Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Maż powiedział mi to po wczoraj co teraaz

Polecane posty

Gość gość
Dziewczyno ja jestem po studiach. Skończyłam dwa kierunki. Mam licencjat i inżyniera. Wcześniej skończyłam dwuletnie studium i liceum ekonomiczne. Teraz mam fajną pracę, ale zanim ją dostałam pracowałam jako agent ubezpieczeniowy, sprzedawałam w sklepie całodobowym, woziłam pizzę.... Zdecydowanie za wysoko się cenisz.

Gość gość
12.27 Ile znasz jezykow obcych? Jakie masz kursy branzowe? Jakie certyfikaty posiadasz? W jaka branze celujesz, bo np. ja pracuje w dziale marketingu firmy motoryzacyjnej i u nas na kazde stanowisko wymagany jest chociaz licencjat + dobra znajomosc angielskiego. Asystentka czy sekretarka z Twoim chaotycznym stylem pisania bedzie mierna.

Gość gość
gość dziś gdzie pracujesz, ile zarabiasz?

Gość gość
W krauj niema jzu bezrobocia wiec moge czekac i praccra bedzie wlae trzeba czasami poczeakc

Gość gość
dziś Skonczylam liceum, zdalam mature i mam szkolenia aby byc assesytnetka np zarzadu albo sekreratiat kierowac nim i pracowac tam jako sekretarka. xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx Pokierować to ty sobie możesz , nie wiem czym, chyba kopaczką w polu . O pracy w sklepie nawet nie masz co marzyć , tam potrzebują osób które potrafią się ogarnąć i sprawnych umysłowo. Asystentka zarządu , dobre sobie nie umiesz się panno wysłowić , nie potrafisz poprawnie zdania napisać . Zrób sobie kursy np .gotowania , może w gastronomi spróbujesz ?

Gość gość
nienawidziwe gotowac! nie zamkne sie w kuchni1

Gość gość
Dajcie spokój, przecież to TROLL!

Gość gość
gość dziś Powiem tak. Mam fajną pracę, którą lubię. Mam szefa, który jest człowiekiem, z którym można porozmawiać o wszystkim z wyjątkiem pieniędzy. :) Poza tym mieszkam w małym mieście, a dojazdy do większego miasta mnie nie bawią. Zarobki mogłyby być wyższe, ale mam inne priorytety: 1. Chcę jak najszybciej być w domu żeby spędzać czas z rodziną, a nie marnować czasu na dojazdy, 2. Atmosfera w pracy musi być przyjazna żeby nie przenosić złego humoru na rodzinę. Dlatego póki co nie mam zamiaru jej zmieniać bo mam w niej wszystko na czym mi najbardziej zależy. Jestem kierownikiem działu handlu.

Gość gość
dziś Dajcie spokój, przecież to TROLL! XXX XXXXXXXXXXXX wiem że troll , ale jaki zabawny troll

Gość gość
Noo to jak widać zapewne w domu też nie gotujesz , sępisz na obiadkach u teściowej ?

Gość gość
gość dziś Dokładnie :)

Gość gość
gość dziś W maju slub. Wojny o wszystko ona jest beznadziejna a ja jestem po prostu ostra i mego pyskata i nie dam soba pomiata. xx Nie, jestes po prostu głupia i na najlepszej drodze by stracic męza. Juz ci powiedział, ze nie ma siły CODZIENNIE wysłuchiwac i brac strony..A ty mu dalej nawijasz.. Za chwile mysl o powrocie do domu bedzie dla niego obrzydliwa, bo zamiast odpocząc, poprzytulac sie do młodej zony, porelaksowac sie wspólnie, gdzies wyskoczyc itp. to on wysłuchuje tylko litani pretensji co do swojej matki.. I juz sie pali by leciec na dól i pouczac rodzicielke.. Normalnie tylko na skrzydłach wracac do zonki :P Rusz sie do pracy to bedziesz miec inne zajecia, mniej czasu na konflikty z tesciowa i mniejsza z nia stycznosc. A najlepiej wyprowadzcie sie i tyle.

Gość gość
gość dziś ile zarabiasz?

Gość gość
Ano wziął sobie dziecko za żonę to niech je sobie teraz wychowuje.

Gość gość
To już moja słodka tajemnica :)

Gość gość
pewnie ze 3,5 tysia na rączkę i zgrywa wielką zwyciężczynie systemu z działu marketingowego.