Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

nie ma wiekszej porazki zyciowej , niz mieszkanie na pieterku u tesciow

Polecane posty

Gość gośćSYLWIA suchy
Każdy ma to na co zasługuje? nieprawda,ja tak nie uważam nie wolno tak mówić o kimś kogo się w ogóle nie zna ,nie znasz czyjegoś życia żeby tak pisać ,a może akurat pewne osoby zasługują na dużo więcej albo na wszystko co najlepsze, bo są dobrymi ludźmi .Nie wiesz nie pisz nie oceniaj.

Gość gość
gośćSYLWIA suchy Ty to odpowiadaj w swoim temacie,nie czepiaj się innego. Nabrałaś wody w usta bo co masz mówić,głupich się nie sieje,sami się rodzą.

Gość gość
18 59 wow jeszcze lepiej młoda kobieta a już mi od sierot pocisnęła :-D całkiem jak moja teściowa , jej cudowny super argument Nie nie prawo nie mam zamiaru ci sie tu tłumaczyć co studiowałam Ale zejdź na ziemię , bo chyba życia nie znasz uwierz prawnicy , lekarze ba nawet księża przeklinają :-) Wyjdź z tego swojego cudownego nie patologicznego świata , w którym żyjesz na ulice i zobaczysz , że nie każdy kto przeklina jest menelem Albo pisz tu te banialuki , że nie jesteś teściową , tylko jakąś młodą kobietą broniącą sk***esynka od tak po prostu .

Gość gość
Może i przeklinają ale nie siedzą na kafie i polemizują z motłochem

Gość gość
19 11 wiesz co może ty jesteś motłochem Ale uwierz tu siedzi też dużo normalnych ludzi . Tak , że nie obrażaj :-) Bo może i nie przeklinasz , ale wychowanie , kultury i klasy nie masz za grosz , jak moja teściowa :-o

Gość gość
Jak się ma taką klasę przed sobą to trudno zachować kulturę hi hi . żeby nie było jazdy,to mój pierwszy wpis. Kafeteria to miejsce gdzie ludzie wymieniają się poglądami,radzą sobie a nie opluwają rodzinę,znajomych używając niecenzurowanych określeń,by się tylko wyżyć i ulżyć sobie. Można inaczej,trzeba tylko chcieć.Tyle w temacie.

Gość gośćSYLWIA suchy
19.02 mieszkałam z dzieckiem u siebie bo się rozeszliśmy ,przyszedł po nas żeby ściągnąć nas do siebie ,w moim domu niczego nie brakowało ,ojciec stanowisko służbowe (dom w połowie nam sfinansował) mój dał mi ultimatum,, albo się wprowadzasz do mnie z dzieckiem albo nie będziemy razem'' ,obiecywał złote góry ,dorabiał przy domu a mi złotówki nie dawał ,skąd mogłam wiedzieć ze tak będzie??hmm?po roku ja dałam mu ultimatum ,,albo się budujemy albo się wyprowadzamy .Poszłam do pracy to syn miał 2,8 miesięcy przedszkole oddalone 4 km ,codziennie na piechotę przed praca i po pracy chodziłam z dzieckiem ...żeby mieć tylko na chleb bo straszny głód był schudłam do 38 kg a mały miał anemię,nieraz mdlałam .Dobra nie chce mi się już o tym pisać...odbiłam się, dziś w domu wszystko co mam począwszy od pieca łyżki szklanki łóżka ...po wykładziny na podłogach i zmywarce czy odkurzaczu ,stole do masażu czy skromnym autku ...zawdzięczam jedynie sobie totalnie wszystko co w domu mamy jest z moich zarobionych pieniędzy bo nic by nie było chyba tylko gołe ściany i podłogi,więc zawdzięczam sobie i tylko sobie...ciężką pracą w tylu zakładach ze strony by brakło inna rzecz ze w większości zlecenie albo o dzieło umowa a u takiej jednej to nawet podobno zgłoszona nie byłam przez 0.5 roku ,, ostatnio mnie tez tak jeden facet wycykał ale to tylko miesiąc bo zakład zamkli ,wszędzie rowerem autobusem albo piechota bo jak mam grosz to wole dać na jedzenie i dzieci niż na prawko.Narka;-)

Gość gość
19 20 weź się nie ośmieszaj bo kafeteria to jest wirtualny portal , gdzie ludzie mogą napisać co chcą i kiedy chcą . I uwierz chcesz być moralistką że ja napisałam na teściową , że jest s*********m , a sama wyzywasz mnie od sierot i ludzi od molochu :-) To , że tu jest jakiś % psycholi to każdy wie Ale każdy może tu napisać co czuję , anonimowo żeby sobie ulżyć i się wyżalić A skoro ktoś sobie bierze coś do serca i atakuje to znaczy że coś ma na rzeczy np. sam jest takim właśnie sk***esynkiem i broni swego Więc nawet jak piszesz pierwszy raz broniąc tamtej to jesteś kolejna która uważa się za kryształ i może wszystko , a ja mam stulić pysk bo jestem sierotą :-)

Gość gość
gość sylwia nie tłumacz debilowi bo on i tak napisze na swoją modłę swój broni swego :-)

Gość gośćSYLWIA suchy
19.00 wiedziałam ze pochodzi ze strasznej biedy i to takiej biedy którą chyba pierwszy raz na oczy widziałam ,chciałam mu pokazać że można żyć inaczej ze można odbić się od dna, myślałam ze mam na to siły ze mogę góry przenosić chciałam mu pomóc było mi go żal -ojciec zawsze mnie uczył ze innym trzeba pomagać i wspierać ..oduczyłam go picia alkoholu-nie pije ,nauczyłam go chodzić do kościoła,kupowałam mu za swoje pieniądze ciuchy ,chciałam zeby jakoś wyglądał ,nauczyłam go jeść rzeczy których nie znał a u nas to było normalne..ze jest w domu śniadanie obiad i kolacja,u nich tego nie było ,nie uznawali żadnych jarzyn ,i owoców..nie znał zupy fasolowej ,bigosu nie wiedział jak smakuje domowy piernik..jarzynowa albo jakakolwiek sałatka czy deser..resocjalizowałam go ,byłam trochę dla nich taka matka Teresa ,chciałam dobrze a niestety obróciło się to przeciwko mnie /przeliczyłam się,te ich wyzwiska ,wulgaryzmy ,brak szacunku..przemoc alkoholizm,,przytłoczyło mnie to za dużo ludzi na mnie jedną to były jakby nie licząc w jednym domu 8 dorosłych ludzi i za ścianą jeszcze 5 takich samych .Chciałam im pokazać ze flaszka mniej i można mieć pasek w spodniach zamiast sznurka od presy albo ubrać się za grosze w ciucholandzie zamiast chodzić w potarganych swetrach, albo zamiast jednego piwa kupić mydło a nie sypać proszek do prania -do kapania,nauczyłam ich gotować wiele rzeczy..inaczej się zachowywać,czytać książki gazety.. do kościoła tylko mojego nauczyłam bo mnie wyzywali z tego powodu.

Gość gość
też znam taka rodzinę dysfunkcja i żadne tego nie widzi dla nich wszystko jest ok :-o

Gość gośćSYLWIA suchy
To już jest za mną od 11 lat mieszkamy na swoim. Oczywiście kochałam go ,gdybym go nie kochała to nie wyszła bym za niego.

Gość gość
sylwia, zapomnialas w tym wszystkich napisac ze cie zdradzal i ma dziecko z inna kobietą. Już ty może więcej nie pisz,bo patologią jedzie z daleka.

Gość gość
OOOO i wydało się,jak można kochać kogoś takiego,chyba tylko dlatego że nie miałaś sylwusiu innego amatora na siebie.

Gość gość
Pijus, zdradzacz, niepracujący - w skrócie mąż Sylwii.

Gość gość
a jakze - w moich filmikach o moim zyciu w USA sa polskie napisy trzeba uruchomic na dole w prawym roguwww.youtube.com/watch?v=DMOjUJIN5yU

Gość gość
Sylwia, zakochalas sie w menelu ( co ciebie w nim urzeklo dalej nie wiem) i myslalas ze go zmienisz w ksiecia z bajki??

Gość gość
Sylwuś,zamilkłaś,ile w tej bajce jest prawdy??? bo nie wierzę że kobieta zakładamy że to prawda...z normalnego domu decyduje się na melinę i chce uzdrowić ją.

Gość gość
Sylwia A powiedz dlaczego godziłaś się na życie w meliNie, dlaczego pozwalałaś żeby ten twój nie pracował? Założę się że to żul bez zębów z brudnymi pazurami, no nie ogarniam dlaczego kobiety wybierają takich na partnerów. I jeszcze te zdrady z kuzynką. Naprawdę aż tak się zmienił i nadal jesteście razem? I z czego się wybudowaliście skoro tylko Ty pracowałaś i mimo to chodziłaś głodna?

Gość gość
9 23 musisz jeszcze raz przeczyta co ona napisała , bo nic nie zrozumiałaś .

Gość gość
No czytam, czytam i nadal nie rozumiem. Ojciec jej załatwiał mieszkanie a ona wolała mieszkać na kupie w jakiejś ruderze z pijakami i srać do wiadra? Jej mąż bzykał kuzynkę a ona nadal z nim była? Dziecko mieszkało z alkoholikami i wszami? Nie miała na chleb ale budować się chciała? Za co? Niech no ktoś mi wytłumaczy. Żeby nie było, nie wyśmiewam się tylko nie rozumiem.

Gość gość
normalnie ojciec jej się dokładał do wszystkiego z tego co ja zrozumiałam Czasem tak jest jak się wydaję , że sie kogoś kocha to wiele się potrafi przyjąć na klatę . Dopiero po kilkunastu latach człowiek budzi się z ręką w nocniku , ale jest już za późno żeby zmieniać , zaczynać na nowo Znam wiele takich przypadków gdzie kobieta zostaje w stagnacji , bo uważa że już nic nie da się zmienić .

Gość gość
To przykre,ze znasz wiele przypadkow kobiet zyjących w rozsypce,stagnacji, pewnie i patologii. Nie można swiata opierać ,ze inni też tak mają lub gorzej.

Gość gość
z tego co pisze sylwia to ten facet pochodzil z takiej juz mega glebokiej patologii i dysfunkcjii , nie myl sie, nie potrafil ladnie jesc, pil , nie potrafil sie elokwentnie wyslawiac ani zachowac , byl leniwy , uprawial kazirodztwo co w takim mezczyznie ujmuje , byl z***biscie przystojny , czy co ?? przychodzi czas na wizyte u przyszlych tesciow i widzisz brod, alkohol , sranie do wiadra, wszy we wlosach i co ? , nie zapala sie zadna lampka ostrzegawcza w glowie?? dla mnie ta cala Sylwia to jst niezle popiertolona , z deklem ma cos na 100% serio myslala ze zmieni ta rodzine , ze pokaze im "barwy zycia" ze na stol zamiast flaszki postawi krewetki a oni beda zachwyceni ?? to trzeba miec naj****e w glowie

Gość gość
sylwia raz na jakiś czas pisze swoje schizy na roznych wątkach. Chyba cos nie halo z nią...

Gość gość
My mamy swój dom, budowany bez pomocy rodziców i teściów. Ale mamy zrobione "odrębne małe mieszkanko" -pokój z aneksem kuchennym. Celowo to zrobiliśmy by kiedyś przyjąć teściów lub rodzicow. Nie bed a wiecznie sprawni a chcieliśmy zapewnić im komfort. Na razie często ich zapraszamy na kilka dni bo po prostu lubimy swoje rodziny.

Gość gość
gość dziś to bardzo ladnie z waszej strony , tylko temat nie jest o braniu do siebie tesciow, rodzicow jak sie zestarzeja , tylko o idiotkach ktore pochopnie chyba za maz wychodza i biegna mieszkac do tesciow na pieterko

Gość gość
O ludzie... Porazka.

Gość gość
tu same porażki,jedna bajki opowiada,druga klnie jak szewc a trzecia nie ma nic mądrego do powiedzenia to oczernia,same świry...

Gość gość
Sylwia jesteś?