego chłopaka! :D lecą na was, bo wiedzą, ze jesteście łatwe i będzie seks na 2 randce hahah :D

Gość gość
A co was obchodzi cudze życie,że już 6.stron nabiłyscie?

Gość gość
dzieciate cytują jeden post po 10 razy i zieją jadem, bo ktoś je słusznie uważa za niską półkę:D

Gość gość
poluje na bezdzietnego kawalera, aby poleźć z nim do ołtarza/usc buahahahaha, pewnie walą ich po łbie maczuga. Przyszło komuś do głowy tak pomijajać te arcyciekawą dyskusję, ze facet to też takie stworzonko , które ma jakiś tam rozumek, mniejszy , wiekszy, zwykle tez wcale chętnie do tego ołtarza to nie leci, więc jak któryś już tak da sie tam sprowadzić to raczej chce z tą a nie inna babą tego ślubu. Może potem żałować, ale zgodę przed księdzem czy kierownikiem USC wyraża świadomie i z własnej woli.

Gość gość
Temat oraz poziom wypowiedzi żenujący. Nie przyszło Państwu do głowy że ludzie zakochują się w sobie ot tak po prostu. Czy kobieta która ma dzieci z nieudanego związku,jest wdową lub popełniła błąd młodości nie ma prawa do miłości? Minęły dawno czasy gdy pannie z dzieckiem/dziećmi przypinało się łatkę łatwej. Mężczyzna bez względu na opinie innych ma prawo pokochać kobietę z całym jej dobrodziejstwem inwentarza i nic nikomu do tego. Mamy 21 wiek drodzy państwo a średniowiecze to jak widać stan umysłu większości osób tu się wypowiadających. Szanujmy siebie o innych a świat będzie lepszy. Pozdrawiam wszystkich zwłaszcza samotne matki. Singiel P.s. Bezdzietny

Gość gość
21.26 i 21.59 lecą , czy nie lecą, faktem jest tylko to że ty i ja samotne stare panny siedzimy o tej porze na kafeterii i czytamy tą durną dyskusję zamiast leżeć z własnym chłopem w łozku, ze już o czułości, czy seksie nie wspomnę. I co mi przyszło z szanowania sie przez tyle lat, ani dziecka nie będzie zeby na starość ktoś choćby zwłoki znalazł i pochował, ani faceta. I tak , wcale nie jesteśmy jakąś wielce wysoka półka, założę sie, ze ciebie tak samo jak inne stare, samotne panny tutaj po prostu nikt nie chciał i że znowu zadna z nas tak tych super propozycji nie naodrzucała. I problem nie w dzieciatych tylko w nas samych. A puszczalskich bezmózgów też nie szanuję, tyle ze nie każda co ma dziecko jest taka, życie sie różnie układa.

Gość gość
Ale wy jesteście chore masakra. szkoda nawet slow zeby to skomentować. jesteście obrzydliwe

Gość gość
Matko jaki rynsztok. Wyzywanie dzieci, wytykanie kto jak żył, dopisywanie scenariuszy do cudzego życia choć nic o tej osobie nie wiecie. Niech sobie każdy żyje jak chce. Co was tak boli, że facet ma starszą od siebie kobietę? Łożycie na ich utrzymanie? No to w czym problem?

Gość gość
"Przechodzone" co to za określenie w ogóle? Lepiej wam? Czy ja albo moje dziecko coś wam zrobiliśmy? No i ten komentarz pani wyżej, że jesteśmy jadowite hahaha cóż za hipokryzja. Jakoś nie raczyla pani zauważyć, że ten temat i wpis autorki jest kwintesencją jadu i to ona zaczęła pluć, obrażać, wyśmiewać. No ale w tę stronę to można prawda. My nie jesteśmy ludźmi. Pamiętaj, że tak samo w każdej chwili możesz męża stracić. Wystarczy jeden pijany kierowca, jak u mnoe, a tych na naszych drogach nie brakuje. Faktycznie jestem smieciem trędowatym, moje dziecko to wagon bydlęcy, a mój drugi mąż to porażka, bo jest 5 lat młodszy. Mhmmm jestem niziną społeczną, a wy i autorka to wyżyny intelektu i damy nad damami. No rzeczywiście :O

Gość gość
rynsztok to tu zrobiły dzieciate niewychowane, pierwszy post mówi coś oczywistego a te się burzą na 6 stron

Gość gość
Wiecie skąd ten rejwach? Na kafeterii siedzi mnóstwo matek, ktore powpadały za młodu z byle kim i byle gdzie. Takim się nie wytłumaczy, że są złymi kandydatkami na żony i będą zawsze mieć gorszą opinię niż dziewczyna bez dzieci, dobrze prowadząca się. Ich jest tu za dużo i jak zaczynają w swojej obronie ujadać, jakie to nie są wspaniałe, to efekt widać np w tym wątku:D

Gość gość
Jprdl co za proste karyny !!! Akurat na pierwszej stronie dziewczyny logicznie pisały, czemu taka dzieciata karyna ma gorzej/trudniej. No to karyny zajarzyły, że o nich mowa i zaczęły autorkę wyzywać/insynuować jej że jest samotna. Bo przecież według mózgu karyny kobieta jest albo młodą matką, albo starą panną i nikim pomiędzy. Albo wyśmiewanie się z czyjejś rodziny. Ja się nie dziwię, że wam się autorka zrewanżowała i jej podobne żeby wam się odpłacić. Jprdl

Gość gość
00.40 tu już nawet w rynsztoku jest internet? Bo słownictwo wskazuje na niziny społeczne i umysłowe

Gość gość
i będą zawsze mieć gorszą opinię niż dziewczyna bez dzieci, dobrze prowadząca się. dobre prowadzenie się wynikające tylko z braku okazji i jakichkolwiek chętnych to żaden splendor. Poza tym to nie był post miłej panny o licznych zaletach, która dzielnie pielęgnuje cnotę dla wartościowego chłopaka, ale wpisy o tym dlaczego te starsze, czasem z dziećmi maja branie, a ja nie mam No nie masz bo widocznie masz w sobie coś, co odstrasza i zniechęca.

Gość gość
Ja tez mam dobrze prowadzaca sie sasiadke. Zakonnica powinna zostac, a taka brzydka, ze psy uciekaja ha ha

Gość gość
O i nie rozumiesz karyno dalej. Niech karyny przyjmą do wiadomości, że są na świecie matki, mężatki, które za czasów panieńskich miały chłopaków, nie dały sobie dziecka zrobić i wyszły szczęśliwie za mąż bez dziecka na karku :D to jest dobre prowadzenie się o którym niektóre z was nie słyszały :D

Gość gość
A teraz niech NIE KARYNY wyobraza sobie ze nagle maz tej porzadnej ktora normalnie wyszla za maz i nie dala sobie dzieciaka zrobic, ginie w wypadku ( ja mialam 28 lat jak zostalam wdowa z 4 letnia coreczka ) i co? Nagle taka z porzadnej staje sie przechodzonym towarem z wagonem bydlecym w postaci dziecka ?? PS : po 6 latach poznalam wspanialego czlowieka i wzial mnie z dzieckiem i kawalerem byl i jeszcze jedno dziecko mi dorobil i juz 14 lat razem malzenstwem jestesmy i nie zanosi sie na zadne rozstania czy rozwody . No to teraz mozecie sie wsciekac