Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

nie ma wiekszej porazki zyciowej , niz mieszkanie na pieterku u tesciow

Polecane posty

Gość gość
A ja nie dostałam nic z mężem, bez kredytu przez 5 lat pracy uzbierralismy na działkę i dom ... maz dostał jedynie auto za 70 000

Gość gość
Ja mieszkam z mamą a mam na mieszkanie :p

Gość gość
ść dziś szczęśliwi ci twoi rodzice,bo mieć córcię z takim wulgarnym jęzorem to strach się bać starości przy takim wykolejeńcu. Przesyłam wyrazy współczucia dla niedobrej teściowej,dla partnera również:):):)

Gość gość
Niewsadzać duupska tłustego do domu teściowej,najpierw pomyśleć o lokum a dopiero płodzić.Wy zaczynacie najczęściej od ciąży,ołtarza a konćzycie na pięterku u teściowej. A czemu u niej???? co sroce z pod ogona wyskoczyłyście,nie macie rodziców,jesteście z bidula? najlepiej narzekać a być dziadówką na cudzym.

Gość gość
17 47 otóż teściowa mnie nauczyła tego wulgarnego języka Pamiętam jak na porodówce poroniłam w 20 tygodniu ciąży powiedziała mi dobrze , że ten mały s/k/u/r/w/y/s/y/n nie żyje bo nie potrzebny ci kolejny bękart Tak , że już tak mam nauczyłam się od najlepszych teściowych :-) Rodzice na pewno maja sie dobrze wszak są daleko od tego parszywego świata pełnego takich osóbek jak ty :-) A mój partner ma się świetnie już 20 lat koło mnie kocha mnie nad życie i często przeprasza za swoją mamę , mówiąc ślub wzięłaś ze mną nie z nią .

Gość gość
17'50 to prawda co piszesz.

Gość gość
My też zrobiliśmy na dom z działką w 4 lata i bez kredytu mamy 150 m

Gość gość
Dzialka na wsi za darmo,w prezencie, to i za cztery lata nietrudno się wybudować.

Gość gość
17:53 jesteś dorosla, masz wybor przeklinać,byc wulgarna czy nie. Najprosciej zgonic na kogos.

Gość gość
Tak serio co was boli, ze ktoś tam mieszka na pietrze u rodziców ?

Gość gość
17 59 jestem i dorosła i wolna na tym forum każdy ma prawo wyrazić swoje zdanie i ja je właśnie w ten sposób wyrażam To jest tylko moje zdanie na temat mojej teściowej . Moja jest taka cicha , cudowna , aktorka A jak jesteśmy same to siekiera między oczy .I żeby nie było ona przyjeżdża do mnie nie ja do niej .

Gość gośćSYLWIA suchy
11.45 a czemu zołza ? co twoja teściowa też ci majtki i koszule nocne kradła? i kamieniami w okno rzucała za to ze wnusio jednego ziemniaczka jej z pola wziął n frytki? ,albo kromeczkę chleba ?moja pije klnie ,kradnie do kościoła nie chodzi ,brud i smród to co jestem zołza ze nie pozwoliłam psychopatce moim dzieckiem wtedy 5 latkiem potrząsać z całej siły? że ma jej dać pieniądze na prąd?wyzwiska przemoc ciągłe krzyki.Boże ciesze się że z nią nie mieszkam

Gość gość
Moja babcia mówiła że dobrego knajpa nie zepsuje a złego kościól nie naprawi. To do tej która mówi że teściowa nauczyła wulgaryzmów. Mąz wychowany przez tą kobietę ,mówisz że kocha.a jakie niby miał wzory od tej złej że taki wspaniały jest? Powiem ci tak,wyrażanie swoich odczuć wulgaryzmami zle świadczy o tobie,oznacza to że jest osobą nie do końca nieszczęsliwą,powiem wręcz że pasujesz do tej teściowej,obie jesteście siebie warte,ona przeklina ciebie a ty ją.Ludzie inteligentni odcinają się,niwe wchodzą w pyskówki a mężulek niech nie przeprasza tylko skoro taka zła niech zrobi to samo.Skoro tego nie robi to mi trudno w to wszystko uwierzyć,coś ma się na rzeczy.

Gość gośćSYLWIA suchy
17.50 ja do mojej teściowej nawet nie chciałam iśc mieszkać bo ciasno było grzyb na ścianie stęchlizna brud obskórne warunki bieda przemoc alkohol ,łazienki nie mieli a zamiast toalety w łazience wiadro stało ,z sufitu w pięciu miejscach ciurkiem na głowę woda się lała ,mały pokoik trzy na cztery jeden wielki grzyb ,dziecko alergiczne przez grzyba 8 razy w roku chore na antybiotyku ,koszmar,do tego głód i ciągle awantury,grzebanie po szafkach wyzwiska ale nie miałam wyboru bo mój powiedział,,albo idziesz do mnie mieszkać albo nie będziemy razem''Po roku powiedziałam DOSC!

Gość gość
18 ;18 psycholożko od siedmiu boleści męża nie wychowywała mamusia tylko babcia i dziadek bo właśnie teściowa z nimi mieszkała :-D ona miała synaka w pupci , zaczęła się nim interesować jak zamieszkał ze mną 👄 Tak że nie mundrkuj bo uja wiesz o mnie i o niej .

Gość gość
dziś Z fajnego domu posiadłaś męża:) A ty z domu dziecka że musiałaś tam zamieszkać,nie można wynając i żyć jak cywilizowani ludzie?

Gość gość
18/24 całe szczęście ,bo patoli omijam łukiem prostym

Gość gośćSYLWIA suchy
18.18 dlatego ja ze swoją kontaktów nie utrzymuję,wszyscy ją na wsi palcami pokazują i śmieją się..wcale się nie dziwię skoro zygzakiem po drodze w biały dzień chodzi.Najgorsze było jak wszy mieli a ona nic z tym nie robiła ,jeszcze przed ludźmi wszy z głowy wyciągała.Wiem w tych czasach to niepojęte ale tak było.Ani zachować ani wysłowić się nie potrafi,7 klas skończyła.

Gość gość
do wyżej napisz coś o sobie i swoich starych,bo fajnie się obrabia doopę innym na wzor wsiowej baby ale by złapać chłopa jakoś ci nie przeszkadzało tam zamieszkać

Gość gość
18 25 i chwała ci za to argumenty ci się skończyły stare przysłowie mówi SWÓJ BRONI SWEGO :-) cichy sk***esynek zawsze broni cichego sk***esynka :-)

Gość gośćSYLWIA suchy
11.32 ja tez miałam piekło decyzje o budowie domu podjęłam w niecały rok po ślubie choć on ani budować się nie chciał ani wyprowadzać do nikąd,kto by pomyślał ze budowa zajmie nam aż 8 lat..Przed ślubem ojciec załatwiał nam zakładowe mieszkanie w nowym bloku z windą na tamte czasy to było coś,mój jednak jak komina od domu nie widzi to jest chory.

Gość gość
Pominę twój ozór bazarowy,ale czytać ze rozumieniem nawet nie potrafisz,widać do szkoły było pod górę:D.Nie dziwię się,w końcu sierota jakby nie było.

Gość gość
gośćSYLWIA suchy Moi rodzice nigdy by nie pozwolili zamieszkać u kogoś,albo u nich albo na wynajętym,nie byłabym w stanie zaakceptować takiego dziadostwa.

Gość gość
18 47 o dokładnie moja teściowa mi też tak jedzie często że jestem sierota , przybłęda znajduch :-) OJP bo zacznę myśleć , że pisze tam po tamtej stronie .Ona nie mogła przeboleć że mi rodzice dom zostawili i rentę miałam do końca studiów A jej córeczka na pieterku do dziś po zawodówce , bez pracy brzuch sobie zrobiła bo 500 i kosiniakowe Ech nawet w necie to samo co i w życiu Teściowa dwa mi sie trafiła .

Gość gośćSYLWIA suchy
18.24 Wynająć? a za co jak on nawet na chleb i mleko dla naszego dziecka nie miał,złotówki w rękach nie miałam ,budować się nie chciał,wyprowadzać ze swojego domu się nie chciał a nie to Boże wynajmować.Tez uważam tak jak mój ojciec uważa że młodzi powinni być na swoim dlatego na Manhatanie w Ustroniu załatwiał nam mieszkanie w bloku od siebie z zakładu ,zaliczkę wpłacił,resztę miał spłacać w ratach ,ale gdzie by tam mój z domu poszedł maminsynek jak pracować mu się nie chciało a ja z dzieckiem przy piersi...za ściana miał kuzynkę do której na sex chodził to gdzie by poszedł.

Gość gośćSYLWIA suchy
18.49 dlatego ojciec załatwiał nam mieszkanie w bloku juz przed ślubem ,ale mój sie nie zgodził bo by pracowac musiał a tak u tesciów mógł lebrować.

Gość gość
[18:51 Jak zostanę teściową może za 20/25 lat to dam ci znać,na razie inf.że każdy ma to na co zasługuje.Miłego wieczoru,z tymi studiami to powaliłaś hi hi hi,dobra jesteś bajkopisarka,napisz jeszcze że kierunek PRAWO:) WESOŁYCH ŚWIĄT:)

Gość gośćSYLWIA suchy
jeszcze wcześniej zanim zaczęliśmy budować to chciałam żebyśmy do babci mojej się wyprowadzili ,sama jedna w domu mieszkała bo wdowa ,przyjęła by nas ale tez się nie zgodził..bo kuzyneczka jego cichodajka zza ściany nim rządziła i mu zabroniła..choć to ja z nim miałam ślub i dziecko.

Gość gość
ok , jesli mozesz to odpowiedz mi powaznie , nie chce ci ublizac ani oceniac , tylko pytam , nie ukrywam ze z ogromnej ciekawosci, co ciebie w tym czlowieku zauroczylo, co ciebie w nim pociagalo i za co go pokochalas i zostalas jego zona ?

Gość gość
dziś To jakim ty trybem zakładałaś rodzinę? bez pieniędzy na normalne życie ale piszesz że budować się nie chciał,a za co???? skoro na mleko dla dziecka nie było? Która normalna kobieta w tej sytuacji decyduje się na dziecko czy ślub? dla mnie to chore:)