Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nie ma większej porażki niż młody facet ze starą, dzieciatą babą

Polecane posty

Gość gość
Nie wiem czy to ona szukala frajera bo to ondlugo za nia chodzil. Ale dobrze niech bedzie po twojemu, nie bede cie z bledu wyprowadzac.

Gość gość
Autorka to miernota bez pracy z niskim poczuciem wartości. Z 1 strony wie dlaczego ma to co ma- męża dupka, krzywy, niezadowolony ryj, kiepawaą robotę (albo właśnie nie ma jej wcale)i żadnych przyjaciół. Z drugiej strony chciałaby udawać kogoś lepszego niż jest i przy okazji upodlilić ludzi wokoło.A ludzie mimo wszystko to widzą, jej frustrację, wykrzywioną złością gębę.Ona chciałaby, a nie może:) I jedyne co pozostało to Internet i wyrzygiwanie jakiś żałosnych lamentów.Poza tym autorka na bank ma tlusty zad, wyczuwa się to po tonie pisania o innych atrakcyjnych kobietach.Oldze Bołądź to ty nawet butów nie nadajesz się,żeby czyścić przydupasie:) Bidula,chciałaby żeby w jej żyłach płynęła błękitna krew a prawda z****** jak ona sama:) No ale ma kafeterię:)

Gość gość
17:15 Mylisz się i to nawet nie wiesz, jak bardzo. I choćbym miała miliardy na koncie to mam święte prawo brzydzic się związkami staruch z młodymi, nieważne jakiej płci. Mam też prawo uważać że Bołądź jest paskudna bo jest, ja przy niej to Miss World i jakbyś zobaczyła moje zdjęcie, przyznałabyś mi rację. A ty jesteś tylko żałosna frustratka. Stara baba, zgadlam? :D kiepawy, to ty masz rozum, a faceta nie masz wcale, o takim jak mój możesz jedynie pomarzyć, miernoto intelektualna :D

Gość gość
17:15 kocham cie

Gość gość
gość dziś A my mamy prawo brzydzić się tobą, twoim związkiem i twoimi dziecmi.

Gość gość
17:24 uważaj żeby Ci pikawa nie siadła. Nie podniecaj się tak, bo w twoim wieku to niezdrowe. Ja Tez mam w otoczeniu taka parę o ogromnej różnicy wieku i nikt mi nie powie że to nie jest zboczony uklad. Muszę się niestety zgodzić z autorką a teraz jedzcie po mnie. Nie boli mnie to

Gość gość
gość dziś Napisz nam o swoim układzie. Może ocenimy czy jest zboczony czy nie. A sorry. Ty nie masz nikogo...

Gość gość
Te wypociny powyżej to 1 i ten sam pomiot pisze. Ty i O.Bołądź, już nawet nie komentuje paszteciaro:) Mąż jest ode mnie starszy 6lat, nie ja od Niego.Nie trafiłaś. Bez odbioru - z wsiokami takim jak ty nie zadaje się nawet w świecie wirtualnym

Gość gość
Autorko jest wieksza porazka. Zagladanie innym do lozka. To jest porazka na calego.

Gość gość
To starsze kobiety biorac sobie mlodego faceta krecą na siebie bat, ok 24 latkowi podoba sie sexowna 30, ale co bedzie za 10 lat? Czasu nie oszukasz, on przystojny 34 letni mężczyzna ogladajacy sie za 25 latkami ona rycząca 40 walcząca ze zmarszczkami, bedzie musiala zaakceptować to ze on ja cyklicznie zdradza lub zostanie sama.

Gość gość
Polskie przysłowie- "na starej pi(*)y młody ch* ćwiczy " A jak skończy to poszuka młodszej.

Gość gość
gość dziś To starsze kobiety biorac sobie mlodego faceta krecą na siebie bat, ok 24 latkowi podoba sie sexowna 30, ale co bedzie za 10 lat? Czasu nie oszukasz, on przystojny 34 letni mężczyzna ogladajacy sie za 25 latkami ona rycząca 40 walcząca ze zmarszczkami, bedzie musiala zaakceptować to ze on ja cyklicznie zdradza lub zostanie sama. X Ja gruba 39 latka, on szczuply 27 latek, w dodatku wiecej zarabia i ma mieszkanie. Tak mam zmarszczki i siwieje :)

Gość gość
Takie bezczelne, nietolerancyjne, wsciekle i chamskie baby maja mezow, teraz wiem czemu jestem stara panna

Gość gość
Ci 20 paro letni faceci wola starsze kobiety bo poznali się już na swoich rówieśniczkach i wiedzą że prócz wygladu to nic sobą nie reprezentuja. Zada się z taka to bedzie mu fochy stroić, awantury non stop bo ksieżniczka chce to czy siamto. Nie dziwie sie ze wola te starsze bo one po rożnych przejsciach maja bardziej poukladane w glowie. Wyglad to nie wszystko. Autorka nie może zrozumieć dlaczego faceci w jej wieku ją olali i wybrali te brzydsze i starsze. Bo maja więcej do zaoferowania niz nie jedna mlodsza dupcia

Gość gość
A czy rok-dwa roznicy bez dzieci tez podchodzi pod kategorie stare babsko i mlody?Jakos nikt mi nigdy nie dogadywal, ale widze ze mam powazny problem skoro tak stawiacie A czy dla 5 lat starszego tez bym byla starym babskiem?

Gość gość
Bo tu jest tak. Favet koniecznie musi byc starszy 1-3. Bo inaczej zboczenie. Wiekszsc tutaj to babeczki o mentalnosci nastolatki, zakoc***ace sie w aktorach, zyjace ttm co ktos powiedzial, z wiecznym problemem na linii ona -tesciowa. Jezeli robisz inaczej to robisz źle bo tylko one maja monopol na racje.

Gość gość
Chyba nigdy nie zaznał milości ten co pisze bzdury,młodzi ha ha ha .Nieodpowiedzialni ,sflustrowani ,nawet nie znacie życia!

Gość gość
Co to jest flustracja?

Gość gość
Właśnie, co to jest flustracja? Bo bratowa męża też operuje takim dziwnym pojęciem. Zmartwie was, obronczynie młodych chłopców że starymi babami: powód jest prozaiczny, taki chloptas WIE ŻE JEGO ODPOWIEDZIALNOŚĆ BĘDZIE MNIEJSZA, czy to finansowa czy każda inna, dlatego nieudacznicy pchają się do starszych kobiet by miał nimi kto kierować i im matkowac. Dlatego ja jak takich widzę to są dla mnie aseksualni

Gość gość
Wu bez kitu nie wierzycie w jakies uczucia?

Gość gość
Ta od 'flustracji' to druga kobieta bodaj rozwodnika , kiedyś sporo się produkowała, pamietam po tym "l", które pisała mimo poprawek i upomnień.

Gość gość
Znam 36 latka który zostawił młodsza żonę dla 48 latki.

Gość gość
10.18 nie w 100% ale masz sporo racji .

Gość gość
10:18 chyba nie masz racji. Co innego 20 latek z 30 latka a co innego 40 latek z 50. Trudno powiedzieć że 40 latek nie jest samodzielny, tym bardziej jeśli wcześniej miał rodzinne.

Gość gość
10:39 Bo był zerem, nie chciało mi się zarabiać by wspomóc rodzinę, żona pewnie mało zarabiała, chce jechać tu, chce jechać tam, to wyremontować, tamto kupić, mieszkanie zmienić. A taka stara hetera już się za piecem usadza, nic jej nie trzeba, kasy ma swojej jak lodu, dziexi duże i odchowane, taki młody nieudacznik nie ma w zasadzie żadnej spiny w takim związku.

Gość gość
I pomijając fakt że poszedł na gotowe, a do kogo jak kogo ale do faceta to bardzo nie pasuje i czyni go aseksualnym, to jeszcze nienaturalne jest i chore żeby fizycznie podobało się to co stare jak Macron, a nie to co młode i świeże. To jest niezgodne z naturą. Ale cóż, nie wszystko na świecie jest normalne.

Gość gość
Jeśli piszesz o tym 36 latku to zupełnie nie masz racji. Gość, jak i cała jego rodzina, bardzo bogaci. Firma transportowa, sale weselne dwie, jakieś hotele robotnicze pod Warszawą. Generalnie wyższa półka. Dom zostawił dla żony i chyba jeden sale weselną. A ta 48 latka zwykła urzędniczka, fakt z dorosłymi już dziećmi. Ale jeśli chodzi o figurę i styl ubierania to dałabyś jej max 40 lat.

Gość gość
Te,tajemniczystulejarz,masz na myśli siebie,pipko? :D znowu żerujesz na swojej biednej rodzicielce?

Gość gość
10'47 co za infantylna filozofia.

Gość gość
10:47 czyli jak twój maz zosyawi ciebie dla mlodej i jedrnej niuni to nie bedziesz miala mu za złe? Bo przeciez to logiczne ze bedzie mu sie podobala mloda a nie stara. Przeciez na swiecie wg twojego myslenia nie ma uczuc.