Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość co ze mna nie tak

spójrzmy prawdzie w oczy nikt mnie nie kocha

Polecane posty

Gość co ze mna nie tak

i nie zabiega o mnie, bo jestem mało atrakcyjna. Te atrakcyjne koleżanki, zawsze miały wielu adoratorów, którzy zabiegali o nie. Nie były specjalnie mądre, ale za to potrafiły ugotować i jak się wystroiły to wyglądały atrakcyjnie, nawet jak się nie stroiły to też. No i tak. A w moim życiu nigdy nie było tak, żeby ktoś o mnie zabiegał z kwiatami. No może raz, facet z 2 małych dzieci zaprosił mnie na pizze, kupił bukiet kwiatów i od razu prosto z mostu powiedział, że szuka mamusi dla swoich dzieci. No i drugi raz też ktoś zabiegał, a ja i tak gdzieś nieświadomie wybierałam sex na jedną noc z tymi, co się wcale o mnie nie starali, i uciekałam nad ranem do domu. A może problem tkwi we mnie, że się boję tego całego małżeństwa i odpowiedzialności, chciałabym tylko sex, przyjemności i żadnej odpowiedzialności? Nie wiem co ze mną jest nie tak. Ale trzeba się samej przed sobą przyznać. Mam 30 lat i nigdy nie byłam w takim prawdziwym, wzajemnym związku, gdzie obie strony się o siebie troszczą, wspierają, pragną, kochają. Ci chłopcy, których wybierałam dla siebie, to niezbyt dobrzy byli dla mnie, a ci ktorzy byli kochani, odtrącałam. Może jakiś podświadome wierzenie we mnie, że nie zasłużyłam na miłość. Albo, że miłość jest zbyt nudna i wolałam wyzwania, wolałam chłopaków bez serca, bo dawali mi silne emocje i adrenalinę, bo stabilizacja byłaby zbyt nudna. A potem mam pretensje do całego świata, że znów jestem ofiarą. Wszyscy dookoła mają poukładane życie, wsparcie, oparcie, a ja zostałam całkiem sama, niczyja, beznadziejna, niekochana, sponiewierana przez zycie i nic tylko chciałoby się już nieistnieć, albo iść do baru i upić to zarzygania.

Gość gość
Sama sobie odpowiedziałaś na pytanie uważasz się za bezwartościowa, brzydka i niewarta miłości. Tu tkwi problem.

Gość gość
Popracuj nad tym ze specjalistą i wszystko się ułoży.

Gość gość
no i cóż można Ci pomóc, skoro sama wiesz, że sama sobie to robisz. Masz juz 30 lat - po prostu stań się sama swoją przyjaciółka, przestań sobie szkodzić, bo zycie to poważna sprawa. Niedługo będzie za późno na ułożenie sobie zycia.

Gość gość
a skąd to głebokie przekonanie o tym, że jestem brzydka i niewrata miłości? Znam wiele kobiet, które nie były specjalnie atrakcyjne, ale mialy super osobowosci, tłumek się zbierał by ich słuchać. I mają w życiu wszystko, własny dom, mężow- miłość to nie wiem, musiałabym zapytać jak to jest z tą miłością. No i mają dzieci, a dzieci, to jakoś chyba bym już nie chciała

Gość gość
19:16 już za późno, żeby cokolwiek naprawić. Miałam w życiu incydent choroby psychicznej, kiedy to na facebooku, poinformowałam wszystkich znajomych i sąsiadów, że przespałam się z diabłem:( od tamtej chwili wszyscy znajomi mnie odtrącili, śmieją się ze mnie, albo patrzą na mnie z litością, albo się mnie boją.

Gość co ze mną nie tak
19:16 już za późno, żeby cokolwiek naprawić. Miałam w życiu incydent choroby psychicznej, kiedy to na facebooku, poinformowałam wszystkich znajomych i sąsiadów, że przespałam się z diabłem:( od tamtej chwili wszyscy znajomi mnie odtrącili, śmieją się ze mnie, albo patrzą na mnie z litością, albo się mnie boją.